Wku

Hur man ska möta ditt favoritband eller sångare

Finns det ett band eller sångare du är så besatt av att du skulle förmodligen svimma om du fick träffa dem? Här finns flera saker du kan göra för att göra din semi-stalkerish dröm.

Steg

Hur man ska möta ditt favoritband eller sångare. Ta reda på vilket skivbolag bandet eller sångaren är på.
Hur man ska möta ditt favoritband eller sångare. Ta reda på vilket skivbolag bandet eller sångaren är på.
 1. 1
  Ta reda på vilket skivbolag bandet eller sångaren är på. Många skivbolag har PR-team som kallas Street Teams. Om du går en av dessa och hjälpa till med saker som att dela ut flygblad inför konserter, kan de ge dig ett backstage-pass eller bjuda in dig till PR-partier i ditt område.
  • Gå till etiketten hemsida för att leta efter Gatuaktivister möjligheter och registrera dig.
 2. 2
  Gå på så många konserter som möjligt, och om möjligt, anländer tidigt eller stanna sent eller båda. Ibland kommer du att se musikerna går in och ut ur lokalen och kommer att kunna lära känna dem så. Ibland band kommer att stanna kvar efter föreställningen och umgås med fläktar.
  • Mindre band kommer ofta igen fans som har dykt upp regelbundet. Försök att bära något som gör att du sticker ut, och bära det varje gång, så du är lätt att känna igen.
  • Många stora arenor använder Street Team för att bidra till att främja produktion och visar lokalt. Om de brukar spela din arena detta är ett annat bra sätt att komma på en lista.
 3. 3
  Försök prata med Roadies (oftast stora killar som transporterar utrustning runt), band säkerhetspersonal eller andra som verkar vara förknippad med bandet. Om du är vänlig och entusiastisk (men inte galen), kan de ha möjlighet att få dig i.
 4. 4
  Kolla in bandet forum och ta reda på var bandet hänger i synnerhet städer, vilka hotell som de bor i, och där de har setts umgås.
  • Överväga att boka ett hotellrum där bandet ofta stannar. Vissa band är lojala mot vissa hotell i vissa städer och deras beteende är förutsägbart. Kolla in baren i hotellet efter showen eller poolområdet dagen om det är ett trevligt ställe.
  • Om du vet vilka barer eller klubbar bandet besök före eller efter sina shower, gå dit och försöka få in i VIP-områden. Människor som verkar kul (och sane) är mer benägna att komma in till den populära bandet hang-outs och bli inbjuden till VIP-områden. Du kan behöva köpa tillgång till ett VIP-område.
   • Var vänlig och skicka över en runda av drinkar / skott om du är i en bar. Fråga vänta personal eller band vad de dricker innan du gör. De uppskattar ofta gesten och kommer att chatta med dig och erbjuda ett fototillfälle.
 5. 5
  Se om en fanklubb eller fläkt webbplats erbjuder VIP-paket för konserter och insamlingar. Dessa innehåller ofta biljetter till en show, inbjudan till en träffas och hälsar, handikapplatser och ibland en gåva eller signerade bit av minnessaker.
  • Dessa kan kosta mer, men ofta när du betalar för sådana privilegier du kommer att få möjlighet att träffa bandet och de erbjuder paket köparna någon på ett samtal under en grupp träffas och hälsar med andra paket köpare.
  • De är mer benägna att tala med dig på dessa än att bara möta dem när de är ute med vänner.
 6. 6
  Engagera skriftligen recensioner av konserter och skivor, kanske för en webbplats eller lokaltidning. Detta bör göra det möjligt för dig att komma på gästlistan, eller ännu bättre, en press pass som ger dig mer tillgång till bandet.
 7. 7
  Var artig.
  • Försök aldrig att invadera deras personliga utrymme utan tillstånd.
  • Fråga innan du kramar, ta en bild eller avbryta en personlig stund.
  • Om de är med vänner eller familj bör du erkänna dem, vara vänlig och kanske ursäkta intrång om de är öppna för din avbrott.
  • Aldrig gråta, hyperventilera eller vara något annat än en vänlig person.
  • Förväxla aldrig "möte" någon med aggressivt närmar sig dem, springa efter dem, skrika på dem, hoppa dem eller gripa dem. Ett möte är en civil introduktion och ibland kommer att leda till en konversation.
 8. 8
  Kontrollera med lokala musikinstrument butiker för musiker kliniker.
  • Några större musikaffärer (som Guitar Center) kommer regelbundet att ha instruktions kliniker. Det är oftast en hel del interaktion med de människor som besöker dessa kliniker och publiken storlekarna är oftast begränsade.
 9. 9
  Använd sociala nätverk (som Twitter, Facebook, etc.) Och det kan hjälpa dig i någon form.
 10. 10
  Ange tävlingar för att möta ditt band eller musiker det gör dig mer berättigad att möta dem.

Tips

 • Gå inte galen när du möter musikern / s som de kan finna det lite överväldigande.
 • Om du är tillräckligt nära säkerhetsvakt eller bandet arbetare och du börjar med ett samtal med dem om utrustning och eller olika ämnen om bandet de kan låta dig bakom scenen på grund av din vänlighet eller för att visa din "utrustning."
 • De flesta konstnärer är vanliga människor som du och jag. Om du håller det i åtanke det gör det lättare att hålla från att stjärnan slog. Mest kända människor är nervösa runt beundrande fans men koppla av när de vet att du kan vara dig själv runt dem.
 • Om du är bra på att få backstage, tryck inte din lycka. Försök att inte vara starstruck eller låtsas vara någon du inte är. Kom ihåg att människor är mer benägna att vara intresserad av dig om du är äkta.
 • Kom bara ihåg, det folk du försöker så hårt för att möta kan vara kända musiker, men är sällan lika intressant eller roligt att vara med än dina egna vänner väntar på dig i baren.
 • Säg inte att du är "deras största fan." Ur deras synvinkel är det en klyscha.
 • Om bandet du försöker att träffa spelar en festival (Mayhem Festival, Ozzfest, familjevärderingar, etc.) i närheten, chanserna att det är bandet kan göra en signering på deras bord eller kommer de att gå runt.
 • Om bandet är upp och kommer, försök att fånga dem på en mindre plats där de öppnar för ett större band. Väldigt ofta kommer du att kunna träffa bandet på varor bordet under innertaket är inställda. Köp något direkt från bandet - de kommer att vara väldigt entusiastisk över att underteckna det.
 • Ta inte varje bit av minnessaker du äger för att få undertecknad av bandet. De i allmänhet inte uppskattar det. Ta ett objekt som är tillräckligt stor för att underteckna och en fungerande Sharpie penna.
 • Ansök om ett jobb på en lokal musikinstrument butik - lokala band använder ofta dessa och är ett utmärkt sätt att få kontakter.
 • Kom ihåg att konserten möter och hälsar ofta kallas Nötkreatur Europaparlamentet av yrkesmän. Detta är faktiskt vad de flesta backstage tillgång har blivit och dagarna fans festade i omklädningsrummet är sällsynt med stora akter. Banden är oftast där för ett par minuter medan människor skyfflas framför dem. Dessa brukar hända innan showen. Du kanske eller kanske inte tillåtet att ta bilder och de kan skriva en plan för de människor som deltar. Dessa är vanligen inriktade imponerande radio eller andra lokalbefolkningen i branschen och inte så mycket för fansen.

Varningar

 • Tala inte om för dem hur mycket du är besatt av dem, bara vara vänlig, och de förmodligen kommer att vara alltför.
 • Också, inte vara snobbig för andra stora fans av gruppen eftersom, för en, det är bara oförskämd och irriterande, och för en annan, band älskar när deras fans umgås på sina konserter.
 • Alla har dåliga dagar. Om ett band (eller en av sina medlemmar) verkar snobbig / elak mot dig (AKA, Axl Rose i Guns N 'Roses), gör det inte dem en "dålig" band... de kan vara stressad, eller bara ha en dålig dag. Ta det inte för allvarligt.
 • Även i större lokaler, har besättningen och bandet har ett nära samarbete med personalen på plats.