Wku

Hur man gör hårda sång death metal

Vad bättre sätt att dokumentera de mest extrema aspekterna - de fasor, kaoset, de mörkaste hörnen - av den mänskliga erfarenheten, än med gutturala growl? Hårda sång är passande för tuffa ämnesområden, men de är inte så passande för stämbanden. Lär dig rätt teknik så döden kan vara något din röst kommunicerar, inte något som din röst erfarenheter.

Steg

Hur man gör hårda sång death metal. Lär dig hur man korrekt.
Hur man gör hårda sång death metal. Lär dig hur man korrekt.
 1. 1
  Lär dig hur man korrekt. Börja med något som har vibrato, som klassisk rock eller progressiv. Den viktigaste tekniken för att utföra sång death metal är att kunna styra din andning, inrättande av en balans mellan den kraft som används av din diafragma och stämbanden. Genom att bara använda stämbanden kommer att sätta onödig press på dem och är säker på att skada dem. Korrekt teknik etableras genom membranet för att pressa ut luft ur lungorna. Öva normal sjunga för en månad först. Detta kommer verkligen att stärka enheten och gör det lättare för dig när du börjar göra döden morrar.
 2. 2
  Drick ljummet vatten eller te en timme innan du utför, liksom i mellan låtarna. Detta slappnar stämbanden. Undvik kallt vatten, eftersom det chocker rösten och orsakar stämbanden till "spänt upp." Undvik också hett vatten, eftersom det kan skålla din tunga och svalg.
 3. 3
  Värm upp rösten innan inspelningen eller utför death metal. "Värmer upp" kan innebära allt från att sjunga mid-tone melodier att leverera dina vokala mönster i en ren bröstet ton. Även nynna i fem minuter skulle vara mer fördelaktigt för dig än att inte värma upp din röst alls.
 4. 4
  Fyll dina lungor med luft, tryck sedan ut en del av luften, dra åt halsen och flyttar dina tonsiller som du gör detta. Gör allt detta i en rörelse, men inte för hårt. Rikta ljudet högre i halsen för att göra en "döende gubbe"-liknande ljud. Det skulle låta ungefär som en black metal raspiga röst. Därifrån sänka tonhöjden i halsen på samma sätt som du gör med din vanliga röst. Till en början kommer det låter inte som mycket - det tar lite tid att vänja sig.
 5. 5
  Visualisera en luftpelare stiger från din diafragma, genom bröstet, och upp genom din ansiktsmask (utrymmet bakom näsan, under ögonen, ovanför de övre tänderna). Håll din struphuvudet ner också. Denna teknik kommer inte bara att hjälpa dina death metal sång vara stark och närvarande, men är också den rätta tekniken för melodisk sång. Den enda skillnaden mellan dem är att regelbunden röst kommer från stämbanden medan death metal sång kommer från dina falska stämbanden. (Istället för att vibrera stämbanden, fokusera din morrande ljud under stämbanden, runt nyckelben.)
 6. 6
  Skjut igenom magen. Alla dina vokala styrka kommer från membranet. Det hjälper också om din rygg är i ett fast läge. Gör inte sloka eller lämna din ryggrad halta. Andas in och vråla ut ett djupt vrål genom att lossa dina stämband. Din hals måste vara avslappnad för att din morra till dundret med intensitet.
 7. 7
  Skapa den "arga suck" ljud. Säg "Ugh" kraftfullt som om du var irriterade och du kommer att känna en låg, lätt vibration i baksidan av halsen. Detta är den grundläggande ljudet för falska ackord sång, ta den vibration och praxis dra ut längre samtidigt lägga mer kraft till det med din membran. Du kommer att finna att det inte gör ont så länge du dricker mycket vatten och inte överdriva. Med övning, kommer det att låta brutalt!
 8. 8
  Öva skällande som en hund. Ta ett djupt andetag och gå från din membran. Tvinga ljudet ut från botten av magen, verkligen imitera den skällande ljud. Sedan förlänga skällande ljud och prova med flera ord. Andning som en hund, så dumt som det låter, kan hjälpa dig att öppna din hals och få ett gutturalt ljud till dina grymtningar. Gör inte det högt i början - öka din volym som man blir bättre på det.
  • Ett bra sätt att öva dina grymtar vill säga bokstäverna a, e, i, o, n, u. När du blir bättre på dina grymtar, prova att göra detta snabbare.
 9. 9
  Välj en lyrisk du vill utföra. Försök att välja låtar från band som Slayer, Metallica, Alice Cooper, AC / DC eller andra band som inte använder de dödsstraff grymtar, eftersom det blir lättare att repetera dina grymtningar. Försök sjunga den normalt, sedan långsamt lägga mer "eld" på det, tills du kan känna din membran verkligen driver och du får som djupt ljud du letar efter. Om du inte lyckas i de djupa gutturala sången prova en raspier tillvägagångssätt. Vem som helst kan uppnå detta, män såväl som kvinnor.
  • Bra långsam praxis melodier med vanliga sång: "Black Sabbath" av Black Sabbath, "Dead Skin Mask" med Slayer, "Hard Rock Hallelujah" med Lordi.
  • Bra långsam praxis låtar med sång death metal: "Death Walking Terror" - Cannibal Corpse, "varigt i kryptan" med Cannibal Corpse, "Jag Cum Blood" med Cannibal Corpse, "The Jealous Sun" av Novembers Doom, "sarkofag" av Nile
  • Good Fast praxis melodier med vanliga sång: "Aggressive Perfector" med Slayer, "Dittohead" av Slayer, "Jesus sparar" med Slayer, "Necrophobic" av Slayer
  • Good Fast praxis låtar med sång death metal: "Avfallshantering av Body" av Cannibal Corpse, "Hyllning till Satan" med Deicide, "Post Mortal utlösning" av Cannibal Corpse, "Exorcisten" från Possessed, "The Optimist" med skinn- "04:20" av Six Feet Under, "Stabwound" av Necrophagist, "Egypten, den röda jorden" av Necronomicon, "Buried By The Dead" från Blodbad, "Sick Salvation" genom blodbad, "Prometherion" av Behemoth, "Rullar av Megilloth "av förödmjukelse," ", av Opeth" Demon of the Fall Vad kan säkert Written "vid Nilen.
 10. 10
  Drick en hälsosam dryck, såsom vatten, när du är klar utför sång death metal.
  • Undvik mjölk eftersom det ökar varje befintlig slem, som kommer att täcka halsen, dvärgväxt dina framsteg.

Tips

 • Rök inte, och om du insisterar på att dricka, drick med måtta. Rökning kan fördjupa din röst, men det kommer också att minska din andedräkt stöd. Leverera död sång kräver en hel del energi, och droger av något slag kommer bara kastrera din uthållighet.
 • Om du har just avslutat en lång och brutal session morrande och din röst känns trött, kommer honung underverk.
 • Hårda sång kommer att växa i volym som du får skicklighet med dem och använda dem på rätt sätt.
 • Du kan uppnå en utandning "gris skrika" eller "bree" genom curling tungspetsen strax ovanför där dina framtänder möts samtidigt hålla tungan bred och huvudsakligen morrande ett långt e ljud (som i E i bee.)
 • Bli inte besviken om du inte låter något liknande din favorit sångare (er) - försök att utveckla din egen ton och stil. Chansen finns, kommer du att man börjar morrande med några av dina favoritartister. Försök att lägga till egna små sakerna som du morra tillsammans för att passa dig.
 • Ljudet bör härrör från den bakre delen av halsen. Placera två fingrar på halsen vid högsta punkten på framsidan av halsen, precis under huvudet. Om du känner vibrationerna där, du gör det rätt. Om du känner att det kommer från botten av halsen, du skadar stämbanden och måste fixa det.
 • Lär dig att styra rasp och slem. Rasp är luft kommer upp, slem är slem i munnen och halsen.
 • För att skapa en mer "brutal" ljud, kan du experimentera med saliv i munnen. Det kan fastna mellan tungan och halsen. Det är att "gurglande" du hör i många låtar. En öppen hals är nyckeln. Det konstaterar sjungit och luft måste komma med lätthet. Man kan använda sin tunga för att avleda luft tvingas upp och ändra tonen. Detta kan göras genom att curling tungan antingen uppåt eller nedåt, och bildar en djupare ton. Läpparna är den andra metoden för ändring av tonhöjden. Du ska aldrig ändra tonen genom att dra åt halsen.
 • Du kanske vill undvika "koppning" mikrofonen med händerna. Många sångare använder avsiktligt denna teknik för att öka volymen under förstärkning och göra att tonen kan låta lägre än den faktiskt är, men denna teknik är också allmänt ogillande av death metal samfundet som en falsk förbättring teknik. Det kommer också att dämpa din enunciation och troligen gör det svårare att uppnå den vokala / tonal klarhet du kan önska.
 • Var noga med att ha variation i din sång. Monotone morrande låter tråkigt efter ett tag, oavsett hur imponerande din sång är.
 • Om du redan är bra på att skrika, bör plocka upp sång death metal vara en piece of cake.

Varningar

 • Vid de sällsynta tillfällen kan nybörjare försöker vara mycket kraftfullt till den punkt där deras stämband börjar blöda. Om det finns något blod inblandade, sluta omedelbart och använd inte din röst förrän läkt. Om det är tillräckligt allvarliga, kan läkare behövas och du kan permanent förstöra din röst, helt ruinera allt hopp om att någonsin göra hårda sång.
 • Förbered för några höjda ögonbryn och hård kritik när visar vänner eller familj din unika sångstil. Vissa människor anser inte death metal sång riktig sång alls.
 • All sång av den här typen kan försämra din röst permanent, vilket resulterar i förlust av området samt andra allvarliga sjukdomar såsom vokala knutor och polyper (utväxter på stämbanden). Rätt teknik kan minimera denna skada. Skydda din röst precis som din bandets gitarrist skulle med sin gitarr (den dyra / anpassade ena, inte den som han konstruerade för att brista ut i lågor). Kom ihåg, kan en gitarrist alltid köpa en ny gitarr, men du får bara en chans med din röst.
 • En nybörjares försök att tvinga hårda sång med felaktig teknik kommer att orsaka allvarliga skador på stämbanden. Om det finns någon smärta eller obehag, du använder felaktig teknik. Om det finns någon heshet, förlust av röst, eller lätt obehag efter att ha utfört, överväga att förfina din teknik.
 • Om du har en halsinfektion, en förkylning eller influensa med hosta, ge dina sång vila en vecka eller två.
 • Andas är inte en tillförlitlig teknik för death metal. De låter ofta för gällt och är mer eller mindre ett sätt att fuska. Även om de inte kan skada din röst, kan du förlora tonerna av skrik under andas.
 • Den glatta muskulaturen i halsen ska aldrig göra ont när de utför dödsmetall eller black metal sång. Men när du först börjar de yttre musklerna i halsen blir öm från att hålla din hals i en ny position.
 • Bli inte förvånad om du inte låter som din favorit hårda vokalist-alla har olika sångröst, även när morrande.