Wku

Hur man lägger fästklämmor på en ipad

Den IPAD är en bekväm enhet, men du kan vara orolig över att lämna det ligger runt eller lämnar den bakom. Apple iPad är bra för att skydda, bär och stöder upp iPad, men den har inga clips att fästa en axelrem för enkel transport. Med hjälp av metoden som beskrivs här, kan du bifoga remmar för att bära det runt mycket lättare.

Obs: Dessa fästklämmorna fungerar endast på den ursprungliga iPad sakframställan från Apple.

Steg

Hur man lägger fästklämmor på en ipad. Ta bort iPad från standard frågan apple ipad.
Hur man lägger fästklämmor på en ipad. Ta bort iPad från standard frågan apple ipad.
 1. 1
  Samla materialen. Dessa är listade nedan i "Du behöver".
 2. 2
  Ta bort iPad från standard frågan apple ipad. Vik ut låsande lock och försiktigt glida ur snäva kopplingar i ärendet. Gå långsamt och sträck inte fallet - tålamod gräshoppa! När du tar bort det, märker toppen har två små åtkomstluckor för mic / öra telefonjack och strömbrytare.
 3. 3
  Förbered banden. Trä remmen materialet genom ringen och vik som visas.
 4. 4
  Montera remmen till fallet. Placera ring och rem enligt bilden så att remmen ligger på insidan av fallet och ringen bara skjuter genom öppningen. Ringen ska vara precis vid tillträde hål utan överskott halsrem sticker. Det kommer att töjas något med användning.
 5. 5
  Placera remmarna enligt bilden. Notera den högra sidan remmen är placerad för att undvika puckel på baksidan av väskan.
 6. 6
  Markera positionen med tuschpenna: En grön man fungerar bra. Den IPAD gör en bra rak kant.
 7. 7
  Säkra banden. En i taget, försiktigt köra en sträng ner på linjen och tryck på banden i cementen. Endast mycket lite ska sticka ut. Använda vax papper från köket, tryck försiktigt remmen att sprida cement.
 8. 8
  Håll samman enheten för att torka. Använda ett papper, skär ca 30 ark använt kontorspapper 8 ½ med 6 ½ inches (21.5 cm x 16.5 cm) för att passa in i fallet. Med vax papper fortfarande på plats, sätta papper på toppen, såsom visas, och placera flera stora böcker på topp för att trycka på aggregatet. Låt stå i minst en timme för att torka. (Några förslag för tunga böcker: Något av Edward Tufte, MC Escher eller NASA.)
 9. 9
  Här är den slutliga produkten med axelrem snäppfästen. Nu kan du bära din iPad runt utan att oroa att lägga den ifrån och lämna den någonstans!

Tips

 • Ett stort gummiband håller fodralet stängt när du bär den. Alternativt, om du placerar det fallet så att fliken är mot höften när du bär iPad, kommer det tenderar att stanna stängd bättre än om klaffen är tillåtet att öppna bort från kroppen.

Varningar

 • Testa ditt arbete genom att fästa en axelrem och vicka iPad över en mjuk soffa att vara säker på dina bifogade filer är säkra.

Saker du behöver

 • Tyg cement - det finns en som heter "Unique Stitch" - den minsta röret eller flaskan är allt du behöver
 • Seam tejp
 • Basting tejp eller tunga band (18 inches / 45.7 cm) (liknande objekt 2.884.336 på Joannes Fabric avbildad här)
 • Små delade ringar, 2 behövs ca ½ inch/1.27 cm diameter (fasta ringar skulle fungera, men dessa var lätt att hitta)
 • Vax papper