Wku

Hur kan man minska skallror från dina subwoofers

Neato, köpte du bara en dubbel subwoofer kit från din lokala bil butik och ett monster 2000-watts förstärkare. Nu varje gång du lyssnar på någon musik, känns bilen som det kommer att vibrera i små bitar. Detta är på grund av de plastskivor och metall resonanselementen varje gång basen sänks. Jag hittade ett sätt att ta bort upp till 90% av bullret, och gör din musik låter bättre.

Steg

Hur kan man minska skallror från dina subwoofers. Slå på systemet ca 200% volym.
Hur kan man minska skallror från dina subwoofers. Slå på systemet ca 200% volym.
 1. 1
  Slå på systemet ca 200% volym. Arbeta mid-dag eller på en parkeringsplats kraftigt reducerar människor blir arga på dig för hög musik.
 2. 2
  Du kan köpa grovt bröd och linje baslåda. Detta kan vara mycket dyrt. På Home Depot, det är en billig isolator heter skal och tätning. Det här fungerar underverk för dem på en budget.
 3. 3
  Ta bort bakre plattan och täcka baksidan med lite också. Detta stoppar plattan från rabbla upp mot ditt rikligt.
 4. 4
  Skärpning några skruvar för din bakre stötfångare, bakre bagageluckan, invändiga paneler, plattor, bakljus, etc kommer att ta bort en hel del vibrationer, speciellt på äldre bilar. I cirka 20 minuter att skruva åt skruvarna jag skära ner vibrationerna på en vänner corolla med ca 30%.
 5. 5
  Flytta från utsidan till insidan, se till att din baksätet inte har koppar, metallbehållare eller andra lösa material. Alla vibrera i närvaro av subwoofers. Fler saker vibrerande = mer brus = mindre ljudkvalitet och bas.
 6. 6
  Om du har löst förändras, överväga att få ett mynt hållare med fack för kvartal, Dimes, Nickels. Detta sätt att lösa förändringen inte skramlar hela tiden.

Tips

 • Arbetet med en varm torr dag. Fukt och kyla kan minska de vidhäftande egenskaperna hos material och ditt arbete kan bortkastad tid. Var försiktig när du arbetar i bagageluckan, kan du fastna.
 • Dynamat kan kosta dig mellan 100 $ -400 $ för att göra en trunk dörrar och vissa andra delar. En hel bil kan kosta upp till 800-1000 $ för bara mattan. Labor varierar från 30 till 60 $ en timme. Använda brownbread eller skal och tätning minskar avsevärt din försörjning kostar, och göra arbetet själv sparar du en hel del pengar. En professionell installatör kan göra en stam i ca 2-3 timmar med en värmepistol och få alla hörn. En hel bil kan ta upp till 8-12 timmar.

Saker du behöver

 • Isoleringsmaterial (dynomat, brownbread)
 • Värmepistol - formar lätt ditt material till hörn och kurvor
 • Razor - Att klippa dina isolatorer
 • Skruvdragare - med snäva upp eller ta bort paneler som måste tovigt
 • Tid - vibrationer kan ta lång tid att lokalisera och eliminera