Wku

Hur du spelar in musik från ett band till en CD


Har ett gammalt kärt band samling, men är frustrerad över att du inte kan ta den med dig till gymmet? Besviken att du inte kan spela dina gamla inspelningar i din nya bil CD-spelare? Jag ska visa dig hur du konverterar alla dina gamla favoriter inspelade band på CD så att du kan spela upp dem i en cd-spelare och även arkivera musik på din dator som en mp3!

Steg

Hur du spelar in musik från ett band till en CD. Var medveten om att den viktigaste delen av att göra denna rätt är att se till att alla dina elektronik ordentligt anslutna.
Hur du spelar in musik från ett band till en CD. Var medveten om att den viktigaste delen av att göra denna rätt är att se till att alla dina elektronik ordentligt anslutna.
 1. 1
  Var medveten om att den viktigaste delen av att göra denna rätt är att se till att alla dina elektronik ordentligt anslutna. Dubbelkolla alla dina kontakter med dessa instruktioner för att kontrollera att du har allt ansluten innan du börjar spela in. Sätt inte in några strömsladdar tills alla andra anslutningar är gjorda, detta kommer att minska risken för elektriska stötar.
 2. 2
  Anslut bandspelare till förstärkaren. För att göra detta, anslut ena änden av en LR-kabeln till utgångarna på bandspelaren, och anslut den andra änden av LR-kabeln till en uppsättning av ingångarna på förstärkaren. (Obs: Du kan ansluta kabeln till en uppsättning ingångar på förstärkaren, så länge som när du börjar spela in, ställer du förstärkaren att spela musik från den ingången)
 3. 3
  Anslut CD-inspelaren till förstärkaren. För att göra detta, anslut ena änden av en LR-kabel till ingångarna på CD-brännare, och anslut den andra änden av LR-kabeln till en uppsättning av utgångarna på förstärkaren. (Notera:.. Det är vanligtvis en specifik uppsättning utgångar för detta steg De får märkas "tape", "brännare", "brännare", eller något liknande)
 4. 4
  Anslut dina högtalare till förstärkaren på det sätt förbjudna i din förstärkare instruktioner.
 5. 5
  Koppla in alla dessa enheter och slå på dem.
 6. 6
  Ställ förstärkaren att spela upp musik från bandet. Testa detta genom att spela tejpen över dina högtalare. Om musiken är förvrängd eller bara komma in på ena sidan av din högtalare, gå tillbaka och kontrollera dina anslutningar.
 7. 7
  Snabbspolning bakåt / framåt bandet till den plats där du vill börja din första spåret.
 8. 8
  Sätt i en tom skiva i CD-brännaren.
 9. 9
  Tryck på 'record' på din CD-brännare (kan även vara märkt "manuella register" eller "line-in posten. Använd funktionen som gör att du manuellt styra inspelning från line-in)
 10. 10
  Börja spela bandet omedelbart efter att du tryckt "rekord". Spelaren kommer att läsa allt spelas på förstärkaren och spela in den till CD.
 11. 11
  Tryck på "stopp" på CD-inspelaren och bandspelare när låten slutar, eller när du vill avsluta banan. Var uppmärksam på inspelningen, eftersom CD-brännaren spela in allt som spelas, oavsett när bandet börjar eller slutar.
 12. 12
  Upprepa steg 6 till 10 för att spela in ytterligare spår. Du kan göra det här så många gånger du vill tills disken fylls.
 13. 13
  Färdigställa skivan när skivan är inspelad på det sätt du vill ha det. Detta steg gör disken läsas i vanliga cd-spelare.
 14. 14
  Upprepa stegen så många gånger du vill för att spela alla dina gamla band på CD. Du kan sedan spela dessa CD-skivor på din dator, effektivt arkivera alla dina band som mp3-filer.

Tips

 • Varje förstärkare är annorlunda. Kontrollera din förstärkare bruksanvisning för att ta reda på vilka lägen som används för inspelningsenheter, och koppla din CD-brännare för att spela i det läget.
 • Du kan behöva felsöka med dina uppkopplingar, men denna metod för registrering bör arbeta med någon typ av förstärkare som har in-och utgångskontakter.

Varningar

 • Anslut inte någonting till vägguttaget tills du har gjort alla dina stereo anslutningar. Detta kommer att minska risken för elektriska stötar (även med de flesta moderna elektronik, är kontakterna någonstans oftast byggda för att vara säker från stötar)

Saker du behöver

 • Den ursprungliga bandet
 • En tom CD-R eller CD-RW
 • En bandspelare med en LR ljudutgång (L och R betyder "vänster och höger kanal." Detta syftar på de röda och vita trådar som bär information från en elektronisk anordning till en annan)
 • Ett hem stereo CD-brännare med en LR ljudingång och en LR ljudutgång
 • En stereo förstärkare med en brännare ingång och utgång (kan vara märkt "Tape", "CD-brännare", "recorder", eller många andra saker. Vad som är viktigt är att det finns en LR-ingång och en LR utgång som går till samma anordning)
 • 2 LR ljudkablar
 • Högtalare
 • Högtalarkabel