Wku

Hur kan man vara en komiker

Är du intresserad av att bli en stor komiker? Kom ihåg att ett bra skämt består av tre saker - publik, timing, och komiker. Här är några enkla idéer för att få dem att rulla i gångarna.

Steg

Hur kan man vara en komiker. Tajma dina skämt mycket bra!
Hur kan man vara en komiker. Tajma dina skämt mycket bra!
 1. 1
  Tajma dina skämt mycket bra! Det finns tillfällen när du bör och inte bör tala om dem, som om det redan är bekant. Eller när de inte känner sig som skämt.
 2. 2
  Klä dig som en rolig komiker. Din outfit speglar din personlighet till publiken, försöker att alltid bära roliga taggade T-shirts. Du kan få dem från någon plats, som Bershka, eller andra platser, men försöker att undvika extremt stilrena platser som Massimo Dutti eller Zara. Om du inte har råd med en Bershka outfit, försöka få dina kläder från någonstans där man kan köpa roliga tröjor, byxor....
 3. 3
  Berätta ett skämt som folk kunde relatera till. Men du måste lägga humor och sträva medan du gör det, har du alltid säga dina skämt i en lämplig ton.
 4. 4
  Inte fortsätta att upprepa samma ämne, efter ett tag, kommer du att förlora din kant och människor kan störas av en annan sak, så alltid försöka ändra dina motiv, och hålla folks uppmärksamhet.
 5. 5
  När du berättar ett skämt, gör det på ett roligt sätt som en en av ett slag tonfall.
 6. 6
  Om folk inte gillar vad du gör, gör ett skämt av det. Inte bara kommer det att höja din sprit, men det gör en komedi guldgruva.
 7. 7
  Var som att en kille. Om du är en musiker, spela en cell tonen telefonen ringa på piano, och de kommer att spricka upp som ägg träff på en disk.
 8. 8
  Om du vill vara lustiga, försöka börja med att berätta ett skämt om dig själv, gör narr av dig själv eller något du har gjort nyligen kommer att få folk att tänka på dig som en bra komiker, och kommer att lämna dig en chans att få dem att skratta.

Tips

 • Öva berätta skämt till andra och märker deras reaktion. Ta en mental undersökning om hur effektiva dina skämt var.
 • Försök att inte skratta mycket på dina egna skämt. Grins och skrockar är bra, men.
 • Överväg att titta eller lyssna på stand up comedy handlingar från andra komiker. Detta kan ge dig insikt om tekniker, ansiktsuttryck, och tajming, som andra mer rutinerade komiker använder.
 • Välj vilken typ av skämt som du vill. Slå upp komiker som är specialiserade på den typen. Till exempel Lewis Black gör politiska skämt. (Notera att du måste hålla upp i genren av skämt som du väljer.)
 • Avser den genomsnittliga personen.
 • Gör inte publiken ändan av dina skämt. Tipsa en pinsam historia om dig själv. Men om någon i publiken lämnar efter något försök att ta Mike.
 • Kom ihåg att gå på scenen. Du vill inte visa att du är nervös genom att stå på ett ställe. Detta blir även resten av publiken ointresserade med dig eftersom de känner att du inte pratar med dem.
 • Kroppsspråk och timing.
 • Titta på några serier att se vilken typ av komedi du gillar att göra etc.
 • Ras humor kan vara lämpligt med måtta, och hänsyn till publiken. Medan humor på bekostnad av minoriteter anses tabu, är humor på bekostnad av vita människor tyvärr allmänt accepterad. Var medveten om denna dubbelmoral, och var försiktig!
 • Studie upp på komiker som du inte kan se på TV så mycket. Carlos Mencia, Larry the Cable Guy, etc, är alla i en folkmassa som har uppnått status genom enkel humor som saknar intelligens. Följ inte detta skräp, ta en titt på Ben Bailey, Hannibal Burress, Demitri Martin och Lewis Black. Det finns komiker där ute som inte har att ta till hjälp stereotyper, fisar och vulgaritet att vara rolig. Nyckeln är intelligens.
 • Ser upp till klassiska komiker som Bernie Mac (RIP) Eddie Murphy, Richard Pryor, DL Hughley, och några bra samtida komiker som Robin Williams eller Jim Carrey.
 • En anteckning om vissa ovan komiker, DL Hughley i synnerhet. Lita inte en en aspekt av komedi, som ras eller kultur, eftersom det gör din komedi trångsynta, och ibland ger det ett "rasligt exklusiva" intryck. DL Hughley är ett bra exempel, många människor tycker att hans handling ska vara mer tillgänglig för alla än några svarta komiker. Den sanna komiska kan göra vem som helst att skratta, svart, vit, etc, utan att använda en komisk krycka som ras humor.
 • Om du har scenskräck, försöka föreställa publiken i sina underkläder eller något i den stilen för att bli av med det.

Varningar

 • Kom ihåg vad Moliere sade: ". Syftet är att få folk att skratta, om jag inte, då jag inte ge min publik en meddelande"
 • Försök alltid undvika att göra narr av specifika personer på ett sätt som kan skada dem.
 • Undvik skämt som tar lång tid att förklara eller skämt som involverar fakta som ingen vet.
 • Försök inte att kopiera skämt andra komiker har sagt before.try att stirra på BBC news och göra något roligt av det!
 • Undvik att berätta alltför offensiva skämt såsom rasistiska sådana. Lite lättsam kontroversen är bra, men vet var gränsen går, och inte över det. Vissa gånger du kan, men bara om du är att religion eller ras så det inte är så betyder men du måste låta andra veta innan att säga vad någonsin skämt du ville. Kom ihåg att om du säger det om dig själv människor inte tar det så hårt, mer så när det är klart.
 • Aldrig någonsin försöka få skratt genom att göra narr av någon. Det är inte att vara en komiker.