Wku

Hur ska en bra skådespelare

Det finns alltid någon som kan kliva på scenen och stjäl hela showen. De är en så bra skådespelare / skådespelerska som de drar dig in i deras värld och lämnar dig på kanten av din plats. Fortsätt att läsa för att ta reda på hur man ska vara en bra skådespelare / skådespelerska och visa starka känslor som kommer att fängsla din publik.

Steg

Hur ska en bra skådespelare. Den huvudsakliga idén i att vara en bra skådespelare uttrycker känslor och vad du känner.
Hur ska en bra skådespelare. Den huvudsakliga idén i att vara en bra skådespelare uttrycker känslor och vad du känner.
 1. 1
  Den huvudsakliga idén i att vara en bra skådespelare uttrycker känslor och vad du känner. Publiken behöver veta vad som händer och känna om vissa situationer.
 2. 2
  Ha god hållning. Det är viktigt att komma ihåg att något så litet som en bra hållning kan göra en stor skillnad. Inte bara gör det du ser mer självsäker, men det gör också att du känner dig mer självsäker eftersom det kommer att tvinga dig att stå högt men inte svanka till långt.
 3. 3
  Övervaka din hastighet och volym. När recitera linjer, är det frestande att flamma igenom dem så fort du kan. Var noga med att inte över överdriva, dock. Att bromsa alltför mycket kommer att få dig låter robot och kommer att tråka ut publiken. Tänk på hur någon skulle faktiskt leverera dessa ord. Likaså ska du projicera din röst nog att du kan höras på baksidan av teatern, men undvik skrika.
 4. 4
  Spela med betoning. Tänk undertexten för varje linje, och betona detta. Det låter kanske inte viktigt, men tyngdpunkten kan ha en stor roll i vad du säger. Jag älskar dig betyder något helt annat än jag älskar dig. Love>
 5. 5
  Sätt dig själv i stället för din karaktär. Du kan inte adekvat representera ett tecken om du inte kan få i sitt huvud. Även om dina ord är manus ut, är dina handlingar och blockera inte alltid skrivet i sten. Dessutom kommer känna din karaktär väl hjälpa dig om någon glömmer sina repliker.
 6. 6
  Bryt inte den fjärde väggen. Såvida det inte uttryckligen anges, undvik att erkänna publiken. Om du gör det kommer att göra det lättare för dem att komma ihåg att du agerar, och därmed göra hela produktionen mindre trovärdigt.
 7. 7
  Gör intryck från populära filmer. Se till att du planerar dem framför spegeln först så att du vet att det ser bra ut.
 8. 8
  Tänk efter innan du säger, så du inte dra hela "um" sak eller stamma.
 9. 9
  Gör kroppsrörelser! Jazz händerna, tummen upp, en dramatisk lean på din höft, rulla dina ögon, sticka ut tungan, shuffle fötterna, vända ditt hår, leende, stirrande, allt fungerar, försök bara inte att göra det verkar fejk!
 10. 10
  Var medveten om saker som du gör när du är nervös. Undvik att leka med ditt hår, gömmer händerna i ärmarna, eller blanda dina fötter. Istället hantera dina nerver genom att ta ett djupt andetag och dricka lite vatten. Försäkra dig om att du kommer att bli bra.
 11. 11
  Försök att göra insatser någon skulle verkligen göra. Till exempel, om du är ledsen, visa det i dina ögon, inte bara din mun och din voice.If du är arg, spänd själv, bländning, att det verkar äkta!
 12. 12
  Låt aldrig din inhoppare säga något till dig på inspelningsplatsen för att få dig att sluta!

Tips

 • Titta på en hel del pjäser och filmer. Du kan få intryck därifrån.
 • Kom ihåg, använda hela kroppen för att visa din feelings.Not bara din röst, kan det göra stor skillnad och gör ditt arbete långt mer trovärdig!
 • Recitera dina rader till dig själv i en spegel. Se hur du ser ut och dina gester hand och sedan göra förändringar för att bättre passa scen och karaktär.
 • Var brinner för det du gör. Om du gillar något var inte rädd för att visa det.
 • Karaktären du spelar är inte du. Du blir tecknet.
 • Fortsätt att försöka ge inte upp.
 • Låt inte haters få ner dig, men ta konstruktiv kritik också.
 • Låtsas att dessa potentiella investerare i du inte är där. Låtsas att du står framför din spegel hemma, inte i ett rum framför en audition panel.
 • Trycket hos en potentiell regissör är ganska skrämmande. Att öva utför framför andra använder familj och vänner för att vara bekväm.
 • Var självsäker och vara den sanna du.
 • Kanske kan du gå en skola klubb såsom Drama Club för att förbereda dig för framtida jobb. Det skulle också vara bra att göra det med goda vänner så du är inte så ensam.
 • Var inte rädd för att vara dig själv. Kom ihåg att det dosnt oavsett vad andra tycker. Du är vem du är. Bara gör ditt bästa och du kommer att göra det till toppen.
 • Var vänlig. Det är så enkelt är det.
 • Var självsäker.

Varningar

 • Folk kan kritisera dig och försöker ta ner dig när du börjar, så bli inte förvånad om detta tenderar att happen.But aldrig ge upp, kan människor vara hårda! Bevisa för dem att du är duktig och kommer att komma långt med din talang på scenen.