Wku

Hur smutsig dans

Dirty dancing är sensuell, suggestiv dans med en partner. Till smutsiga dans är att dansa med överge, med din kropp luckrats upp och hela din kastas in i rytmen. Du kan antingen emulera dansstil som visas på Dirty Dancing eller så kan du komma med dina egna Smooth Moves. Här är hur du kommer igång.

Steg

Hur smutsig dans. Få lite inspiration.
Hur smutsig dans. Få lite inspiration.

Komma igång

 1. 1
  Få bekväm. Redan innan du börjar att dansa, känna dig säker om din kropp. Den är vacker även om du inte känner så, och dans är ett sätt att uttrycka de fantastiska förmågor kroppen. Som en del av att älska din kropp, oroa dig inte om hur du ser ut och inte oroa visas dumt. Dirty dancing är om att vara sensuell, själv-förtroende och helt erkänna hur din kropp reagerar på musiken. Lägga undan dessa bekymmer om hur du söker, och gör dig redo att njuta av dans.
 2. 2
  Få lite inspiration. Titta Dirty Dancing och andra filmer med sexiga dans sekvenser. De behöver inte vara modern - en del dans scener från 1930-talet och 1940-talet kan vara riktigt sexig också. Också titta på dansuppvisningar på TV för att se vilka drag är den sexigaste och försöka införliva dem i din rutin. Mimic de bästa rörelserna och hitta de som känner dig bäst.
 3. 3
  Öva. Välj musik som får dig att känna dig sexig och öva dina rörelser. Dirty dancing uppnås bäst genom att använda musik som tar dig till liv och hjälper dig att uppskatta sexighet för tillfället. Om musiken får dig i rätt stämning, kommer resten att bli mycket enklare. Gå igenom din musiksamling och välj den sexigaste musiken du har. Jag är sexig och jag vet det är förmodligen en bra start

Börja att dansa

 1. 1
  Bär kläder som gör att du kan flytta. Välj en outfit som är lämplig storlek. För baggy, och det kommer att komma i vägen för din dans, för liten, och du riskerar att spräcka en söm under ett dopp. Försök att jogga på plats under några sekunder efter att du klär. Om du kan göra det utan att känna alltför belamrad, då din outfit är perfekt.
 2. 2
  Slappna av. Dirty dancing är inte för spända. Det är för den som känner sig avslappnad, självsäker och kär livet. Mjukar upp med vissa sträckor och göra några grundläggande steg för att hjälpa spänna musklerna. Skratta och tänka goda tankar. Tänk på hur attraktiv du är och hur bra du mår.
 3. 3
  Hitta en partner. Det är mycket lättare att dansa med någon som sätter din önskan i brand, men inte spendera hela dagen på detta steg - du kan tänka mig någon som sexig om man verkligen vill. Åtminstone välja någon som är bra på att dansa - om personen är en bra dansare, blir det lättare eftersom de kan bidra till att styra en del av dina rörelser och kommer att vara mer benägna att få till en anda av dirty dancing.
 4. 4
  Komma i läge. Den grundläggande grepp för dirty dancing har man som håller kvinnan så att hans högra höft rör vid hennes högra höft, och varje partners högra ben är mellan den andra partnerns ben. Kvinnan slingrar oftast armarna om sin partners nacke eller axlar, medan mannen lägger sina händer runt hennes höfter eller baksida. Återgå till denna position efter de mer komplicerade rör sig i nästa avsnitt.
 5. 5
  Börja med att flytta långsamt. Långsam dans är alltid sexig.
 6. 6
  Fokusera din rörelse på höfterna. Roterande höfterna i takt med musiken, eller slipning, är en symbol för den "smutsiga" eller "sexig" del av dirty dancing. Håll dina rörelser vätska och sensuell.
 7. 7
  Steg sida till sida. När du är i position och känna sig bekväm, försöka ta en liten, lutande steg åt höger i tid med din partner. Dra din vänstra fot mot höger och sedan bort igen. Gör detta höger-vänster gungning i takt med musiken, och försöka hålla dina rörelser lätt och löst.

Försöker olika rörelser

 1. 1
  Håll vätska och öppen för att prova nya saker. Bli inte alltför rigid i din hållning eller kroppshållning som du dansar. Att vara lös kommer att hjälpa din partner initiera nya och annorlunda rörelser.
 2. 2
  Prova ett dopp med din partner. Det är en sexig del av Dirty Dancing och det ökar variationen av dansen. Mannen stödjer kvinnans rygg och tar tag i hennes fria benet när hon valv bakåt, medan kvinnan böjer henne stödben och höjer sitt andra benet så högt som hon kan när hon tappar huvudet bakåt.
  • Om du är romantiskt kopplad, är nu en bra tid för en kyss - prova nacke, händer, axlar och överkropp.
 3. 3
  Snurra din partner. Snurrar i dirty dancing inte innebär att hålla händerna knäppta över kvinnans huvud, eftersom de kan i andra danser. Istället snurrar mannen kvinnan genom koppning hennes höft och vänder henne mot honom. Två, tre eller till och med fyra omgångar är typiska.
 4. 4
  I samma riktning. Din partner kanske vända dig runt så du tittar åt samma håll, och håll höfterna. För kvinnan, placera händerna på sidan eller linda händerna tillbaka runt mannens hals om du är flexibel i armarna. För mannen, placera händerna på framsidan av kvinnans lår och höfter.
 5. 5
  Släpp det. "Släppa det" syftar på ett drag som är gjort när båda parter är vända åt samma håll. Typiskt, höjde kvinnan plötsligt böjer sig över vid höfterna, hålla benen raka och stjärten mot sin partner. Hon stiger sedan tillbaka till stående ställning långsamt samtidigt flyttar höfterna i takt till musiken. Mannen kommer vanligtvis flytta händerna till kvinnans höfter när hon dansar.

Tips

 • Om du har långt hår, låt det ner och svinga den runt, skaka den och kör fingrarna genom det. Vågigt, hängande hår kan hjälpa dig att se mer sensuell.
 • Kom ihåg, är föremål för dirty dancing att må bra och känna erotisk.
 • Sexig dans kräver nåd och den "sexiga ögon" utseende. Öva i spegeln.
 • Känn rytmen och andan i musiken, sedan låta kroppen följa den.
 • Var inte. Folk förmodligen inte tittar dig så mycket som du tror att de är. Om någon kritiserar din dans, blåsa bort det. Bo bekvämt och fortsätta ha kul.
 • Ha kul och slappna av och låta kroppen göra jobbet.
 • Prova att ta en klass magdans eller en exotisk dans klass.

Varningar

 • Dansar inte erotiskt inför andra som gör dig obekväm - detta är förmodligen något du inte bör göra inför dina föräldrar, lärare eller någon annan som är alltför puritansk.
 • Dansar inte i sällskap med sexuellt aggressiva eller skrämmande människor.