Wku

Hur man slipa (för killar)

Ska du en high school dans eller klubben snart och vill veta hur man slipar med en tjej (eller bara vet vad slipning är?) Denna mycket suggestiv dans är garanterat att väcka uppmärksamhet och få dig i centrum för uppmärksamheten. Läs vidare för att lära sig rätt sätt att mala.

Steg

Hur man slipa (för killar). Titta runt och ser en tjej du vill slipa med.
Hur man slipa (för killar). Titta runt och ser en tjej du vill slipa med.
 1. 1
  Titta runt och ser en tjej du vill slipa med. Gå mot henne. Om du redan är med en tjej och vet att du vill slipa med henne, bara hoppa över det här steget **
 2. 2
  Fråga henne om hon vill dansa. Obs: I många klubbens inställningar, behöver du inte alltid måste fråga. Försiktigt röra sin axel är ofta det bästa alternativet. Tjejer älskar en kille som har förtroende och genom att göra detta, du kommer troligtvis möter framgång.
 3. 3
  Om hon visar intresse, placera händerna på höfterna eller midjan. Börja vajande från sida till sida i en åtta form med lätt böjda knän, eller använda en enkel sida-till-sida rörelse.
 4. 4
  Håll konstant tryck på era kroppar. Dina organ bör låsas ihop så tätt som möjligt. Lägg variation i dina höftrörelser och uppmärksamma hennes reaktioner.
  • Om hon tycker det, kan du få mer in i det genom att trycka din kropp lite hårdare mot henne och allmänt komma närmare henne. Du kan också placera dina händer i mer intima ställen som hennes övre lår.
 5. 5
  Om en låt slutar och du fortfarande vill dansa med henne, fråga henne om hon vill dansa till en annan låt. Tänk på att slipning inte är traditionell dans och det är osannolikt att du kommer att ha en "partner" för hela natten.
 6. 6
  Gå med en slipning kedja. Detta är en grupp människor slipning tillsammans, vanligen en blandning av män och kvinnor. Det är ofta vanligt att se två kvinnor "sandwich" en man i dessa kedjor.

Tips

 • Några flickor kommer att ta dina händer eller nacken. Detta är ett gott tecken. Bara sval och gå med den. Bli inte nervös!
 • Stanna med musiken och flytta till rytmen i låten. Om dess en snabb låt, sakta ner lite så att slipningen är roligare.
 • Spela det coolt. Låt henne vara i kontroll för det mesta och om du känner för att saker och ting är på väg att gå unken, så du kan ta ledningen.
 • Kom ihåg, slutar killen som blir avvisade den mest oftast upp dansa med mest. Bara för att du fick avvisas betyder inte att det är slutet på världen.
 • Om hon börjar le, prova lutad in i hennes hals.
 • Titta på dina vänner eller andra människor om du är osäker på hur snabbt att gå.
 • Beroende på en låt, kan det finnas olika tempon till musiken. Beroende på din partner, kan de eller inte vill slipa i olika takt när låten tempoväxling. Om du känner ett tempo förändring kommer, följ din partners bly. Du skulle inte ha en besvärlig situation där de två du avancerar i olika hastigheter.

Varningar

 • Ibland kommer flickan bara sluta och gå därifrån. Oroa dig inte! Detta är mer vanligt med slipning än vanlig dans.
 • Var medveten om lärare eller andra vuxna som kunde berätta att separera.
 • Gradvis blir mer intim. Rör inte insidan av hennes lår eller nåt sånt direkt!
 • Var inte otåliga. Vissa tjejer gillar att leda.
 • Några flickor prata med sina vänner samtidigt slipning med en kille. Oroa dig inte! Det är inte nödvändigtvis en dålig sak.