Wku

Hur man dansar med en flicka i en klubb

Att gå till klubben och dansa med en tjej kan verka skrämmande att vissa. Det är högt, utrymmet är tight, och ingen vet riktigt någon annan. Men om du verkligen överväga vad dessa faktorer egentligen betyder, och följa råden nedan, ser du att få en flicka att dansa med dig är faktiskt ganska enkelt!

Steg

Hur man dansar med en flicka i en klubb. Hitta flickan som fångar ögat.
Hur man dansar med en flicka i en klubb. Hitta flickan som fångar ögat.

Närmar sig en tjej att dansa

 1. 1
  Hitta flickan som fångar ögat. Se till att hon inte har en pojkvän och vara på jakt efter några andra killar som kan ha ett intresse av henne också. Normalt är det ingen som letar efter problem om du är motbjudande eller arrogant. Om flickan har en pojkvän, gå vidare och säga förlåt.
 2. 2
  Bedöm hennes intresse. Även om det inte alltid är nödvändigt, försöka få en signal från henne att hon vill dansa. Du kan titta på henne och ler. Om hon ler tillbaka eller något tips på något annat sätt som hon har märkt att du, hon vill nog att du ska dansa med henne.
 3. 3
  Dansa till musik medan närma sig henne bakifrån. Din strategi bör vara vinklad nog så att hon kan se dig anländer. Vid första, lämna lite utrymme så att hon inte känner att du tvingar dig själv på henne.
  • Några damer tycker inte att närma bakifrån. Läs situationen i sitt sammanhang och avgöra om det är bäst att närma sig henne framifrån.
 4. 4
  Vänta henne att närma dig. Om hon är intresserad, kommer hon gå närmare och börja dansa genom att stöta, lindning eller slipning. De flesta kvinnor dansa i sin egen takt, och för närvarande, acceptera det och följa efter. Tid din höft-rörelser så att dansen kommer att vara bekväm för er båda.

Viktiga aspekter av dans med flickor på klubbar

 1. 1
  Ta ledningen. När du har dansat med henne ett tag och är redo för en förändring av takt, kan din partner vara bekväm med dig att lägga handen på höften. Om hon inte är bekväm med det, be om ursäkt och planera för övergången till en annan partner om hon uttrycker att hon vill fortsätta dansa med dig.
 2. 2
  Låt henne initiera ökad röra. Några damer vill öka intensiteten mellan er två genom att peka på vissa kroppsdelar. I nästan alla omständigheter är det endast är godtagbar för den kvinnliga att initiera ökningen. Hon brukar göra det genom att ta tag din hand och placera den någonstans över sig själv.
  • Kläm inte eller på annat sätt göra snabba och barnsliga grabs på henne. Du ska förstöra allt kemin fanns mellan er två. Spela det säkert och följa hennes bly tills du är helt klar över vad hon vill.
 3. 3
  Var uppmärksam på symmetri. Om du är en lång och gänglig kille, försöka plocka tjejer som är längre också, eller åtminstone av medellängd. Om du dansa med folk betydligt mindre än du, är dina drag skyldig att se obekväma oavsett vad du gör.
 4. 4
  Fokusera din uppmärksamhet på henne. Titta inte runt på andra människor. Håll ögonen engagerade på vad du gör. Bra dansare är det att ses, inte att se.
  • Wear skygglappar för att underlätta detta. Du kan bära en huva, nyanser eller använd spetsen på en fedora.
 5. 5
  Följ rytmen. De flesta klubbar låtar följer i allmänhet samma beat - ett-två-trumma, ett-två-snap. Du vill vara i rytm när man dansar med henne eller hon kommer sannolikt att förlora intresset.
 6. 6
  Fokusera på din fotarbete. Detta är lika viktigt, om inte viktigare, än förflyttning av din torso. Utnyttja häl och tå delar av dina fötter. Titta studsiga och din kropp kommer att följa.
 7. 7
  Blanda upp dina rörelser. Eftersom låtarna förändras, gör samma sak med dina rörelser. Få ner lågt. Lägg armarna runt olika delar av hennes kropp (inom rimliga gränser, såvida hon antyder något annat). Införliva gester ibland. Gör dig själv sticka ut och hon ska hålla sitt intresse för dig.
 8. 8
  Var självsäker. Om du verkar stel eller obekväm, kommer detta att vara en turn-off till henne. Tjejer älskar förtroende. Kom ihåg att ingen tittar på dig dansa. De är där för att ha kul och njuta av själva på samma sätt som du är.
 9. 9
  Acceptera avstötning. Om din partner uttrycker att hon är klar dansar med dig, men kort kan det ha varit, acceptera det och gå vidare. Kom ihåg att dina chanser att dansa med en annan tjej är bäst direkt efter avslutat sista dansen.

Tips

 • Om du dansar framför en tjej som har din uppmärksamhet, få ögonkontakt och le. Titta inte alltför upphetsad eller nervös.
 • Om flickan avvisar dig, inte bara stå där. Håll dansa och flytta till någon annan snabbt.
 • Om flickan verkligen inte vill dansa med dig, kommer hon ta bort händerna från hennes höfter helt.
 • Om du börjar att dansa med en tjej och hon inte flytta till musik eller röra sig alls, hon är inte intresserad av dig. Flytta på.
 • Försök att inte gå för en tjej som är med en stor grupp av flickvänner. Hon kan vända dig ner framför dem för att visa upp eller att hon inte vill vara den enda dans.
 • Om du är orolig för att bli avvisade, är din bästa chans att dansa med någon som dansar ensam. Helst ska de vara bredvid en vän som dansar med någon annan.

Varningar

 • Om du närmar dig en tjej att dansa och hon plötsligt får lust att "använda badrummet," anser dig förkastas. Försök inte att dansa med henne när hon kommer tillbaka. Om hon verkligen behövde använda badrummet och vill dansa, kommer hon fram till dig.
 • Rör inte hennes rumpa för att få hennes uppmärksamhet eller du kommer förmodligen få smällde eftersom detta verkligen irriterar de flesta flickor.
 • Fråga aldrig en tjej direkt på hennes ansikte att dansa i en klubb som du kommer bara att ropa ner hennes öra. Det är bäst att bara dansa med henne och låta naturen ha sin gång.
 • Försök att inte dansa med henne på den sista långsamma sång dans eftersom du är mer sannolikt att avvisas om låtarna oftast för par. Om hon avvisar dig, då det kan vara väldigt pinsamt och hjärtskärande.

Saker du behöver

 • En kvinnlig
 • Självförtroende
 • Trevlig andetag redo för en kyss (om hon ska låta dig)
 • Mobiltelefon att ta hennes nummer.
 • Fina kläder att bära.
 • Aftershave / deodorant
 • Rena tänder
 • Färska klippt.
 • Bra skor.
 • Snygg klädsel