Wku

Hur man slipa dans (killar)

Denna artikel syftar till gymnasiet äldre människor. Slipning har blivit mycket populär genom hela skolor i USA och Kanada.

Steg

Hur man slipa dans (killar). Om du aldrig har mals innan oroa dig inte.
Hur man slipa dans (killar). Om du aldrig har mals innan oroa dig inte.
 1. 1
  Om du aldrig har mals innan oroa dig inte. Leta efter en tjej som gör en enkel sida till sida rörelse med höfterna. Vissa tjejer gör en figur 8 rörelse, men det föreslås att dömas sida till sida först.
 2. 2
  Artigt frågar flickan du vill slipa med om du kan, faktiskt, slipa med henne. Om din ansökan beviljas, försiktigt placera händerna på hennes höfter och gunga i takt.
 3. 3
  Efter att du har slipning för lite att flickan kan börja att göra några andra drag. Hon kan luta sig framåt, satte händerna på knäna, och börja röra hennes rumpa upp och ner mot din bäckenbotten. Bara stå där medan hon gör det, kan du antingen behålla händerna på höfterna eller placera dem på ryggen. Hon kan göra vissa rörelser som är specifika för den låt som "pop, lås, och släpp det". Försök inte att följa henne på dessa rörelser.
 4. 4
  Titta skyltarna hon skickar dig. Om hon ler eller lutar sig tillbaka in i dig, eller hon berättar hennes vän vad en stor tid hon har, kan du ta det lite längre. Försök att flytta handen till hennes inre lår och lutade huvudet i hennes hals, men inte gå för fort. Vissa tjejer gillar att hålla saker långsamt.
 5. 5
  Om du vill ändra saker du kan prova en front mot front slipa. det är där du lägger din vänstra ben (eller höger ben om din vänstra foten) in mellan hennes ben. Börja med händerna på höfterna efter ett tag kan du prova att flytta dig händer ner på hennes rumpa. sakta komma närmare genom hela låten.
 6. 6
  Om det finns en långsam del till en låt är en bra chans att gå in för en kyss. Sätt en hand på hennes axel och vänder henne runt så shes mot dig. Flytta sedan dina händer mot hennes rygg. Nu gå in för kyssen! Om hon ler eller kommer tillbaka för en annan innebär det att hon gillade det och vill ha mer. Så börjar kyssa henne mer och mer tills du gör ut.
 7. 7
  Om du ser två tjejer slipning med varandra är detta en stor möjlighet. Kläm in mellan dem och slipa normalt med en framför dig. Flickan bakom dig kommer att sätta sina händer på dig höfter och slipa med dig bakifrån. detta kallas en smörgås.
 8. 8
  Om du verkligen gillar en viss tjej och vill fortsätta med henne hela natten ge henne en paus. efter en låt slutar ta hennes hand och gå till förfriskningar området. köpa henne en drink. detta ger er båda en chans att svalna. Försök att starta en konversation och få hennes nummer. Efter ett par minuter gå tillbaka till dansgolvet.

Tips

 • Ät några myntverk före dansen för att hålla din andedräkt fräsch.
 • Om du inte kommer att slipa då inte stå i mosh av de människor som slipning.
 • Kontrollera att bära deodorant, extra doft deodorant.
 • Ta en paus varje gång och ett tag så att du inte börjar svettas, eftersom detta kan vara en turn off.
 • Bara för att hon inte vill slipa med dig betyder inte att alla tjejer inte vill.
 • Bara för att du slipade med en tjej betyder inte att hon gillar dig, så gör inte förfölja henne hela natten.

Varningar

 • Om en tjej lämnar mitten song dess no big deal och det betyder inte att du var dålig.
 • Gå inte för hårt eller för snabbt.