Wku

Hur man ser och agera som kattvalentin från segrande

Cat Valentine är den söta, klädstil och preppy rött huvud på Nickelodeon showen Victorious. Om du vill vara så cool som hon är, kommer den här artikeln lär dig hur får henne att se och agera precis som henne!

Steg

Hur man ser och agera som kattvalentin från segrande. Allmän fashion sense.
Hur man ser och agera som kattvalentin från segrande. Allmän fashion sense.

Hur får hennes utseende

 1. 1
  Allmän fashion sense. Katten bär objekt som mörka skinny jeans, mörkblå jeansshorts, axelband, blommiga linnen, hög midja kjolar, och sparkbyxor. Också bära kort ärm blusar med volanger. Katten bär också höga klackar och lägenheter. Hon bär också många korta, blommiga, färgglada tryckta klänningar.
  • Om det är för kallt där du bor för shorts, sedan bära skinny jeans, en tank undertill topp, och en söt neon tröja.
 2. 2
  Hårfärg. Prova en röd sammet färg cupcake håret att vara den perfekta "katten." Var medveten om att detta är en extrem hårfärg som inte ser bra ut på alla! Om du gör färga håret rött (med en semi-permanent färg), vara medveten om att om din ursprungliga färg var blond, kan håret blekna till en gingery färg. Också, inte blekna flesta "tillfälligt" färgämnen inte från håret tills ca 1 år har gått.
 3. 3
  Bruna kontaktlinser. Katten har mycket breda bruna ögon. Om du inte har bruna ögon, skulle bruna kontaktlinser vara ett alternativ. Du kan få kontaktlinser som är receptfria liksom.
 4. 4
  Du kan plattång håret eller lämna den vågig eller något lockigt. Senare i showen håret är lockigt eller vågigt på botten.
 5. 5
  Bär blommiga utskrifter. Hon bär oftast dem på kjolar med söta linnen
 6. 6
  Heels. Eftersom hon är 5'3 1/2, bär hon ofta klackar. Ariana Grande bär dem ofta som Cat. Om du är lång, väljer balett lägenheter.
 7. 7
  Makeup: Cat nästan alltid bär smink. Det ser inte trashy, men inte mycket naturligt heller! Tänk naturligt-glam.
  • Applicera en skimrande ögonskugga till dina ögonlock och sedan använda eyeliner. Följ upp med två lager mascara eller ens falska ögonfransar. Contour dina kindben mycket subtilt med bara en smula av bronzer, använd lite rouge, och sedan avsluta med ett naturligt utseende läpp color.If du gör dina naglar, gör katten oftast ljusa färger, som rosa, blått, grön eller gul.
 8. 8
  Bär kostymer. Du kan också bära kostymer som du har designat själv! Katten har klätts i olika episoder som Little Bo Peep, en superhjälte, hennes lärare och en spion.

Hur man ska agera som hennes

 1. 1
  Arbeta på din sång! Katten är en fantastisk sångerska så öva sånger gillar: Give It Up eller hennes låt från hennes audition från Helen Back Again kallas Katten Broadway Song.
 2. 2
  Fniss varje chans du får! Katten är mestadels positiv och en glad person.
 3. 3
  Visa upp dina talanger. Några av Cat fritidsintressen och talanger är kostym designa och sjunger.
 4. 4
  Kom upp med en egen slogan. Katt tappar linjen "Vad menar du?" när förolämpad.
 5. 5
  Var nyfiken. Vid slumpmässiga tidpunkter, be kommentarer som hon gör som "Om det snöade och det var soligt, inte skulle det göra en snö-bow?".
 6. 6
  Vara en social fjäril. Katten älskar alla, oavsett vad! Hon gör vänner lätt.
 7. 7
  Flört. Katten är en enorm flört. I "Fastnat i en RV" (Victorious episod), fast hon djärvt upp en konversation med några "heta" killar på stranden och sedan hängde med dem. Appear söt och självsäker. Men också väldigt glad.
  • När flirta, peta pojkar i magen och börjar fnittra och le.
 8. 8
  Äta sin favoritmat. Några av Cat favoritmat är muffins, godis, nudlar, Bibble (flerfärgad karamell majs) och potatoes.Don 't glömma röd sammet muffins / tårta!
 9. 9
  Uttryck dig själv. Katten är öppen om sina känslor. När folk är glada att se dig eller trängs runt dig något gott att du gjorde, säga något som "Jag känner mig så älskad!"
 10. 10
  Katten är känd för att vara en "älskvärd klumpig". Försök att vara söta och älskvärda!
 11. 11
  Ändra din röst. Gör din röst något högre när din lyckliga.
 12. 12
  Gör slumpmässiga kommentarer om dig själv, vänner och familj. Katten gör detta hela tiden. Exempel inkluderar "Min bror fick knivhuggen i Japan" och "En gång jag åt en hamburgare, sedan en timme senare började jag nysa, men jag tror inte att det hade något att göra med hamburgare."

Andra sätt att vara som katt

 1. 1
  Gör goda vänner. Bli vän med människor som gör allt för dig! I grund och botten en sann bästa vän. Dessutom har katten både kille och tjej vänner.
 2. 2
  Ändra ditt sovrum stil. Dekorera det rosa med fluffiga kuddar, fjärilar, blommor och bedårande uppstoppade djur. Kolla in hennes sovrum på örfil!
 3. 3
  Uppstoppade djur. Ta uppstoppade djur med dig vart du än går. Kiss dem på toppen av huvudet eller på deras söta näsor!
 4. 4
  Var helt oväntat och spontant. Ta cupcakes till skolan utan anledning (eller ens bara för att det är "någons födelsedag, någonstans"!), Komma med efter skolan planer som klockan ringer, och kom ihåg att vara fri att säga vad man tycker, skiljer sig med andras idéer " normala ".
 5. 5
  Försök att vara självsäker och utåtriktad, men bo lugnt ibland och galen när det behövs.

Tips

 • Förbanna inte. Katt aldrig förbannelser.
 • Kontrollera när du fniss du lägga handen lätt över munnen och gör din röst gå höga och luftiga.
 • Försök också att inte agera som en helt annan person som försöker göra varje steg per dag eller något liknande bara så du inte ser ut som om du försöker hårt.
 • Kom ihåg att vara nyfiken när du vill veta något.
 • Ändra inte hela din personlighet! Du bör inte försöka att vara precis som henne. Kom bara ihåg att ibland bara vara dig själv!
 • När du gör ditt hår, alltid ha löst, långt och fjäderlätt hår. Om du sätter på en ponny svans, gör det inte för hårt. Lämna några hårstrån ut som det sattes ihop i en hast.
 • Var klädstil och stepp.
 • Pratar mycket.

Varningar

 • Och också, glöm inte när du plocka ut kläder, fråga dig själv, skulle katten bära detta?
 • Folk kan ringa dig en poser om du blir en "kopia katt" (pun intended), så låt inte det vara alltför uppenbart att du försöker att få henne att se!
 • Agerar som andra är alltid kul, men kom ihåg att vara dig själv! Blanda i några av dina egna kläder och frisyrer. Bär inte saker du inte gillar.