Wku

Hur man skriver en harry potter antagningsbesked

När vi frågade, har många sagt att de vill bli antagen till Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Om din vän är en av dem, sedan göra en Harry Potter antagningsbesked för att ge till dem kommer att göra deras dag! Och för dem som ansvarar för ungdomar, kan detta vara särskilt förtjusande när det ges till ett barn för sin elfte födelsedag.

Steg

Hur man skriver en harry potter antagningsbesked. Samla de material som behövs.
Hur man skriver en harry potter antagningsbesked. Samla de material som behövs.
 1. 1
  Samla de material som behövs. Dessa listas nedan under "Du behöver".
 2. 2
  Välj ett lämpligt teckensnitt. Teckensnittet måste vara realistiska, något som förefaller komma från Hogwarts. Du kan ladda ner dessa typsnitt på nätet - bara göra en snabb sökning på "Harry Potter font" och se vad som fungerar för ditt operativsystem.
  • Som väl leta efter en lämplig bild av Hogwarts vapen. Detta kan också hittas med hjälp av en sökning på Internet, sedan spara bilden till din dator.
 3. 3
  Börja skriva brevet. Om du inte vet vad jag ska skriva, hitta en kopia av den första boken och kopiera ut brevet eller leta efter en kopia av texten på nätet. Använd smaragd grönt bläck. Brevet som kom till Harry skrevs i smaragdgrönt bläck på pergament papper.
  • Byt Harrys adress med din väns, och i stället för "skåpet under trappan" sätta en beskrivning av deras rum, såsom "stökigt, stökigt rum" eller "hörn utan fönster".
  • Också ersätta "biträdande rektor" enligt McGonagall namn med "rektor", eftersom hon är nu rektor och betraktar det som Dumbledore dödades och Snape fick sparken och dödades.
 4. 4
  Skriv ut brevet. Du kan också redigera kuvertet, det är rekommenderat att du skriver krönet på kuvert i det vänstra övre hörnet (eller skriva krönet och limma den på plats). Sedan skriver din väns adress på kuvertet. Se till att det är din bästa handstil, eller ha någon med god handstil skriva det. Om du vet kalligrafi, är nu tid att använda den. Lägg även till Hogwarts returadress nedanför krönet (eller på baksidan av kuvertet, vilket är mer vanligt i Storbritannien).
 5. 5
  Leverera brevet. Tänk på kreativa sätt att leverera brevet. Du kan glida in med en bunt av födelsedagskort, glida in en väns skåp eller har det dinglande i luften i ett rum.
  • Ett kreativt sätt är att göra en origami uggla. (Du kan hitta en smart design genom att söka "origami uggla bokmärke" och klicka på resultatet efter näringsgren TV.) Sätt brevet i uggla "näbb", där du normalt sätter sidan. Sedan kan du sätta ugglan i häxa / trollkarl s skrivbord eller ryggsäck, etc.
  • Ett annat sätt är att, när du går till din väns hus, erbjuda sig att ta tag i mail och i hemlighet lägga brevet i högen. Om du är en bra skådespelare, sedan låtsas chock när du ser brevet, eller gör en omedveten "Vad är det här för?" och lämna din vän brevet.
  • Eller bara skicka det till dem med hjälp av posttjänster. Det är mindre magiskt, men folk älskar att få post.
 6. 6
  Färdigt.

Tips

 • Det är bäst att ha någon annan skriva adressen på kuvertet, om du inte kan dölja din handstil ganska väl.
 • Som ett alternativ till att försegla brev genom att slicka den / skalar en klibbig baksida, prova att göra en verklig tätning. Helt enkelt hitta en metallring och en metall knapp / press med och "H" eller andra liknande symbol på det. Se till att knappen kommer att passa bekvämt inne i ringen. Tänd ett rött ljus och låt vaxet smälta (5-10 minuter), och häll vaxet i metallringen. Vänta tills den börjar att ställa in, och tryck sedan på knappen för att strecksatsen vaxet. Det är bra att ha en bit av slaktare papper på baksidan av det papper du tätning (för att förhindra läckage). Var noga med att låta vaxet och knapp svalna i minst två minuter innan du tar bort knappen och ring (FÖRSIKTIGT). Skicka inte ett brev förseglade med vax med posten.
 • På brevet, försök att använda ett typsnitt som ser ut som det skulle kunna vara handskrivna av någon med god handstil.
 • Försök inte att leverera brevet från verkliga Uggla. De kan repa, bita, och är allmänt samarbetsvillig.
 • Om du känner dig särskilt slag, innehålla en liten Hogwarts gåva, t.ex. en Harry Potter slips, stift, gyllene tjallare, tid turner, etc.

Saker du behöver

 • En Harry Potter teckensnitt eller liknande (Search Engine: "Harry Potter font") (tillval, men mycket hjälpsamma och gratis)
 • En ordbehandlare
 • En bild av Hogwarts Crest (sökmotor: "Hogwarts vapen")
 • En skrivare
 • Två till tre ark skrivarpapper
 • Professor McGonagall underskrift (sökmotor: "Minerva McGonagall Signatur")