Wku

Hur får man ett jobb som ett tecken på disney

Om du är intresserad av att bli ett ansikte karaktär (a) på Walt Disney land eller världen fortsätta läsa för att lära sig.

Steg

Hur får man ett jobb som ett tecken på disney. Delta i en Disney-audition.
Hur får man ett jobb som ett tecken på disney. Delta i en Disney-audition.
 1. 1
  Delta i en Disney-audition. Gå till webbplatsen www.disneyauditions.com att se en lista på upp kommande auditions.
 2. 2
  Titta noga eftersom varje audition är ute efter något särskilt (i. E. Parad artister, manliga komiska skådespelare, look-alikes, etc.) Du kan behöva resa.
 3. 3
  Anländer tidigt och klä på lämpligt sätt för dans och en improviserad scen, snälla, inte klä sig som det tecken du audition för, bär dansskor och bekväma kläder.
 4. 4
  Under tecknet audition kommer du att lära dig en kort dans, och även agera ut en "rolig" liten scen. Den första delen av audition är dansen. Även om det inte är mycket komplicerat, om du inte kan behärska dansen du inte kommer att kunna fortsätta på den del av audition. Efter dansen, "" kommer att ge dig en scen som de skulle vilja att ni agera ut (t.ex. Långben får / dekorera en julgran, du får din favorit dessert).
 5. 5
  Studera din dans och flexibilitet för audition. Du behöver inte vara en professionell dansare, men en bakgrund och erfarenhet av koreografi hjälper försöka ta ett par danslektioner innan audition.
 6. 6
  Vara animerade. Ta karaktärerna till liv.
 7. 7
  Vänta. Att döma tar lite tid. Efter audition är det ganska mycket avvaktande. Disney har specifika saker som de letar efter i varje prinsessa. Men totalt sett vill de inte någon med särdrag. Till exempel, om Cinderella har en enorm mullvad på hennes ansikte en dag och sedan är det "borta" nästa dag, kan barnen bli misstänksam.

Tips

 • Titta på det finstilta. Om det står att ge en förälder bör du. De kan behöva underteckna pappersarbete. Detta är inte en möjlighet för en familjeutflykt så lämna vänner och andra familjemedlemmar hemma. Auditions är svårt nog utan att ha allas småsyskon som springer runt.
 • Princess klänningar går bara till en storlek 10. Som är mindre än en vanlig kläder storlek tio.
 • Var så animerad som möjligt under audition. Var inte rädd för att se ut som en idiot. Detta är den del där du visar Disney att du verkligen kan bli någon annan och inte bry sig om vad folk tycker om dig.
 • Bär lämpliga skor. Om det finns dans auditions bör du planerar att bära ett par skor jazzdans eller andra skodon för dans. Sportskor, skor klänning eller moderiktiga skor kan vara olämplig för danssteg du ska lära.
 • Många tåg som päls tecken innan man går in i ansiktet rollerna. Om du blir vald att vara ett ansikte karaktär inte förvänta sig att bli en prinsessa direkt.
 • Gör en meritförteckning. Om du har haft en hel del scenvana, dans erfarenhet eller erfarenhet som du vill dela med dig kan skapa en föreställning resumé av ditt arbete. Detta kan skrivas på baksidan av huvudet skott eller inkluderas på ett separat papper. Formatera den som en CV och se till att inkludera ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer på sidan. Om du är minderårig kan också inkludera en förälders kontaktuppgifter.
 • Hyr filmer och undersöka de tecken på Disney. Titta på deras drag och hur de interagerar med gästerna. Förvara dessa tekniker i åtanke vid din audition.
 • Ha head shots tagit och tar dem med till din audition. Känn dig inte pressad att spendera en massa pengar på dessa. Ha en bild tas och ta den till en lokal kopia butik att ha tryckts på 8 "x10" glättat papper. Du kan ha flera head shots gjorda för mindre än 5€.
 • Ta drama klasser på skolan eller registrera dig för att agera klasser i din stad. Leta efter klasser som erbjuder tekniker inom improvisation och viktigast, tekniker pantomim.
 • Håll det tecken du fotograferar för och deras berättelse, filmer, etc i åtanke. Att känna dem väl kan vidga dina dialogen alternativ och övertygar de människor du är verkligen in i karaktären.
 • Registrera dig för danser. Du får lära dig att utföra några vanliga danssteg du kan se igen på audition. Planerar att starta dina danser lektioner ett år eller mer innan du börjar auditions. Några kommer inte att räcka.
 • Prata med din drama lärare på skolan och be om råd.
 • och komma i den bästa formen möjligt.

Varningar

 • Akta dig för byråer som garanterar roller eller auditions garanti om du betalar en avgift eller köpa ett foto paket. Många bedrägerier utnyttjar ivriga tonåringar och deras föräldrar genom att göra löften om jobb på Disney. Bara lita på officiella Disney webbplatsen.