Wku

Hur man gör fairy vingar

Göra fairy vingar är ett bra sätt att spara pengar på en Halloween-kostym eller skapa en stor gåva för ett barn. För att göra fairy vingar, följ dessa instruktioner.

Steg

Hur man gör fairy vingar. Skaffa 07:56 galgar tråd coat.
Hur man gör fairy vingar. Skaffa 07:56 galgar tråd coat.
 1. 1
  Skaffa 07:56 galgar tråd coat. Du kan få dem gratis från dina lokala kemtvätten, eftersom de ofta återvinna galgar eller ens försöka att slänga dem. Wire hängare med en tydlig, flexibel beläggning är lättare på fingrarna när du böjer dem.
  • För att skapa fyra separata flyglar, behöver du minst fyra separata wireupphängningarna. Men om du planerar att göra mycket rundade, hoop-liknande vingar, kan det vara nödvändigt att dubbla upp tråden för att hålla dina former robust, du kommer senare att placera strumpor över tråden strukturer, vilket kan pressa in dem i en tillplattad mer forma än du vill.
  • Alternativt kan du också köpa tjock tråd. 16-gauge wire är det högsta du ska gå, 12-gauge eller lägre kommer att ge dig en starkare formulär att arbeta med.
 2. 2
  Räta på wireupphängningarna. Räta krokarna, packa upp vridna spiral tops, sträcka trådarna i raka stycken, och platta ut Kinks med tång.
 3. 3
  Forma den första övre vingen. Använd en kabel för en avlång form eller två för en rundad något. Böj metalltråden till önskad form och tvinna ihop ändarna när du är klar, lämnar en del överskott sticker ut så att du kan koppla detta till de andra vingarna senare. För inspiration, titta på foton eller illustrationer av fjärilsvingar. Du kan också göra trollslända vingar genom att bara forma dem till långa ovaler.
 4. 4
  Forma den andra övre vingen. Helt enkelt böja kabeln i form med den första vingen som en guide. När du är klar, vrid ihop ändarna som förut.
  • Om du bara vill använda en bit tråd för varje vinge, kan du göra båda vingarna samtidigt, om du använder två för varje vinge, men gör dem separat, eftersom böjning fyra trådar samtidigt kommer inte att bli lätt.
 5. 5
  Upprepa steg 3 och 4 med de nedre vingarna. De nedre vingarna ska vara mindre än de övre vingarna, vilket kan innebära att du måste förkorta dessa trådar.
 6. 6
  Anslut de fyra vingarna i centrum. Först placerar kablarna som sticker ut i slutet av varje vinge så att de överlappar trådarna i de omgivande vingar, du kan behöva göra några extra bockning för att göra detta arbete. Sedan, säkra de olika trådarna samman antingen genom att linda och knyta dem mycket bestämt med snöre eller genom kanal-tejpa dem.
  • Oroa dig inte för mycket om hur din central tråd nav hamnar ser, som ni kommer att täcka det senare.
 7. 7
  Sträck och bind benet av en strumpa över varje vinge. Den strumpor tyget bildar vingen materialet, så välj en färg / mönster som uppnår det utseende du går för (fast du kan också dekorera tyget senare om så önskas). Helt enkelt mata en vinge i strumpan, sträcka ut den till mitten, skär den till den nödvändiga längden, ta den öppna änden på vardera sidan, och knyta den över mitten av tråden. Upprepa med de övriga tre vingar.
  • Observera att stretching en strumpa över vingen formen kan distend formen, helt enkelt dra kabeln tillbaka i den ursprungliga form efter att du har bunden strumpan bort. (Ju hårdare du drar strumpan, desto mer tråden vingform platta.)
 8. 8
  Skär två långa bitar av ett brett band. Eftersom dessa kommer att användas för att binda vingarna på, se till att de inte bara matcha strumporna, men är också tillräckligt länge för att knyta runt bålen (dvs. runt varje axel, i ett X över bröstet, etc. beroende på önskat utseende ).
 9. 9
  Knyt varje band runt mitten av vingarna. Var noga med att orientera knop inåt (dvs. mot ryggraden) så att vingarna kommer att knyta på lätt.
 10. 10
  Dekorera vingarna om så önskas. Till exempel, kan du spraya måla kanterna, måla designer på centren, måla framsidan och baksidan annorlunda, måla översta och understa vingarna annorlunda, eller någon kombination därav. Du kan också använda lim med en pensel och strö glitter över färgen för en skimrande look.
  • Om du föredrar änglavingar, lägg fjädrar. Detta kan göras genom att fästa färdigköpta fjädrar på vingarna med starkt lim, helt enkelt placera en klick lim där du vill ha en fjäder, därefter hålla spetsen på fjädern genom limmet och in i strumpan för ett hårt grepp. Börja från botten så att nästa rad av fjädrar kommer att täcka spolar i raden under den. Placera längre fjädrar på undersidan och kortare fjädrar på toppen av mest realistisk effekt. Observera att du måste fjäder båda sidor av varje vinge för att få dem att se komplett.
 11. 11
  Färdigt.

Tips

 • För att spara tid, färga dina nylonstrumpor och skapa olika effekter på dem innan du sträcker ut dem över galgar.
 • För att hålla vingarna från att fastna och kör lätt, kan du köra superlim eller glitter lim längs kanterna av vingarna där tråden vidrör strumpbyxor. Du kan också spraya dem med spray stärkelse eller med en klar akryl tätningsmedel.
 • En tång hjälper dig hålla trådarna och böja dem exakt.
 • Koppla något finare än 16 gauge inte kommer att hålla upp under komprimering kraft nylonstrumpor, oavsett hur mycket snyggare och lättare att arbeta med er tror att det ska vara.

Varningar

 • Vänligen bära en mask eller respirator om du använder sprayfärg.

Saker du behöver

 • 4-8 tråd klädhängare (eller en tjock tråd)
 • Tänger
 • String (eller silvertejp)
 • 4 strumpbyxor ben
 • Ribbons
 • Färg, glitter, lim, etc. (alternativt hantverk fjädrar)