Wku

Hur man blir en musiker

Många har drömt om att bli musiker. Vissa har naturlig talang medan andra måste arbeta hårdare för att bemästra vissa tekniker. Att vara musiker är inte så utmanande, men det är inte lätt heller. Det kräver engagemang, praktik, och inspiration. Om du följer stegen nedan, har du också en chans att bli en stor musiker!

Steg

Hur man blir en musiker. Du kommer att förbättras snabbt och ha kul ganska snart, då du kommer att inse behovet av att leka med andra människor, att lära sig musikteori, och, tro mig, kommer du att känna mycket mindre uttråkad lärande skalor och ackord.
Hur man blir en musiker. Du kommer att förbättras snabbt och ha kul ganska snart, då du kommer att inse behovet av att leka med andra människor, att lära sig musikteori, och, tro mig, kommer du att känna mycket mindre uttråkad lärande skalor och ackord.
 1. 1
  Köp ett instrument, men plocka något du tycker om. Kanske du drömmer om gunga ut på en gitarr, kanske du drömmer om att banka på, eller kanske du vill prova på tuba. Din första instrument är en förlängning av dig själv, så välj noga.
 2. 2
  Lär musikteori. För en del människor, verkar musikteori som ett slöseri med tid. Dock är musikteori en av de viktigaste delarna av att spela liksom. Musikteori kan läras genom böcker och internet, men du kan ha mer framgång med en handledare eller genom att delta i en musikalisk skola. Mest musikaliska skolor kräver inte att du ska gå dit varje dag, och att de inte stör ditt vanliga liv.
  • Också lära musikaliska historia. Läs om olika instrument och bitar från olika kompositörer. Var noga med att lyssna på mycket musik och uppmärksamma specifika tekniker och sätt att spela ett instrument.
  • Eller lära sig ett instrument direkt med hjälp tablatures av dina favoritband, dina öron och en god portion mod.
 3. 3
  Du kommer att förbättras snabbt och ha kul ganska snart, då du kommer att inse behovet av att leka med andra människor, att lära sig musikteori, och, tro mig, kommer du att känna mycket mindre uttråkad lärande skalor och ackord.
 4. 4
  Bara njuta!
 5. 5
  Lär dig läsa noter. Även om du kan spela på gehör, kan det vara bra om du kan lära dig att läsa. Lär dig alla toner och träna mycket på piano, sedan lära sig att synen läsa.
  • Notläsning är också en mycket värdefull färdighet. Många nybörjare samt mellanprodukter har problem med att läsa musik, så se till att träna mycket!
 6. 6
  (Allt detta gäller klassisk musik. Mest folkmusik är en muntlig tradition så läsning och notläsning är mycket mindre viktigt!)

Tips

 • Engagera dig i skolan musikaliska program, anordna ett band, bli en del av en musikalisk gemenskap. Njut av din musik!
 • Öva, öva och öva!
 • Musikinstrument kan nästan alltid hittas på pantbanker. Om du har en vän som har en anständig kunskap om instrumentet du spelar, be honom att gå med dig så han kan hjälpa upptäcka bra erbjudanden. Craigslist har över 12 miljoner besökare per månad med stora mängder musikutrustning alltid tillgängliga.
 • Ge aldrig upp din musik bara för att några idioter kallar du en nörd eftersom du spelar fem instrument. Musik är en av de bästa formerna av konst och du ska aldrig ge upp.
 • Förutom att anställa några lärare, köpa några sångböcker och lära sig att spela själv.
 • Om du har en höghastighetsanslutning till internet, kan du gå till och göra en sökning på "Lär dig spela _____, video '. Sedan kontrollerar de olika webbplatserna för värdefulla videoinnehåll. Youtube har ett brett utbud av kurser som finns.
 • Det är okej om du blir frustrerad, det är alla en del av lärandet.
 • Tänk musikaliskt. Detta är förmodligen en av de svåraste sakerna med att vara musiker. Alltid vet varenda not som du spelar. Ibland människor memorera 10 sidor av musik och spela det utan några misstag (på gehör) medan de har ingen aning om vad de spelar. Öva och du kommer dit!
 • Se till att du lär dig från någon som redan vet hur man spelar ditt instrument. Det kan spara dig pengar att inte ta lektioner, men i det långa loppet kommer att hjälpa dig.
 • Oroa dig inte ut när du ser hur dyra instrument. Du kan hyra dem, eller höra om bra erbjudanden från vänner. Dessutom behöver du inte köpa en flygel innan du lär dig! Prova ett tangentbord i stället.
 • Hitta lokala lärare för att ge lektioner. Det är inte alltid så lätt som det låter. bandFIND har sammanställt en lista över musiker villiga att ge lektioner i ditt område.

Varningar

 • Försök att inte vara "hatare" av andra typer av musik. Bara uppskattar alla former av musik.
 • Försök att inte falla in i dåliga vanor. De kanske inte verkar viktigt nu, men senare är det en annan historia och det kommer att bli svårt att bli av med dem.