Wku

Hur kan man vara uppringande nummer 10 till en radiostation

Hela tiden, radioapparater är som "ringer numret 10 (eller 100 eller vad numret din radiostation använder) vinner biljetter till konserten!" eller nåt sånt... och du verkar aldrig göra det. Även om det är ganska mycket allt en fråga om tur, det finns några saker du kan uppmärksamma.

Steg

Hur kan man vara uppringande nummer 10 till en radiostation. Lär dig "försening" i telefonen.
Hur kan man vara uppringande nummer 10 till en radiostation. Lär dig "försening" i telefonen.
 1. 1
  Försök att inte ringa för sent eller för tidigt eftersom radiostationen vanligen börjar acceptera samtal efter tävlingen har beställt och den nya låten eller reklamfilmer har börjat. Därför vänta tills de säger att de kommer att spela musik eller nyheter så att du har en chans att din telefon ringer.
 2. 2
  Lär dig "försening" i telefonen. Om du använder en mobiltelefon, tar det oftast ca 5 sekunder eller så för samtalet ska börja, så kallar framåt.
 3. 3
  Ange telefonnumret på radiostationen i ditt kortnummer så att du kan trycka på en knapp för att initiera uppringningen. Detta kommer att hindra dig från att göra misstag i numret.
 4. 4
  Tänk på att telefonerna inne i studios inte ringa ut högt och de bara har en liten blinkande ljus. Ge inte upp när ingen svarar i 20 ringar. Hänga där. De kan komma till dig.
 5. 5
  Om du ringer numret 4, 7, 9 i giveaway du inte ska ge upp. Även om du är som ringer 9 och de letar efter den 10th ringer. DJ är ofta distraherad och inte svara i telefonen linjer i ordning de börja ringa, så snabbt som de borde eller ibland de andra som ringer kommer att hänga upp, bara fortsätta att försöka tills vinnaren tillkännages eller de svarar och säger att de har fått en vinnare.
 6. 6
  Radiostationer brukar göra sina giveaways vid samma tidpunkt varje timme. De får inte göra det 24 timmar om dygnet, men om du hör det runt 2:30 chansen botten av timmen är priset gången. (Morgon och specialitet visar kan ställa sin egen tid.)
 7. 7
  Fler radiokanaler också gör webbaserade giveaways av samma saker som ges bort på luft. Kontrollera stationer hemsida och registrera dig för att bli en VIP, registrerad användare, Glöm etc. inte att välja i. Du är inte begränsad till att segra på luften. Ibland kommer de även retas webbplatsens användare med den exakta tidpunkten för viss tävling eller ge dig chansen att vinna online.
 8. 8
  Vara engagerande! De flesta DJ: s har Myspace sidor, Facebook-sidor eller sidor och e-post tillgängliga från stationens hemsida.
  • Skicka ett artigt mail eller meddelande som talar om för dem hur mycket du älskar den stationen, att de är din favorit DJ. Mest alla DJ: s har egon så spela upp det.
  • Se till att du spelar upp den lokala DJ: s och inte de som redan spelar in sin show från en annan stat. Om DJ gör direktsändningen i din stad de är förmodligen lokalt. Om du hör dem men aldrig ser dem, behöver inte fundera.
  • Du får inte öka dina chanser att vinna, men det verkligen inte ont.
 9. 9
  Inte bara ringa varje gång du hör en tävling. De flesta stationerna har gränser för hur många gånger man kan vinna på en 30 dagars period. Ring inte att vinna korv provtagaren om du vet AC / DC biljetter kommer till försäljning snart!
 10. 10
  Ring radiostationen och chatta upp DJ. Fråga när de kommer att ge bort priset du vill vinna. Vissa DJ: s kan inte tänka dela info. Bara vara trevligt.

Tips

 • De flesta stationer måste du hämta ditt pris inom 10 dagar eller kommer det att vara "re-begåvad". Om du vinner biljetter ska du plocka upp ett par bankdagar före evenemanget och inte vänta till sista minuten. Radiostationen stänger på vissa dagar och vid vissa tidpunkter, oavsett vem som spelar i samförstånd.
 • Se till att du vet stationens öppettider. Det är oftast måndag-fredag ​​9-5 men kan variera beroende på marknad, semester, plats och väder. Trots att stationen är 24 timmar kan du bara plocka upp din vinna under ordinarie kontorstid från receptionist up front. Det innebär att om du visar upp på en lördag för att hämta ditt pris du kommer att titta på en tom byggnad.
 • Radiostationer inte alltid får de bästa biljetterna till giveaways. Du kan förmodligen få bättre platser genom att köpa egna biljetter. Om de säger att det är främre raden du kör chans att få näsblod säten. Kontrollera dina biljetter när du får dem. Du kanske har tid att köpa bättre platser.

Varningar

 • Du är skyldig att visa legitimation när du hämtar ditt pris. De kommer också att vilja ditt personnummer. Om du vinner över ett visst belopp i ett år är det skattepliktigt så de är skyldiga att hålla reda på vinnare och vinster.
 • Amerikanska stationer har strikta regler och är skyldiga att hålla upp med varje pris och måste kunna verifiera det användes i en lämplig giveaway. Tro inte för en minut att du kan få en under bordet priset.
 • Stationer kommer inte dela ut priser till medlemmar i hushållet eller nära familjemedlemmar till anställda. De kommer inte heller att dela ut ett pris till en nära anhörig till någon som arbetar för en konkurrerande station.
 • Att nummerpresentation X är alltid lycka men att veta hur det fungerar ger dig en bättre fördel.
 • Stationer får inte högar av biljetter. Om de får biljetter är det bara ett fåtal par (vanligen 5-10) och de är skyldiga att ges bort på luft som en del av en tävling.
 • Ibland kan du behöva göra något för ett pris. Säg om du ska sjunga för dina biljetter, sedan vara beredd att sjunga, om du behöver göra är i studion för att utföra ett stunt (som en hot dog-ätande konkurrens), vara beredd att göra det om du är plockade. Om du kan nämna något du kan göra för biljetterna, göra något galet, äckligt, vågad..., men något inom dina gränser och inom FCC-bestämmelserna. Säg om du ska simma 2 varv i en frysning pool för en resa till ett varmt spa, se till att du faktiskt kan göra det.
 • Ring inte på stationen med en ömklig berättelse och räknar med att vinna ett pris. De har verkligen inte extramaterial som ligger runt väntar på att någon med en sob historia att ringa. Människor prova detta med varje station med nästan varje tävling. De har hört det förut.
 • De flesta stationer kräver att du är 16 år eller äldre för att vinna.

Saker du behöver

 • telefon
 • radio
 • Internet och datorn
 • transport för att få priset
 • tur
 • Ett ID som säger att du är minst 16.
 • Ett giltigt pass och visum. Du kan göra detta bara för en dragning för en biljett för att se "..." bor i ett utomeuropeiskt land.