Wku

Hur köper IBMs OS / 2 Warp 452 operativsystem

IBM inte bara säljer OS / 2, men de har fortsatt genom åren för att uppdatera och uppdatera denna fantastiska 32-bitars objektorienterat operativsystem. För att få din egen licensierad kopia måste du acceptera IBMs "väg att köpa" genom sin fria Passport Advantage-tjänsten. Här är stegen för att bli en licensierad "OS / 2 användare". Den senaste versionen från juni 2005 identifieras som "Warp 4.52 Convenience Package". Här är hur man köper den.

Steg

Hur köper IBMs OS / 2 Warp 452 operativsystem. Inse att passet fördel inrättades ursprungligen för stora företagskunder som köpt betydande antal OS / 2 (och andra program och operativsystem) licenser tillsammans med kontrakt för årligt stöd för detta program och / eller operativsystem.
Hur köper IBMs OS / 2 Warp 452 operativsystem. Inse att passet fördel inrättades ursprungligen för stora företagskunder som köpt betydande antal OS / 2 (och andra program och operativsystem) licenser tillsammans med kontrakt för årligt stöd för detta program och / eller operativsystem.
 1. 1
  Inse att passet fördel inrättades ursprungligen för stora företagskunder som köpt betydande antal OS / 2 (och andra program och operativsystem) licenser tillsammans med kontrakt för årligt stöd för detta program och / eller operativsystem.
 2. 2
  Förstå att hem eller SOHO användare av OS / 2 används för att prenumerera på en annan IBM-program som heter "software choice" aka SWC. Under 2005 IBM valde att stänga ner den SWC prenumerationstjänst och rulla de kunder över till Passport Advantage. De modifierade Passport Advantage att acceptera enskilda användare snarare än stora företag, men att de fortfarande ser varje enskild kund som ett "företag". Så när du loggar in på Passport Advantage du loggar in som en företagskund. Joe Smith blir Joe Smith Company till IBM.
 3. 3
  Inlärning i passet fördel är gratis och lätt nog. När inskrivna IBM bekräftar din e-post och snigelpost adress och skickar dig ett Passport Advantage (aka PA) användar-ID och ett lösenord. Dessa koder kommer att öppna dörren till PA men du har fortfarande att köpa (1) ditt underhållsavtal eller (2) en kopia av OS / 2 Warp 4, som kommer med ett helt år för underhåll.
 4. 4
  Eftersom SWC abonnenter är nu obefintliga de inte längre kan rulla över och betalar den årliga 50€ abonnemangsavgift för en OS / 2 underhållsavtal. Dessa tidigare SWC abonnenter skulle krävas för att "köpa nytt" och betala för en fullständig kopia av OS / 2 Warp 4.52.
 5. 5
  Ok. Du registrerade dig med PA och fått dina bankkoder, hur får du den senaste versionen av OS / 2? Beställ OS / 2 med artikelnummer D5C4NLL. Klicka och informationen kommer upp. När beställt IBM skickar dig en fakturering på posten. Du kan inte betala för OS / 2 online med ett kreditkort (ännu!) och du måste skicka IBM en check eller efter att ha fått räkningen. Några dagar senare IBM skickar du ett mail med välkomnande. Om de inte går till PA inloggningssidan och logga in med dina bankkoder.
 6. 6
  Du kommer att tas till PA kundens hemsida (för registrerade kunder). Där kan du klicka på "nedladdning av programvara och Media Access" länk och en notering av auktoriserad programvara tillgänglighet visas. Du kan ladda ner det där och då eller markera rutan (välj OS / 2 Warp 4 eassy:??. Convenience Pack & Software Choice (CR0SSIE) och har IBM skicka den till dig på CD till din snigel postadress IBM skickar dig 9 CDs av mjukvara och den senaste versionen av OS / 2 kommer till dig i form av två-dagars Airborne Express och du har en "papperskopia" sparar tid och ansträngning från att bränna till CD.
 7. 7
  Det är allt! När det finns en ny version för OS / 2 - om det är en ny drivrutin, ny programvara, en OS / 2 refresh, etc., skickar IBM dig en bevakning och du loggar in på och hämta den. Din tillgång är bra för ett helt år från dagen för beställning (se till att du betalar snabbt som din klocka börjar när du beställer, inte betala).
 8. 8
  Följande år IBM skickar du ett meddelande om resubscription. Denna kostnad är bara 50€. Din åtkomst fortsätter även om du glömmer att skicka in din betalning omgående.

Tips

 • Du kan beställa OS / 2 direkt från IBM: s "Passport Express" tjänsten genom att ringa 1-888-426-2255. Be för PC Software-koncernen. De borde veta vad du talar om. Denna väg fungerar inte alltid, medan du registrerar dig med Passport Advantage fungerar.