Wku

Hur köper en begagnad ipad

Apple iPad har blivit allmänt förekommande i världen av teknik, så att användarna kan surfa på webben, kolla e-post, video-chatt, spela spel och göra så mycket mer på en tunn och bärbar enhet. Ett varningens ord till sin enorma popularitet är priset för att köpa helt nya, som kanske inte har råd med något. Men, det finns en enorm marknad för begagnade och renoverade iPads som kan spara över hundra dollar eller mer i de flesta fall. Här är hur skickligt att utvärdera, välja och köpa en begagnad iPad.

Steg

Hur köper en begagnad ipad. Bestäm vilken typ av ipad du söker efter.
Hur köper en begagnad ipad. Bestäm vilken typ av ipad du söker efter.
 1. 1
  Bestäm vilken typ av ipad du söker efter. Om du läser den här artikeln, du troligtvis inte har något emot att spendera mindre pengar för en begagnad modell. Räkna ut vilken iPad generation du är intresserad av, hur mycket lagringsutrymme du behöver, vilken färg du föredrar (svart eller vit), om du behöver 3G eller 4G mobil uppkoppling förutom Wi-Fi, och hur mycket du är villig att betala.
 2. 2
  Hitta ett utlopp för att leta efter begagnade ipads. Du har flera alternativ:
  • Apple säljer tidigare ägda, renoverade iPads på sin webbutik för alla generationer och för varje färg och lagringskapacitet, beroende på tillgänglighet. Dessa enheter backas upp av samma garanti som en ny iPad och får också ett nytt batteri och yttre skal, vilket är bra att veta för de berörda om kvaliteten på en begagnad iPad. Ju längre de rabatterade enheter är till försäljning, den lägre i pris de blir, så agera snabbt som när beståndet är borta är det inte sannolikt att fyllas.
  • Kolla online-auktion webbplatser som eBay. Det finns hundratals begagnade iPads tillgängliga för en bråkdel av priset för nya, och chanserna är de flesta modeller har använts endast lätt (dvs, under några dagar eller veckor innan ägaren valde att inte hålla det). Du kan hitta bra fynd på detta sätt, men se till att köpa med enbart betrodda, seriösa säljare.
  • Titta vilken teknik som används delar av Amazonas.
  • Leta efter erbjudanden på webbplatser som Craigslist. Du kanske måste köra ut någonstans för att möta en främling som en del av affären, men det är värt att göra så om du kan få en 375€ iPad för över hundra dollar mindre än full detaljhandeln.
  • Håll utkik för butiksförsäljning på teknik eller gård försäljning. Ibland kommer det att användas iPads tillgängliga till rabatterat pris.
  • Om en vän som du vet eller familjemedlem har en iPad och uttrycker intresse för att uppgradera till en nyare modell, överväga att be dem att sälja dig sina gamla iPad. (Om de inte är tillräckligt bra för att lämna det upp till dig gratis!)
 3. 3
  Utvärdera använda iPad. Detta kanske inte är omedelbart möjligt när man köper på nätet, men om du plockar upp en begagnad iPad personligen, skulle det vara klokt att noga inspektera enheten. Leta efter uppenbara tecken på vattenskador, större sprickor, repor eller bucklor, och döda pixlar på skärmen. Se till iPad befogenheter och på korrekt sätt och att alla funktioner i mjukvaran fungerar som annonseras.
 4. 4
  Anslut iPad till internet. Eftersom du behöver på nätet för att få tillgång till webbplatser och appar nedladdning, tvivlar inte på att den ansluter till Wi-Fi ordentligt. Om iPad inkluderar 3G eller 4G mobil uppkoppling, se till att det inte finns några problem att lägga, ändra eller avbryta data planer.
 5. 5
  Ta reda på om några tillbehör ingår. Även om du kan förhandla extrafunktioner som iPad fodral och skärmskydd, undvika att köpa en begagnad iPad utan nätadaptern / USB-kabel eller originalkartong.

Tips

 • Se till att du kan returnera iPad inom en rimlig tid (vanligtvis en månad eller mindre) om du inte är nöjd eller om det finns några problem med enheten.
 • Ta inte säljaren för sitt ord. Säljaren kanske vill bli av med en felaktig produkt och du är den som kommer att ha problem med det efteråt om det är några problem. Således, inspektera iPad noga för att säkerställa en väl fungerande enhet.