Wku

Hur får man gratis biobiljetter

Du älskar filmerna, men priserna bara hålla skyhöga! Vad kan du göra åt det? Det finns faktiskt ett antal sätt du kan få biobiljetter gratis, och de är alla ganska enkelt. Med lite envishet och tur och lite hjälp från Google, kan du titta på flera filmer gratis varje månad!

Steg

Hur får man gratis biobiljetter. Visa smyga förhandsvisningar.
Hur får man gratis biobiljetter. Visa smyga förhandsvisningar.
 1. 1
  Visa smyga förhandsvisningar. Skanna konsterna och sektioner underhållning av lokala tidningar, både dagliga och veckovisa, för annonser om testet sorteringsverk. Det är där du hittar nyheter om "smyga förhandsvisningar" liksom. Du kan få betala för en film, men du kommer att få smygtitt gratis.
  • En variant på detta är den "smyga och titt." Du betalar för en film och sedan smyga in i en andra, vänder filmen utflykt till en dubbel funktion.
 2. 2
  Gå till giveaway. Lyssna på radio. De flesta större stationer får PR-biljetter att ge bort, särskilt för efterlängtade blockbusters. Det kommer att ta lite tur, men som de säger, om du inte spelar, kan du inte vinna!
 3. 3
  Få ett jobb på en biograf. När du är på insidan, luta dig tillbaka och njuta av (efter ditt skift är över, förstås)! Detta är förmodligen det bästa alternativet för att kunna se gratis filmer på en regelbunden basis. Bara vara medveten om att du är på jobbet, inte semester, och hålla det popcorn flyter.
 4. 4
  Bli en filmkritiker. Det tar lite skicklighet och utbildning, och lite tur. Men att skriva för ett litet papper eller hemsida får du en plats för nästan varje film som kommer till stan.
  • Var medveten om att arbetstillfällen inom detta område är ofta mycket konkurrenskraftiga, och även i små samhällen måste du ha en examen i journalistik eller kommunikation innan de flesta tidningar kommer ens överväga dig. Tvärtemot vad många anser, bli en betald kritiker är ett svårt arbete.
  • Om du har problem med att bryta in i de traditionella medierna, prova att starta din egen film blogg och börja granska filmer på egen hand. Du måste betala först, men om du ger kvalitativt innehåll och tjäna en hel del anhängare, kan du ha ett visst inflytande i att få in fler och fler filmer gratis.
 5. 5
  Följ bloggar och webbplatser. Hemsidor och bloggar kring internet publicera ofta koder till gratis filmvisningar. Titta runt och du kommer att hitta en för ditt område. Här är några stora sådana för att komma igång:
 6. 6
  Fråga. Kontakta huvudkontor för din lokala teatrar-de har mystery shoppers och tittare som får gratis filmer i utbyte mot betyg tjänsternas kvalitet, val av filmer, kundservice, och i vissa fall även på kvalitet och urval av snacks.
 7. 7
  Donera blod. United blodservice utmärkelser donor poäng för varje donation. Fyra hundra poäng kan bytas mot en gratis film biljett.

Tips

 • Teatrar i köpcentra är bra ställen att hitta studio representanter söker testa sorteringsverk.
 • Nielsen NRG MovieView är inte tillgänglig i alla områden. Vänligen ring kundtjänst numret på den här platsen före undertecknandet