Wku

Hur man skapar en Hulk Hogan kostym

Vad ska du göra, broder! Klä upp som WWE: s viktigaste mannen, Hulk Hogan och noteras.

Steg

Hur man skapar en Hulk Hogan kostym. Bär ditt hår på rätt sätt.
Hur man skapar en Hulk Hogan kostym. Bär ditt hår på rätt sätt.
 1. 1
  Få mustaschen.
  • Om du är gammal nog (och av rätt kön), kan du försöka odla ut din egen mustasch. Färga det blont om nödvändigt (tillfälligt, om du inte är riktigt hardcore) och där du går.
  • För dem som inte vill eller kan växa en mustasch själv, kan du prova falska mustascher (lätt att få på någon kostym butik), färgade bomullstussar hållit på med anden tandköttet, eller bara några gula eyeliner, beroende på din budget och hur äkta du vill titta.
 2. 2
  Ha en bandana. Beroende på vilken Hogan eran du går för, du behöver en annan färg bandana. "Classic" Hulk Hogan (den ena från 80-talet som bodyslammed Andre the Giant) hade vanligtvis en gul bandana. "Modern" Hulk tenderar mer mot röda bandanas, och "Hollywood" Hogan från mitten av 90-talet hade en svart man. Om du är ute efter att göra en Hollywood Hogan kostym, leta någon annanstans, broder.
  • I båda fallen måste du skriva något på bandana. Alternativen inkluderar "Hulk Rules", "Hulk fortfarande regler", "Hulkster," och "Hulkamania." För att få det på bandana, kan du antingen hand-måla på med textilfärg (kommer ge goda resultat, men är tidskrävande,) Magiska Marker den på (snabbare, men mindre "professionella" ser) eller helt enkelt köpa en äkta Hulk Hogan bandana från WWE butiken och bära den (snyggaste, men dyrt.) Färgningen av bokstäverna skulle vara motsatsen till den i bandana (IE gult på rött eller vice versa).
 3. 3
  Haffa en skjorta. Hulk skjorta borde vara ärmlös, men inte nödvändigtvis en fru-visp. Återigen, ditt val av rött eller gult, men se till att dess färg är beroende på vilket en bandana inte.
  • Skjortan måste också ha en slogan målad på det, men se till att det är en slogan man inte har lagt på bandana. Val för skjorta inkluderar "Hulk Rules", "Whatcha som går att göra, bror!?", "Hulk STILL Rules", "europeiska Made," "Hulkamania," "Runnin 'Wild!" Eller helt enkelt "Hulkster."
 4. 4
  Låt er rip. Hur bra är en Hulk Hogan kostym om du inte kan dramatiskt slita upp din skjorta? Observera att denna del är för manliga Hulksters bara. Det enklaste sättet att göra en rippable skjorta är att skära en liten nedåtriktad slits vid halsen på skjortan, avbröt bottensömmen av skjortan helt, och helt enkelt rippa när (och om) lämpligt. Detta, medan snyggaste och dramatisk, har två nackdelar: One, slet du bara isär en perfekt bra skjorta. Två: Nu har du ingen skjorta. För att komma runt detta, köpa en billig skjorta du är villig att skiljas, förkapning i mitten, och tillämpa kardborrband på båda sidor. kardborre de två halvorna upp, rip när så önskas, sedan helt enkelt VELCRO det tillbaka upp, att det kan vara re-slet senare. Upprepa vid behov, broder.
 5. 5
  Plocka dina byxor. Classic Hogan bar gula brottas stammar, som är lätt nog för att erhålla, och om inte, är en gul speedo ganska mycket omöjliga att särskilja. För dem som inte vill gå runt hela natten i vad som utgör tighty whities, bär Modern Hogan spandex byxor till ringen. Tye-dye är din vän här. Få några vita spandex byxor och tye-färga dem röda och gula. Klar. En mindre sofistikerad lösning är att helt enkelt bära solid röd eller fasta gula byxor spandex. Den spandex aspekten är viktig, men, folk kommer att ringa dig på det om du försöker komma undan med vanliga byxor.
 6. 6
  Bär ditt hår på rätt sätt. Hogans hår är ungefär halvvägs till axellångt, och är bleka blond. Dessutom kan du bära en flintskallig mössa för extra autenticitet, men om du inte planerar att ta bort bandana, ska du inte bry.
 7. 7
  Bär röda knäskydd. Lätt nog att få. Om allt annat misslyckas, få några vita och sprayfärg dem röda.
 8. 8
  Köp några stövlar. Den något hardcore kommer få sig ett par verkliga gula wrestling boots. De riktigt hardcore kommer sedan måla röda flammor och Hulkster ansikte på stövlarna, men bara för den moderna Hulk. Classic Hulk bär vanliga stövlar. Alla andra kommer helt enkelt slå armén överskott butiken, få ett par billiga bekämpa stövlar, och spraya måla dem gula. Glöm inte sulorna. I vilket fall som helst, har Classic Hulk vita skosnören medan Modern Hulk har röda snören, så erhålla detta.
 9. 9
  Välj din wristwear. Classic Hulk bar vit tejp på hans handleder. Modern Hulk bär gula armband.
 10. 10
  Överväg tillbehör. Gul-kantade solglasögon och både röda och gula boa är tillval, men bara för Modern Hulk. Classic Hulk behövs inte sådana saker. Dessutom bär Modern Hulk, ser som han driver 60, en röd tyngdlyftare bälte med "HOLLYWOOD" målat på den i gult, men bara de verkligt hardcore brottning fans kommer "få" den på Halloween natten. En föreslagen alternativ är att måla "Hulkster" på det, helt enkelt för extra identifierbarhet.
 11. 11
  Om du vill vara mästare (och efter allt detta, vem skulle inte?) WWE säljer skum-och-plast mästerskap bälten. De är lätt att hitta på leksaksaffärer, och de kör ca 15€ så det är inte alltför stor budget stam. Det finns inget bra sätt att fejka ett mästerskap bälte. Alla hemlagad bälte kommer att se det, det här är ett område som du kan inte snåla på.
 12. 12
  Du är klar! Upp din design på Halloween natten, förbereda stoppas för bilder ofta, och kom ihåg att stanna i karaktär. Använd fraser som "Tja ya vet något, bror..." "Whatcha gonna do..." och ringa folk "Hulkamaniacs." Råda folk att träna, säger sina böner, och ta sina vitaminer. Anspråk på att vara en verklig europeisk, och att ni kämpar för rätten för varje människa. Slå Hulkster underskrift poser, och i allmänhet har en bra tid.

Tips

 • Den kroppsbyggnad Hulkster är egentligen inte nödvändigt, men det hjälper.

Varningar

 • Var inte en skrytmåns.

Saker du behöver

 • En skjorta är du villig att del med
 • Bandana
 • Mustasch av något slag
 • Byxor eller koffertar
 • Stövlar
 • Belt (er)
 • Knäskydd
 • Röd och gul sprayfärg
 • Mer röd och gul sprayfärg
 • Gul-kantade solglasögon
 • Röda och gula Boas