Wku

Hur du ansluter kabel-tv till en dataprojektor

Följande är de enkla steg om hur du ansluter en dataprojektor som inte har en koaxial ingång, till kabel via en koaxialkabel. Det är mycket enkla steg och det finns olika sätt att göra det. Följande blir stegen med en digital kabel-box, TV, eller en videobandspelare / DVD combo.

Steg

Hur du ansluter kabel-tv till en dataprojektor. Därefter placerar din projektor där du vill att det ska ställa.
Hur du ansluter kabel-tv till en dataprojektor. Därefter placerar din projektor där du vill att det ska ställa.
 1. 1
  Ett. Skaffa din projektor, en annan tv, digital kabel-box, eller VCR / DVD combo. Den extra TV, kabelbox, eller VCR / DVD combo kommer att användas som din kanalväljare. Se också till att du får en ansenlig mängd digitala ingångskablar (röd, vit, gul spets kablar,. Ofta ses på moderna digitala enheter såsom ingångar videospel) så att du kan köra dem från din kanal turner till projektorn för placering av dina enheter.
 2. 2
  Därefter placerar din projektor där du vill att det ska ställa. Nu är här den mest komplicerade delen. (Det är verkligen lätt!) Välj turner enhet. Om det är en TV, ta ingångskablar och anslut dem till "OUT"-video slots kabel på baksidan av TV: n (röd, vit, gul) och anslut sedan den andra sidan av kabeln till videoingångarna på uppgifterna projektor. Om detta görs på rätt man att det har inrättats projektorn visar vad som är på TV. Om du använder en digital kabel är det ännu enklare. Bara koppla in kablarna från videon "out" spåren på digital kabel-box, och den input video "i" spåren på projektorn. Om du använder VCR / DVD combo det fungerar på samma sätt som TV. Hittar videon "ut" slots ansluter kablarna till dessa luckor (Återigen de är röd, vit och gul, kommer att ha ordet "ut" under dem), och anslut sedan den andra änden av kablarna till projektorn "på "kabel slots.
 3. 3
  Nu ansluter du koaxialkabeln till din turner enheten. Om det är din TV, de koaxiala ansluts till din TV som om du tittar på kabel på din TV. Den digitala kabelbox har en port för koaxialkabel och det är där du ansluter den till. VCR / DVD combo har en koaxial "i". När koaxial är du ska kunna ställa in olika kanaler via kabel-box, TV eller video / DVD combo. Använda menyn på din digitala kabel-box, TV eller video / DVD combo, du kan kanalsökningen att ställa in kanaler. Observera att om du använder en TV, kommer projektorn bara visa vad TV visar. Så om TV är avstängd, då projektorn kommer att ge dig en tom skärm. Se också till att projektorn är inställd på video-insignal så att kommer att plocka upp bilderna. (Gör detta genom att trycka på knappen INPUT på projektorn eller dess fjärrkontroll tills den visar bilden eller en indikation på den ingående kabelkanalen. )
 4. 4
  4 Slutligen, är detta mer av en sida noterar till din fördel. De flesta projektorer som är kostnadseffektiva har inte hög ljudkvalitet. Om du har en ljudkälla som du vill använda, till exempel ett surroundljud, helt enkelt koppla bort de röda och vita kabeln från projektet (INTE FRÅN DIN TUNING DEVICE) och ansluta dem till de röda och vita Audio "i" slots på den separata ljudkällan. Om du använder ett surroundljud, kommer spåren att tillhandahållas och allt du behöver göra efter att ansluta den skulle vara att slå på surround-ljud, väljer du ljudkanal, och sedan kommer ljudet ut i högtalarna i ditt surroundsystem av TV som du tittar på.

Tips

 • Om du inte gillar hur bilden ser ut, eller skärmen verkar ur "keystone" (ser ut som en trapets slags), att detta är en fråga som fastställts av alternativen på din projektor inte med tuning enheten eller kablar.
 • Det bästa ljudet kommer från någon form av surroundljud.
 • Planera din position på din projektor och medföljande digitala apparater.
 • Se till att dina kablar som ansluter till din projektor är ur vägen, du behöver inte ha någon snubblar över dem och den trevliga snygga projektorn som ska krossas. Kom ihåg att de har dessa tjusiga dyra lökar!

Varningar

 • Tappa inte projektorn. Se till att det sitter bra, eller jämnt placerade på en yta.