Wku

Hur att avbryta DirecTV

Om du prenumererar på satellit-TV-leverantör DirecTV och är missnöjda med servicen eller flyttar någonstans DirecTV är inte tillgänglig, kan du avboka din tjänst genom att ringa företaget. Avbryta prenumerationen kommer att stoppa företaget från att ta dig månatliga betalningar, men du kan debiteras en avbokningsavgift och andra, extra avgifter. Följande steg beskriver hur man ringer DirecTV och avboka din tjänst.

Steg

Hur att avbryta DirecTV. Ring DIRECTV vid 1-800-531-5000.
Hur att avbryta DirecTV. Ring DIRECTV vid 1-800-531-5000.
 1. 1
  Ring DIRECTV vid 1-800-531-5000. Tala med en representant om att avbryta din prenumeration.
 2. 2
  Koppla din DirecTV utrustning. Se till att koppla bort alla mottagare och fjärrkontroller och samla ihop dem.
 3. 3
  Återvänd din utrustning till DirecTV. När du säger upp tjänsten, kommer DirecTV ger dig en utrustning retur kit och instruktioner om hur du förbereder din utrustning för retur. Om DirecTV inte har fått din utrustning inom 21 dagar efter uppsägning, kommer du att debiteras en återlämnats utrustning avgift. Denna avgift varierar från 35€ till 190€ beroende på vilken typ av utrustning du har.

Tips

När du flyttar, ta din DirecTV mottagare och fjärrkontroller med dig. Lämna parabol där det är. Boka tid för skålen installation på den nya adressen, och se till att någon 18 år eller äldre kommer att vara närvarande på den plats och tid där ny maträtt installeras.

Varningar

 • DirecTV stöder inte nätet avbokningar.
 • Om du avbryter innan din tid i tjänsten (vanligtvis 12 till 24 månader) har gått, måste du betala en pro-rated avbokningsavgift. Denna avgift kan gå upp till 360€ beroende på vilken typ av programmering paket och utrustning du har.
 • Det finns en avgift för att avaktivera kundens tjänst. Detta är normalt ca 15€.
 • Om du flyttar akta oss för tjänster såsom 1-800-DTV-MOVE (rätt nummer är 1-888-DTV-MOVE). Den 888 är giltigt, men 800 telefonnummer kommer att sätta dig i kontakt med ett företag som utger sig för att vara DirecTV. De är dock inte. När du ringer numret, kommer de att först fråga om din personliga information (telefonnummer, adress, etc.), och sedan kommer de att försöka sälja dig Dish Network och ett hem trygghetssystemet. Du kommer troligtvis också få sätta på sina e-postlistor och de kommer förmodligen sälja ditt telefonnummer. Istället kallar DirecTV direkt.
 • DirecTV gillar att erbjuda massor av gratis tjänster. Men se upp så att de tjänster som ofta kommer automatiskt förnyas i slutet av den kostnadsfria provperioden och du kommer då att faktureras för tjänsten.