Wku

Hur cosplay som L / Lawliet (Death Note)

Okej. Så du är redan kär i manga, socker, och agera "normal". Men fortfarande ingen gillar dig. Och du är sjuk av att sätta upp en falsk ansikte bara för dem. I verkligheten du vill agera som din favorit anime karaktär: L från Death Note! Här är några grundläggande steg för L och sedan några grunderna i allmänhet att du kan följa för varje tecken som du vill vara. Huruvida detta är vardag eller bara för cosplay kul!

Steg

Hur cosplay som L / Lawliet (Death Note). Ögonen är en av de viktigaste delarna av att vara L.
Hur cosplay som L / Lawliet (Death Note). Ögonen är en av de viktigaste delarna av att vara L.

Utseende

 1. 1
  Ögonen är en av de viktigaste delarna av att vara L. Han har påsar under ögonen från nätter utan sömn, men det är inte rekommenderat att du stanna uppe hela natten på grund av hälsorisker. Iklädd lite svart eyeliner och ögonskugga bör fungera om du gör det rätt.
  • Ett annat sätt är att använda mascara till sängs, särskilt på de nedre fransarna. När du vaknar på morgonen har du åtminstone gråaktiga påsar under ögonen. Bortsett från detta, dina ögon behöver nästan en tom blick på dem och att du ser lite vilse. Alltid stirra på folk när de talar till dem, ska ögonen vara vidöppen men det bör inte titta påtvingad. Försök att inte låta dina känslor visar genom dina ögon. Det måste se ut som du vet något som andra inte gör.
 2. 2
  Ditt hår måste se rörigt. Spike det om du verkligen vill, men gör det inte självklart att du gjorde det med flit. Det ska se ut som du precis har fått upp ur sängen. Lägg till lite mer hår på vänster sida av huvudet när styling om det inte skärs sånt redan och göra allt ser ojämn. Hairspray hjälper. Fluff upp det och sätta lite hår över ögonen.
  • Ändarna av ditt hår bör inte vara mycket längre än halsen. För att lägga till utseendet, kolla och se om den vänstra sidan är längre än den högra. Om det är, du gör ett bra jobb hittills. Om det inte är, det är okej eftersom de flesta människor inte kommer att märka. Om du inte har svart hår. Om någon berättar för dig att han har blått hår, de är fel, han har blått hår bara som en "accent" motsätter aura av rött de släpper in ljus Yagami. Svart hårfärgningsmedel räcker.
  • Om du inte vill att ditt hår vara svart för evigt bara använda den tillfälligt slag som tvättar i duschen. Om du har lockigt hår, bara släta ut det. Eller om du föredrar att inte färga och klippa håret, är ett annat alternativ att köpa en peruk och snitt och stil som i stället. Det kan kosta lite mer, men du kommer att ha det om du någonsin väljer att vara L igen.
 3. 3
  L's kläder är enkel och billig. Enkla baggy jeans är ett måste, inte bära ett bälte med dem. Försök att inte spendera en massa pengar på din outfit. 75€ jeans är inte precis L-esque. L's långärmad vit skjorta är lite stor för honom, inte för litet.
 4. 4
  Bär inte alla tillbehör. Inga skor, strumpor, glasögon, eller smycken. Om du måste bära skor, försök bär sneakers eller vita flip-flops. Ju mer slitna de är, desto bättre. Strumpor rekommenderas inte. På college han bar gymnastikskor, men inga strumpor. När det gäller glasögon, kan en del förstå om du behöver glasögon för att se, men för en tävling av något slag du kan ta bort dem för en kort stund. Om du måste, kontakter fungerar också.

Beteende

 1. 1
  Vet l's personlighet. Det finns några saker om L's personlighet som gör honom unik som att sitta, stå och gå konstigt, inte bära skor eller strumpor, alltid bär samma sak, stora ögon med tomma uttryck, hålla föremål tafatt, elakhet, rättframhet, paranoia, extrem mat preferenser, uppmärksamhet på små detaljer, och aversion mot beröring. Dessa är bara några av de många saker om L's personlighet.
 2. 2
  Notera alltid hur din favorit karaktär tänker. Om det inte finns mycket hänvisning till detta eller det inte vettigt för dig så bry dig inte.
 3. 3
  Intelligens. Om du redan har det så är du bra. Tvinga inte något som inte är tänkt att vara! Om du är "tänk om" tänkare och du älskar dechiffrera hur människor fungerar, så är du redo.
 4. 4
  Logic. Vissa människor är mer logiskt än andra. De kommer bara att tro något om de ser det eller få riktiga bevis på det! Det är bäst att du också har denna funktion i din personlighet naturligt eftersom det kan och kommer att störa föreställningar såsom värderingar och religion!
 5. 5
  I anime och manga, gester är viktiga för hur en karaktär känns. Se till att när du gör dessa är lämpliga och passar varje situation du befinner dig i.
 6. 6
  Händerna: Med L, kommer du att märka att han placerar ett finger på läppen när man tänker och han håller saker fint (eftersom han inte vill hans fingeravtryck på dem på grund av sitt yrke). Dessa kan få dig lite uppmärksamhet men inte bryr sig om vad någon tycker, eftersom de är alla parter poopers.
 7. 7
  När man äter, hålla sig till regeln om hur man håller saker och ting. Använd ditt pekfinger och tumme för att hålla skedar och gafflar och grejer maten i munnen en sked / forkful i taget, tugga med stängd mun men talar med det fullt med knappt öppna munnen. L är väldigt noga med vad han äter. Han föredrar sötsaker såsom kakor, jordgubbar, glass, godis, kakor, bakverk, osv. När jag dricker kaffe eller te se till att använda så många sockerbitar eller matskedar socker du kan stå. Om du inte kan äta en hel del socker, bara spela med den söta maten istället, det ger samma effekt som att äta den. Även om detta är en viktig del av att vara L, är det inte rekommenderat att du äter så mycket godis som honom. Du kan vinna mycket i vikt, eller ännu värre, få en hålighet. Försök äta söta frukter eller bär istället.
 8. 8
  Sitter: Den här är viktigt... Han inte alltid eller egentligen sitta. Han hukar sig alltid ner och sveper armarna runt knäna, även då på en stol. Böj knäna så att de kommer upp framför ansiktet och direkt framför bröstet. Vila dina öppna händer ovanpå dina knän eller krama dem. Håll fötterna nära varandra och ibland spelar med tårna.
  • När "sittande", knäna ska kunna röra hakan. Ha ditt huvud låg om du vill. Lägg händerna på knäna också.
  • Gör samma sak när du sitter vid skrivbord eller bord. Om du sitter på golvet, kan du sitta indisk stil med fingrarna pekande inåt.
  • Om du har något att hålla, och inte vill sprida både händerna på knäna, tugga på spiken en av tummarna som om du skulle suga den.
 9. 9
  Om du verkligen försöker att vara som L Lawliet, anser inte folk vänner, men mer som bekanta, eftersom han inte har många vänner i serien.
 10. 10
  L's skenbara gränslös intelligens ger dig intrycket att han är ofelbar. Detta är inte sant. Det viktiga är att ge människor omkring dig intrycket att du verkligen är en människa med kunskap bortom allt en normal person skulle kunna uppnå.
 11. 11
  L äter en hel del godis och sällan äter något annat, men ändå lyckas hålla en normal vikt. Det är ganska omöjligt, med tanke på hur mycket L äter. Så äter godis mycket, men äter andra saker också, om du inte vet att du har en super hög ämnesomsättning. Han gillar också att stapla upp saker när han talar samtidigt äta. Eftersom de flesta den tid du kommer att äta så här du kommer att vara offentligt, spendera mer tid stapling då verkligen äta, hjälper det om du inte kan magen massor av godis.
 12. 12
  När du går, lutar framåt och svanka. L går alltid böjd över. Och hålla dina knän lite böjd, aldrig rak.
 13. 13
  När du tänker hårt, bita tummen. Detta är L's "tänkande läge."
 14. 14
  Alla L verkligen bär är en vit långärmad skjorta och jeans. Det är allt han någonsin bär. Han bär sällan skor om han går utanför offentligt, och när han sliter skor han oftast bara halkar på ett par tennisskor eller (svarta) converse.
 15. 15
  Låt dig aldrig ses sova. L har förmodligen aldrig setts sover. Om du gör sömn, sova i en skön fåtölj sitter med benen fortfarande mot dig som om du var vaken. Försök att lära sig.

Tips

 • Lyssna inte på folk som kallar dig ett missfoster eller konstig. Bara säga, "Hmm, nu när jag tänker på det, kan det vara så."
 • Använd rikligt med sarkasm. Men vara mycket försiktig med vem du använda det med eller kanske du stöter på problem med någon.
 • Ät en massa godis. Nog så att folk kommer att märka. Men hålla formen. L är alltid i form.
 • Inte sitta på stolar. SATT på dem.
 • Titta och läs serien.
 • Ät söta saker nog så att människor som du interagerar med slags börjar märka att du äter en hel del av dem.
 • Använd en allvarlig, men något nyfiken röst.
 • Be för tårta. Det är hans favorit.
 • Även i skolan, försök att vända allt arbete i ett pussel. Med denna inställning till livet kommer att göra Problem -> Lösning tänkare där ute verkligen blomning.
 • L verkar aldrig riktigt sträcka ut sina leder, vilket kan bidra till att förstå hur han rör sig.
 • L tror du kan förlora kalorier "med ditt sinne". Han kan. Du kan inte.
 • Var inte skumpa. Har två eller tre max, vänner och hålla dem nära. Ignorera andra.
 • Du behöver inte följa dem exakt. Du kan ändra dem för att göra det lättare för dig själv eller någon situation som du kan komma över!
 • Om du vet hur, kallar folk "-san" eller "-kun". Han gör detta med nästan alla.
 • Bry dig inte om att göra något med din frisyr. Det får som L's på nolltid när du inte gör något med det.

Varningar

 • Sitter som L (hukande effektivt) kommer att orsaka benen att skada ganska snabbt. Att göra detta i korta stötar i framträdande platser är det bästa sättet att balansera utseendet / smärta faktor.
 • Kunna stänga av och på dina vanor lätt. (Inte varje situation är bra för det här!)
 • Hålla formen, gärna i hemlighet. Medan L kan förmodligen hålla smal genom att "använda huvudet", det fungerar inte på det sättet i verkligheten. (Hjärnan använder 20% av din dagliga kalorier. Detta skulle förklara varför L är fortfarande passar i teorin, men det funkar inte så i verkligheten.)
 • Håligheter... ingen tycker om dem. Håll dig uppdaterad med god munhygien!
 • Slutligen, ha kul! L är en stor karaktär och det är häftigt att du stöttar honom!
 • Om du är känslig för socker, välja något annat som är mönsterskyddad till dig på ett sätt (För mig är det en tandpetare eftersom mitt blodsocker är inte stabil nog att njuta av saker som L eller äta hälsosam mat som äpplen)