Wku

Hur kan man vara en trumma viktig

Att vara en trumma dur är mycket, mycket mer än böla några kommandon. Det är också undervisa och leda, genomföra och fatta beslut. En bra trumma stort kan leda en att prestera sitt bästa

Steg

Hur kan man vara en trumma viktig. Lär dig att utföra.
Hur kan man vara en trumma viktig. Lär dig att utföra.
 1. 1
  Lär dig att marschera och marschera väl. Du kommer att vara ute framför bandet eller kår marschera solo, alla ögon på dig, så du måste exemplifiera gruppens marscherar stil. Posture och form är nyckeln. Din teknik kommer också föregå med gott exempel för hela gruppen.
  • Var särskilt uppmärksam på att kunna marschera baklänges tryggt om du kommer att möta gruppen att genomföra i parader. Arbetet med att upprätthålla ett fullt steg, och litar på att marken inte kommer någonstans. Om du kommer att marschera baklänges för att genomföra, även öva att vända sig till marschen framåt för din hälsning. Kom ihåg att räkna in cirka fyra steg innan ditt blomstra på din tur.
  • Inte annonsera dina misstag. Om du gör ett misstag under en prestation, återhämta sig så snabbt som möjligt och gå vidare som om ingenting hade hänt. Underhålla din balans och självförtroende kommer att gå en lång väg mot att minska konsekvenserna av ett missöde.
 2. 2
  Spela din brunn. Var särskilt uppmärksam på dynamik och timing, eftersom dessa är de element som du får i uppdrag att tolka och ställa in för gruppen. Det är viktigt att du vet hur man följa en ledare innan du kan vara en.
 3. 3
  Lär dig att utföra. Två och fyra-beat mönster är viktiga och täcker de flesta marscher, men om du kommer att behöva göra det Star Spangled Banner, måste du vara bekväm dirigering i tre. Beroende på komplexiteten i din show, kan andra mätare vara nödvändig. Fråga ditt band eller kårer direktör eller en tidigare trumma dur för undervisning. Du kan öva föra till en inspelning av din bandets musik eller annan inspelad musik.
  • Till skillnad från att genomföra en orkester, genomför som en trumma stort sker i allmänhet med en platt eller svagt krökt handen, fingrarna tillsammans. Du kan även vill försöka tejpa ditt mellannamn, ring, och Pinky fingrar ihop löst med vitt kirurgisk tejp eller svart eltejp för att matcha dina handskar (du behöver ditt pekfinger för att peka). Oavsett Framström stil du använder, kom ihåg att det måste ha ett rent utseende och vara synlig från ett avstånd.
  • När du har bemästrat den grundläggande mönster för olika mätare, arbeta på att ge dynamik och ledtrådar. Större, mer empatiska gester indikerar starkare, tyngre spel.
  • Bara dela när bandet behöver en kö för varje åttondel. Annars kan underindelning av takten förvirra bandet om var räknevärdet är.
  • Arbetet med stopp och starter, både själv och med gruppen. Ge en pick-up eller bly-i takt, följt av en sorglig att starta. Ge en klippa gest för att sluta. När du arbetar med gruppen, se till att de tolkar dina gester korrekt och att attacker och utsläpp är rena.
  • Innan varje ny låt eller kliva av, få tempot i ditt sinne genom att mentalt sången.
  • Be chefen för vägledning om lämplig väntar mellan låtarna i ett fält show. Se till att färgen vakter, team borra, och andra har tid att återställa och byta utrustning om de behöver.
  • Var uttrycksfulla. Du kommer cue din grupp att få starkare eller svagare, snabbare eller långsammare, mer legato eller mer staccato. Låt att komma igenom i dina gester.
  • Genomför alla avsnitt, inte bara din egen. Om du har tillbringat de senaste tre åren spelar trombon, kan du tenderar att inrikta sig på de låga mässingsdetaljer, vänd dem oftare, ge dem fler ledtrådar. Öva på att lyssna och föra till hela gruppen som helhet. (Detta inkluderar slagverk och färgar vakt eller borrar laget. De är viktiga delar av din grupp, också.)
 4. 4
  Lär din show utantill. Precis som med att spela din roll, måste du veta när musiken startar och stoppar, när till cue för entréer, skärsår och dynamik, när alla åtgärder förändring mätare, och så vidare. Få en inspelning av din sång eller visa och öva på det. Lär dig att läsa en poäng också.
 5. 5
  Lär dig att salut. Stilen varierar mellan skotska / brittiska och europeiska grupper. Se till att du får din rätt. Oavsett din salut, praktiken framför en spegel eller reflekterande glas fönster eller dörr. Sikta på skarpa, rena och säkra rörelser. Få så du kan känna när du är rak och din placering och vinklar är korrekta.
  • Om din salut kommer att åtföljas av en krusidull, repetera den och skapa en rutin som du kan göra enkelt och konsekvent. En enkel krusidull gjort rent är bättre än en prydlig blomstra som fumlade eller tappas.
  • Glöm inte den hand som inte är honnör. Oavsett sin position (innehav en batong eller muskotblomma, rakt vid din sida, eller böjd) se till att det är avsiktligt och fast, inte dinglande frånvarande. Handen, också bör vara fast och exakt positionerade.
  • Titta på din drillborrlag, färg vakt, och även cheerleaders för presenter och blommor du kan infoga. Alla dessa grupper har visuella element som du kan använda för inspiration, och restyle till något som är ditt eget.
  • Ta hänsyn till avståndet från publiken och domarna. Utför större, mer synliga element när på distans och mindre, mer detaljerade element när närbild.
 6. 6
  Lär dig att manipulera en batong eller muskotblomma, om du kommer att använda en. Återigen är nyckeln praktiken, och stilen varierar. Den viktigaste delen är tidtagning. Med tiden, se till att vinkeln på stafettpinnen eller muskotblomma förblir konsekvent genom hela rörelseomfång.
  • Om du kommer att använda en batong eller muskotblomma, praktik i din uniform innan du utför. Det går dubbelt för någon uniform som involverar en, cape, eller annan funktion som kan störa dina rörelser. Knacka av din hatt eller mooning domarna kommer inte imponera på någon.
 7. 7
  Lär dig att undervisa marschera grunderna. Delta i ett läger börjar bandet om du inte kommer ihåg hur man ska förklara grunderna för din grupp. Försök att komma ihåg hur det kändes för dig att lära dig marschera, och leda dina nya medlemmar genom träning tålmodigt.
 8. 8
  Lär borra notation om din grupp presterar fältet visas. Drum majors ofta uppmanas att hjälpa till att undervisa borren. Öva en standard steg om du behöver det för att mäta positioner.
 9. 9
  Projicera din röst och lära sig att ge kommandon.
  • Shout från membranet.
  • Hitta en plats som är bekväm för dig. Om du ändrar tonhöjden på din röst att ge kommandon, bör det vara att sänka den något.
  • Kom ihåg att rytmen av kommandot ger gruppen kadensen för att utföra kommandot. Ge kommandon vid en måttlig, konsekvent tempo. Kliv av vid ett tempo som leder in i musiken.
 10. 10
  Lär whistle kommandon och öva dem med din grupp. Särskilt i parader, kan gruppen alltför utspridda eller publiken kan vara alltför bullriga för högljudda kommandon för att utföra ett tillfredsställande sätt. I dessa fall måste du starta gruppen med din visselpipa.
  • Whistle kommandona fungerar på rytm. Öva dessa rytmer.
  • Whistle kommandon skall vara fortissimo. Använd rikligt med luft och stöd från membranet.
  • Whistle kommandon ska vara skarp. Formulera och tungan som om du spelar ett blåsinstrument. Stoppa luften lika abrupt.
  • Nyckelband och täcker gummi finns i en mängd vanliga pageantry färger. Den förstnämnda kommer att hålla din visselpipa från att falla, den senare kommer att göra det mer bekvämt att bita ner lite.
  • Investera i en riktig visselpipa. De är inte så dyra, och en bra man kommer att bära mycket mer högljutt och renare än en dålig.
  • Aldrig spotta ut din visselpipa eller låt den sjunka till bröstet. Snarare gör ett medvetet och kontrollerat gest för att lyfta din visselpipa med handen och lägga ned den. Gör omvänt för att placera vissla tillbaka i munnen.
  • Stäng dörren eller gå någonstans långt från andra. Koppla dina öron, och faktiskt öva.
  • Din visselpipa är också ett utmärkt verktyg för att återfå uppmärksamhet och ordning bör en repetition urartar.
  • Öva med gruppen. Gruppen behöver också veta hur man ska bemöta vissla kommandon.
  • Öva en hand eller stafettpinnen gester som går med visselpipa kommandon.
 11. 11
  Vara krävande om din uniform. Förutom att titta ditt bästa, ställer du in standard för din grupp.
  • Se till att du vet och kan förklara på riktig anordning av hattar, epåletter, sladdar citat livgördlar, och alla andra delar av din uniform.
  • Corral löst hår under din hatt och spray, fläta, eller det som är nödvändigt.
  • Håll, handskar, och fingervantar polerade och alla enhetliga delar rena. Torka rent din uniform med jämna mellanrum. Tvätta handskar med blekmedel och byt ut dem om det behövs.
  • Trumman stora kan kasta sin hatt under ett fält show. Om du väljer att göra detta, se till att håret under den är trim och snyggt. Ställ inte det där det kommer att falla av ett podium eller få marscherade över.
 12. 12
  Lär dig att montera och demontera din pallen med anständighet, om du kommer att utföra på en. Öva i din uniform, speciellt det har element som du inte van att bära, till exempel en cape.
  • Använd ett steg pall eller stege om du behöver.
  • Se till att alla som uppför ditt podium för dig vet hur man gör det ordentligt.
  • Öva märkning tid utan driver runt på podiet.
 13. 13
  Lär dig "skaka och ta". Om du kommer att acceptera utmärkelser på uppdrag av din grupp, gör det ordentligt. När din grupp meddelas, närmar presentatören (s). Mars i takt med din omgivning, om du har en. Utför en kort hälsning, blomstra eller presentera (prisutdelningar är lång och mödosam nog som det är), sedan lämna formation. Skaka presentatören hand med höger hand, samtidigt emot priset med vänster. Paus och posera för bilder om någon tar dem. Gå sedan tillbaka till din omgivning och återgå till din station, placera utmärkelsen på marken bredvid dig.
 14. 14
  Var den bästa ledare du kan för din grupp.
  • Föregå med gott exempel, och sedan genom undervisning. Trumman stora är också en ledare. Demonstrera din hängivenhet till gruppen och till prestanda. Visa upp tidigt och stannar sent. Hjälpa till att ställa saker och ting upp och ta ner saker före och efter repetitionerna.
  • Respektera befälsordningen. Även om det är helt okej att ta med ett problem eller oro att uppmärksamma direktören eller annan personal, försöka lösa några större meningsskiljaktigheter privat och diskret. Du underminera din auktoritet och din chef, annars.
  • Likaså till dina gruppmedlemmar och eventuella ledare avsnittet eller biträdande huvudämne Trumma. Om någon närmar dig med ett problem, gör ditt bästa för att åtgärda det. Var lyhörd för människors behov och tillgodose vad du kan. Om något är utanför din kontroll, förklara för gruppen vad du vet om situationen och be deras stöd och tålamod, när så är lämpligt.
  • Ge konstruktiv kritik. Försök om möjligt att direkta synpunkter på hela gruppen snarare än på individer: "Everybody, chins upp och titta på dina horn vinklar." Favor uttalanden ("lyfta bröstet") över de negativa ("gör inte slöfock"). Om du måste singel ut någon, gör det diskret och inte göra en stor sak av det. Kommentera som fristående och neutralt som möjligt. Sedan, ge människor en möjlighet att öva och lära sig.
  • Var generös med. Komplimanger är ofta mer kraftfull än. Om någon gör något bra, eller har förbättrats, säger så. Det är okej att enda somebody ut för de goda nyheterna, eller berätta för hela gruppen. Det kommer att hjälpa alla att bli mer självsäker och det kommer att uppmuntra människor att försöka hårdare. Det kommer också att förbättra moralen.
  • Undvik att marginalisera någon eller spela favoriter. Det är bra, även friska, att ha i gruppen, men när du agerar i egenskap av trumman stor, hålla dem till samma normer som alla andra.
  • Gör en insats för att lära sig namnen på alla i din grupp. Förtroende och respekt fungerar bäst när de går åt båda hållen.
  • Förklara saker tydligt. Gå steg för steg, bokstavligen om så behövs. Om du får tomma blickar eller en massa frågor, försök igen. Var specifik och ge demonstrationer.
  • Lägg märke eller minns vad du gillar och ogillar om styrelseledamöter och huvudämne Trumma du har arbetat med. Analysera deras stilar. Vad var effektiv? Vad var det? Vad var kul? Vad var olycklig? Dina prioriteringar bör vara först att göra ditt jobb och den andra för att behaga människor. Även om du inte kan möjligen göra alla nöjda, kommer din grupp att vara lättast att leda och den kommer att prestera sitt bästa om människorna i det är allmänt nöjd och övertygad om din prestation.
  • Vara en del av din grupp så mycket som möjligt. Det kommer att finnas tillfällen då du agerar självständigt som en del av dina arbetsuppgifter, men gör ett försök att göra vad de gör. Öva och utför när de gör. Ät när och vad de äter, och om du reser, sova där de sover. Viktigast, bär inte på dig som om du är över dem eller bortsett från dem.
  • Ta kontroll vid behov. Håll humöret, men agera för gruppens bästa, och inte vara alltför bekymrad över att vara allas vän.
 15. 15
  Lär dig reglerna för de tävlingar du kommer att delta.
  • Öva timing och har någon gång om det behövs.
  • För fält visar, finns det vanligtvis en viss tid för att ställa upp. Lyssna på speakern för kö till salut (typiskt "Drum Major, är bandet / kår redo?"). Salute, sedan börja showen omgående.
  • För parader och tävlingar parad, syfta till salut medan passerar domarnas ställning. Öva starta några blomstrar eller utsmyckningar så att salutera sig händer precis framför domarna. En bra tumregel, om inget anges är att hylla för ett givet antal steg (kanske åtta till tolv) före och efter mitten av domarnas ställning.
  • Om du har möjlighet att före en föreställning, spana paradfärdvägen eller plats i förväg. Pass på alla relevanta varningar (hinder, terräng, etc.) till din grupp.
 16. 16
  Få feedback.
  • Fråga din chef eller andra att kritisera din prestation.
  • Läs döma lakan och lyssna döma band om de är tillgängliga, både för dig och för din grupp. De kommer att berätta vad som behöver förbättras. Var särskilt uppmärksam på alla kommentarer du får upprepade gånger.
  • Det kommer att finnas tillfällen då du bör ta domarnas kommentarer med en nypa salt. Parades, speciellt, kan bedömas genom frivilliga eller lokala VIPs som vet så mycket om musikkårer som de gör om hästar, flottar, och klassiska bilar, det vill säga väldigt lite. All döma är något kvalitativt, och det mesta är förhastad. Ta det inte för personligt, jobbar för att förbättra vad du kan.
 17. 17
  Innan du examen, ålder ut, eller på annat sätt gå vidare, träna din efterträdare och ge honom eller henne tillfälle att öva. Låt honom eller henne leda en sen-säsongen parad eller två, eller utföra en del av ett fält show när gruppen är vänd tillbaka fältet. Pass på vad du har lärt dig.

Tips

 • Respektera andra grupper. Inte leder din grupp via en annan grupp eller lägga ner en annan grupp. Även om de är dina konkurrenter, förlänga dem grundläggande artighet och se till att din grupp gör likadant.
 • Påminn trummisen (s) ger fästingen eller kadens att göra så tyst på fälgen när din grupp är nära andra grupper som utför. Vanligtvis, när du skriver in mellanlagringsområdet, kommer en annan grupp fortfarande att slutföra sin show. Som en tjänst till andra grupper, hålla ljud till ett minimum vid dessa tillfällen.
 • Ta initiativet. Om din grupp behöver något (vatten, toaletter, riktningar), be om det på deras vägnar.
 • Pass på varningar. Om du marscherar eller gå någonstans med gruppen, använda en enkel hand gest att påpeka faror såsom trottoarkanter och låt gruppen passera varningen tillbaka genom bildandet. Det kan vara svårt att se ojämn mark, särskilt genom ett marching band eller en bastrumma.
 • I en parad, inte har band som spelar hela tiden såvida paraden regler kräver det. Ge dem tid att vila mellan låtar, särskilt om din grupp ingår mässing. Låt en trumma kadens ta upp utrymmen i mellan så att vinden spelarna kan vila sina embouchures.
 • Håll utkik efter din grupp. Det är bäst att ignorera de flesta häcklare (t.ex. de som står på åskådarplats skrek "spela något!"), Men du kan ha att göra med vem som helst som stör mer direkt. Om någon kommer in i formationen eller annat uppsöker din grupp, be dem att lämna. Få hjälp från band personal eller händelse säkerhet om du behöver det.
 • När du utför, vara på scenen hela tiden. Det innebär att vistas i ditt fullständiga under hela prestanda och upprätthålla den rätta attityden och vagn.
 • Öva klappar högt, med och utan handskar. Din grupp kommer att behöva höra dig för fästingen eller kadens. Använd ett par trumpinnar för en längre repetition om dina händer blir trött.
 • Öva som du vill utföra.
 • Om du kan delta i en trumma större läger eller annan utbildning, så gör det. Oavsett om du kan hitta formell utbildning eller inte, får alla instruktioner du kan från din chef, andra stora trumma, och någon annan i din grupp som kan hjälpa till. Dessutom representerar din skola medan du är på lägret, andra har velat ditt jobb och skulle döda för att ha möjlighet att vara du, så gör det bästa du kan.
 • Din grupp består av människor. Se till att de har möjligheter att ta pauser under repetitionerna och att sträcka innan repetitioner och föreställningar. Under en full grupp reträtt eller någon annan situation då de kommer att stå under en längre tid, påminna dem att böja knäna och undvika att låsa dem. I en lång parad eller prestanda, låt en del ledare initiera en krusning sänka horn till ett viloläge mellan låtarna. Kom överens om en kö för att återuppta en klar ståndpunkt i förväg om att leka.
 • Om fotbollsmatcher är bland din grupps prestationer, läsa lite om spelet och följa händelserna på planen, åtminstone på en grundläggande nivå. Det finns tillfällen då det är lämpligt att spela (efter en touchdown, mellan pjäser) och tider när det inte är lämpligt (när lagen försöker att koncentrera sig på sitt spelande, när någon är skadad).
 • En kvinnlig trumma stor kallas fortfarande en trumma stor, inte en Majorette. En Majorette är vad avbildas här, och virvlar en batong. Fråga att speakerns kort skrivas därefter.

Varningar

 • . Så du är en trumma stor. Inte bara visa upp, gör ditt jobb.
 • Om du är en av de bästa musikerna i bandet och en mindre erfaren spelare raggas över dig, oroa dig inte. Många band direktörer hålla sina bättre spelare på planen, eftersom de föredrar dem spela.
 • Påminn din grupp aldrig att marschera i takt över broar, trappor eller andra liknande strukturer. Belastningen av många människor kliva tillsammans kan överskrida vad strukturen var avsedd att bära.
 • Kontrollera att du har gott om utrymme att öva stafettpinnen och muskotblomma manövrar. Öva utomhus och bort från andra. Utövar inte snurra med något vasst eller tungt.