Wku

Hur man väljer mellan en PS3 eller Xbox 360

Många människor vet inte vad nästa generations system för att köpa. Denna artikel kommer att hjälpa dig att välja en av de två.

Steg

Hur man väljer mellan en PS3 eller Xbox 360. Tänk vilket värde varje konsol har till dig och om priset kan motiveras av det till er.
Hur man väljer mellan en PS3 eller Xbox 360. Tänk vilket värde varje konsol har till dig och om priset kan motiveras av det till er.
 1. 1
  Tänk vilket värde varje konsol har till dig och om priset kan motiveras av det till er.
 2. 2
  Tänk vilken de flesta av dina vänner har i fall du vill spela online med dem.
 3. 3
  Tänk systemen exklusiva eller extra funktioner. T.ex. PS3 har Blu-Ray kapacitet, en användare uppgradera hårddisk och Cross Platform kompatibilitet med PlayStation Vita, medan Xbox har SmartGlass, bakåtkompatibilitet med mest ursprungliga Xbox titlar, fler portar och AV-utgångar och officiellt stöd för transportabla sparfiler.
 4. 4
  Tänk vilket skulle vara bättre för dig: Xbox Live eller PSN, är Xbox Live en premiumtjänst där de flesta funktionerna är otillgängliga om inte aktiv, medan PSN erbjuder en PS + tjänsten med sina egna fördelar för 10€ mindre.
 5. 5
  Tänk vilken motion control plattformen skulle vara bättre lämpade för dig eller din familj
 6. 6
  Tänk meritlista av tillverkaren och någon tidigare erfarenhet av dem eller deras konsoler, också komma ihåg att överväga tillförlitlighetsproblem med antingen konsol
 7. 7
  Tänk som har mer av det du vill, oavsett om det är funktioner, spel, exklusivt innehåll osv.

Tips

 • Allt du köper kan gå sönder så ta väl hand om dina grejer.
 • Om du planerar att uppgradera lagringskapaciteten på din PS3 eller Xbox 360 så småningom, överväga att köpa den minsta lagring alternativ tillgängligt så att du kan våren för större hårddisk förr, till exempel för en terabyte lagringsutrymme för en PS3 skulle kosta 75€ och en 320GB hårddisk för en 360 skulle kosta 100€. Att köpa de billigaste versionerna av dessa konsoler skulle spara 25€ -40€.
 • Se till att den passar din budget.For exempel 4GB fristående Xbox 360 kostar 150€ eller om du vill ha en Kinect Bundle med två år av Xbox Live (I tillämpliga fall) Du kan få en Xbox för 165€. Den billigaste PS3-modellen är en 160GB modell för 190€.
 • Det är bra att fråga andra människor för deras åsikter, men kom ihåg att tänka på egen hand också. Dina vänner kan ha olika åsikter så försök inte och herrelösa långt från din egen.
 • Var noga med att titta på några recensioner
 • Köp inte något om du inte vet vad du köper.
 • Ha kul!
 • Tänk dig en Wii om du ogillar något av de två, har det många intressanta och innovativa funktioner. Men om grafiken inte är jämförbara med 360 & PS3, som stöder upp till 1080p. (Wii endast stöder upp till 480p)
 • Om du planerar att köpa rörelse kontroller för antingen konsol, kom ihåg att det skulle bli billigare att köpa en bunt med ingående kontroller, bör dock informeras om att PS3 Move Bundle inte kommer med en navigering controller.
 • Xbox 360 har en full online community som kan nås gratis, men du måste betala en 45€ avgift års tjänst för onlinespel och tillgång till vissa online-innehåll. Allt PlayStation 3: s onlinetjänst är gratis och inte kräver en årlig serviceavgift om du inte har den nya PS + tjänsten, som ger dig gratis spel för hela abonnemanget, till rabatterade priser på utvalda innehåll, och tidig tillgång välja innehåll och betaversioner. Alla i alla PS + kostar fortfarande 10€ dollar mindre än Xbox Live, men Xbox Live har en mer aktiv användarbas än PSN.
 • Tänk på att grafik-och inte din första prioritet, men själva spelen är, och du måste vara uppmärksam på vad spel är exklusiva för varje plattform.
 • Om du köper en konsol för ett barn, observera att till skillnad från Wii, varken PSN eller Xbox Live har föräldrakontroll när det kommer till vem de kommer att interagera med, om de inte har intresse för Wii än att vara noga med att lägga lite mark Reglerna för online-spel och vad man ska göra om de blir trakasserade på nätet.
 • Tänk på att även om båda har vanliga trådlösa kontroller, har 360 controller utbytbara batterier (laddningsbara eller på annat sätt) eller ett officiellt uppladdningsbart batteri kontra PS3 controller med ett internt batteri som kan laddas via USB, men också svårare att ta bort och byt ut. Även Xbox 360 erbjuder ett trådbundet alternativ, medan PS3 inte. Tänk på fördelar och nackdelar med varje.
 • Om du planerar att köpa en 320GB PS3, se till att få en bunt med ett tv-spel ingår, eftersom priset är detsamma på 225€ och om du inte gillar spelet du kan alltid sälja den för pengar.

Varningar

 • PS3 har en felfrekvens på ca 12% för de äldre modellerna, och de nya "Slim" modeller har en felfrekvens på ca 10%, vilket är ungefär genomsnittet för hemelektronik.
 • De äldre 360 ​​modeller har mer mycket varierande felfrekvens, främst beroende på chip inuti, Xbox 360 felfrekvens för gamla modeller har en felfrekvens mellan 15-50% beroende på chip set, medan den nya "Slim" Xbox 360 har en felfrekvens mellan 10-20%
 • Xbox 360 har inte tillgång till de flesta online-funktioner utan en prenumeration på Xbox Live, även om du redan har ett abonnemang till den 3: e delen tjänsten.
 • PS3 har ingen bakåtkompatibilitet med PS2-spel.
 • Online-innehåll inte är klassad och kan inte styras, så diskretion iakttas om att låta ett barn spela online
 • Xbox 360 kräver egna hårddiskar som har höga priser, det finns sätt att få hårddiskar med större lagringskapacitet för billigare men de har inte den ursprungliga Xbox-emulator heller är de officiellt stöds.
 • Wii har den lägsta felfrekvens på grund av den svagare hårdvaran inuti, är mellan 3-7%