Wku

Så spela dina dataspel utan skivor

Det är mycket vanligt att förlora diskar för datorspel, och ibland måste disken men du är alldeles för lat för att få dem. Denna Google kommer att visa dig hur man gör det så allt du behöver göra är att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet och spelet startar. Inget mer att komma upp för att spela datorspel.

Steg

Så spela dina dataspel utan skivor. Få ett program som extraherar. Exe-filen från. Rar, 7z, och. Zip-filer. 7zip kan vara det bästa programmet att använda (plus att det är freeware).
Så spela dina dataspel utan skivor. Få ett program som extraherar. Exe-filen från. Rar, 7z, och. Zip-filer. 7zip kan vara det bästa programmet att använda (plus att det är freeware).
 1. 1
  Få ett program som extraherar. Exe-filen från. Rar, 7z, och. Zip-filer. 7zip kan vara det bästa programmet att använda (plus att det är freeware). Se till att det laddas ner och installeras. Du kan ladda ner det här: http://www.7-zip.org/download.html
 2. 2
  För att hitta en no cd crack, gå hit: http://www.gamecopyworld.com., välj en av sina speglar och antingen söka efter ditt spel eller välj en bokstav När du har valt ditt spel, hitta No cd patch för din version och klicka på länken.
 3. 3
  Ett nytt fönster ska öppnas upp och under annonsen ser du nerladdningsspeglar. Tryck "Klicka för att ladda ner" efter ditt område, och i nästa fönster, tryck på "DOWNLOAD fil."
 4. 4
  Spara den på skrivbordet, högerklicka på den och packa upp den med 7zip. "Hitta den extraherade filen som ska se ut som en genväg för spelet, och kopiera den.
 5. 5
  Gå till min dator> lokala skiva (C:)> Program> och antingen hitta namnet på ditt spel eller det företag som gjort spelet. Någon av dem borde vara där. Dubbelklicka på mappen.
 6. 6
  När du är i mappen, skapa en ny mapp med namnet "backup."
 7. 7
  Hitta filen spelet körbar och dra den till den mappen och klistra in den nya körbara filen i spelets mapp.
 8. 8
  Stäng fönstret och dubbelklicka på genvägen på skrivbordet för att se om det fungerade.

Snabbare, mindre krångel metod

 1. 1
  Ladda ner DAEMON Tools Pro från webbplatsen
 2. 2
  fil.
 3. 3
  Montera. Iso-filen med DAEMON Tools.
 4. 4
  Spela ditt spel. DAEMON Tools fungerar en hårddisk, vilket är anledningen till att många människor som äger laptops utan disk-enheter använder det. Du kan använda DAEMON Tools för alla program som kräver en hårddisk, men du måste ändra iso varje gång -. Tänka på det som en faktisk hårddisk, inte ett program som imiterar en hårddisk.

Tips

 • Säkerhetskopiera dina ursprungliga spelet filer (ex. game.exe) ifall sprickan inte fungerar eller om du behöver uppdatera spelet.

Varningar

 • Vissa filer som laddats ner från GameBurnWorld eller Limewire kan innehålla virus. Det rekommenderas att skanna nedladdade filer efter virus.
 • Om du spelar på nätet, kan detta minska mängden servrar som visas. Det är därför du hålla säkerhetskopia mappen. Om det händer, ta ut genvägen från backup mappen och lägg tillbaka den i spelet mappen och ta bort den nedladdade ett. Detta kommer att kräva en skiva, men spelet kommer inte längre att trasslat.
 • Akta när du spelar på skyddade servrar (t.ex. Punkbuster skyddade servrar). Vissa av dessa servrar kommer att se NoCD lapp som en hacka och kan kicka / banna dig från servern.

Saker du behöver

 • Original disk eller torrent för att installera spelet.
 • Tillgång till internet.
 • En CD-nyckel.
 • En dator.