Wku

Hur man aktiverar ett Comcast kabel box

Den Comcast telekomföretaget äger all sin utrustning och hyr sina kabel-mottagare till sina abonnenter. För nya prenumeranter, aktiverar en fälttekniker kabeln rutan vid installationen. Men om en aktuell abonnent beställer en ny kabel box, kan han installera och aktivera den till sin nuvarande tjänst, utan ett servicebesök.

Steg

Hur man aktiverar ett Comcast kabel box. Koppla bort den gamla Comcast digitalbox och ansluta den nya lådan till din TV och kabel-tjänsten med befintliga kablar.
Hur man aktiverar ett Comcast kabel box. Koppla bort den gamla Comcast digitalbox och ansluta den nya lådan till din TV och kabel-tjänsten med befintliga kablar.
 1. 1
  Koppla bort den gamla Comcast digitalbox och ansluta den nya lådan till din TV och kabel-tjänsten med befintliga kablar.
  • Om du vill uppgradera till en HD-box, och du har en HD-tv, ansluter boxen med en HDMI-kabel.
 2. 2
  Se till att du har en aktiv Comcast kabel jack om du installerar en extra, inte en ersättning, box.
  • Den Comcast kundtjänst ska bekräfta att du har ett aktivt uttag innan du beställer den nya rutan. Om detta inte har hänt, kommer en tekniker måste komma ut och installera en domkraft. Ring Comcast att schemalägga ett servicebesök.
  • Om du har en aktiv jack anslut kabeln till kabeln uttaget med en koaxialkabel med rund kabel med pipan-formad kontakt.
  • Anslut kabeln rutan till TV med en koaxialkabel eller, om det är en HD-box, använd en HDMI-kabel.
 3. 3
  Logga in på datorn, starta din webbläsare och navigera till https:/ / digitalnow.comcast.com / aktivera din utrustning.
 4. 4
  Ange din Comcast kontonummer och följ anvisningarna på skärmen för att aktivera din kabelbox.
  • Om du inte har tillgång till webben, eller om aktiveringen misslyckas, kontakta Comcast kundtjänst för mer information om hur du aktiverar en Comcast kabel box..

Varningar

 • Försök inte att aktivera en begagnad låda köpt från en tidigare Comcast abonnent, såsom en låda som säljs på eBay eller Craigslist. Varje kabel box har ett nyckelkort som identifierar rutan på Comcast nätverket.
 • Begagnade kort kanske inte fungerar på Comcast nätverk av flera skäl, t.ex. den tidigare abonnenten hade en enastående balans, kortet var eported försvinner eller blir stulen, eller om kortet är skadat. Begagnade mottagare kan också vara föråldrad och inte längre är förenligt med Comcast nätverket.
 • Kontakta Comcast kundtjänst innan du köper en begagnad kabel box för att se till att du kommer att kunna aktivera den på din Comcast-konto. I vissa områden kommer Comcast aktiveras inte en begagnad mottagare alls.

Saker du behöver

 • Koaxialkabel
 • HDMI-kabel