Wku

Hur man smyga in en R rated film

Det finns en ny succéfilm i stan, och du verkligen vill se det. Tyvärr är det betyget R, och du är minderårig. Du har ingen vuxen att ta dig, men du vill se det. Trent Miller är inte ett bra namn att presentera om de fastnar. Det finns bara ett alternativ kvar, och det är att smyga i. Och ja, kan det vara riktigt läskigt.

Steg

Hur man smyga in en R rated film. Öva och förbered dig.
Hur man smyga in en R rated film. Öva och förbered dig.
 1. 1
  Ser den delen. Klä dig som du skulle göra om du var i rätt ålder för att se filmen. (Flickor, överdriv inte.) Bär inte gymnasiet logotyper på kläder (högskola och universitet logotyper är stor, men - om du ser ut som en högskolestudent, människor automatiskt anta att du är minst 18). Killar - om du kan växa lite ansiktshår, rakar inte 2 dagar innan filmen så att du ser äldre. Försök också att sänka din röst till en äldre-klingande ton.
 2. 2
  Öva och förbered dig. Räkna ut vad du ska göra i förväg. Öva dina rader hemma så du är bekväm att säga dem. Till exempel, om du tittar över 17, plocka en falsk födelsedag i förväg. Det enklaste sättet att fånga någon ljuger om sin ålder är genom att fråga dem om deras födelsedag. Om du stammar försöker att tänka på en giltig födelsedag, kommer de inte låta dig i. Om du ser ut som du är 18, säger din födelsedag var idag och du lämnade ditt ID hemma.
 3. 3
  Gå med andra. Om du kan, gå med vänner som är över 17. Det gör det mindre uppenbart att du är under 17. Att gå med en vän kan göra det lite mindre nervöst om det är första gången du smyga in, och om du åker fast du är inte ensam.
 4. 4
  Räkna ut din flykt plan. Om du fastnar smyga in, få inte panik! Gör en ursäkt som, "Åh, mina föräldrar är där, jag bara var tvungen att gå på toaletten". Ljud realistisk när du gör. Om du åker fast gör metoden filmen växling, är en bra ursäkt "Åh, förlåt! Jag antar att jag fick fel ingång". Du kanske vill titta runt medan du säger det för att göra det mer realistiskt. Aldrig springa iväg om du fastnar. Det kommer inte bara ilska vem det är som jagar dig ner, men också drar ännu mer uppmärksamhet... möjligen en ouppfostrad manager.

Movie switch metod

 1. 1
  Gå upp till biljetten montern och köpa en biljett för ag, PG eller PG-13 film. Betala och tacka dem.
 2. 2
  Ge biljetten till biljett tagaren som du skulle göra om du ser filmen du köpte biljetten för.
 3. 3
  Därefter kommer den svåraste delen, gå in. Gå med biljetten taker och smälter in / följa en skara människor för att inte märkas. Men istället för att gå till den film du köpte en biljett för, gå in i teatern som spelar barnförbjuden film.

Vuxen förvärvsmetoden

 1. 1
  Hitta en bra vuxen. Titta runt teatern och hitta en vuxen i linje eller något som inte verkar göra något mycket.
 2. 2
  Fråga dem om de kunde köpa din biljett för dig. Om de säger nej till en början, vara villig att betala dem lite pengar, en bra mängd är ca 5€ plus kostnaden för biljetten.
 3. 3
  Om de fortfarande vägrar, hitta en annan vuxen och försök igen.

Inte betalar metod

 1. 1
  Få ett äldre syskon eller vän att köpa en biljett och gå in i teatern.
 2. 2
  Det är oftast en avfart nära biografen (inte inne i teatern) som inte har ett handtag på utsidan men används för att avsluta i stället för att behöva gå via lobbyn. Har din person öppna dörren från insidan och låt dig i.

Automatisk biljettkassan metod

 1. 1
  Om du inte har ett kreditkort kan du oftast få en förbetald en på butiker som Walgreens, K-Mart, osv.
 2. 2
  Om din biograf har en automatisk biljettintäkterna, använd den! Gå upp och betala för barnförbjuden film med ditt kontantkort. Detta sparar du behöva fejka det framför en verklig person när du köper din biljett. Tänk på alla biljettautomater ut på specialpapper och detta skulle kunna dra mer uppmärksamhet till dig själv.

Concession rush metod

 1. 1
  Köp din biljett.
 2. 2
  Gå till koncession stå och köpa dina popcorn, dricka, osv.
 3. 3
  När smyga in i teatern med vad du fick vid koncession monter, prova rusar in så kommer det att verka mer som om du redan tittar på och vill komma tillbaka för att se resten av filmen.

Dusch omkoppling metod

 1. 1
  Köp en biljett för en pg, pg-13 film.
 2. 2
  Gå in i denna teater för ett par minuter, precis som om du faktiskt kommer att se den filmen.
 3. 3
  Gå till badrummet, och smyga in i R-rated biograf "på väg tillbaka". Du kommer förmodligen göra bättre om de anställda stansning biljetter / prata med någon annan och är inte ute.

Förälder metod

 1. 1
  Om dina föräldrar inte tänka dig att gå till en barnförbjuden film, men bara inte vill se filmen, be dem att ta dig dit.
 2. 2
  Har din förälder köper en biljett för dig.
 3. 3
  Ta biljetten från din förälder och njut av filmen. Vissa Biografer låter dig köpa en R rated film biljett om din förälder är det, även om dina föräldrar inte köpa en, men tänk på att vissa teatrar kräver föräldern att titta på det med dig.

Tips

 • Tänk på att om du är lite lång för din ålder och är inom cirka två år för att vara 17 (ex. 15 eller 16), kommer biljetten människor förmodligen tror att du är 17, och kommer inte att vara misstänksam.
 • I ärlighetens namn bryr vissa biograf anställda, som brukar göra minimilön, inte om du är gammal nog eller inte.
 • Din bästa insats är filmen byta metod.
 • Det är (för närvarande) inte heller krav på biografer att verkställa betyg systemet i Europa, men för att biografer att visa de filmer de har undertecknat juridiska avtal med filmbolagen att genomdriva Rated R Policies.
 • Gör ingenting för att ta upp en röd flagga. Detta kan innefatta efterfrågas ett ID och inte presentera någon, kommer med stora grupper av ungdomar, eller köpa biljetter till en ung barn film. Så snart en person som personal blir misstänksam att de kan oftast varna den övriga personalen snabbt.
 • Var inte alla falska när du går in och försöker imitera en äldre person, gör ditt bästa men inte gå över toppen.
 • Kom ihåg att agera naturligt och lugn när smyga i. Om du är spänd och nervös, kanske biljetten-checker blir misstänksamma och kommer förmodligen kolla din biljett.
 • Vara artig. Håll tyst under showen. Tänk på att andra människor har betalat för att se den här filmen och inte vill höra en grupp barn förstör det. Generellt är de enda gånger som barn sparkas ut ur en barnförbjuden film om de talar / skriker / vara-vidrig under visning.
 • Vissa biografer kräver en biljett kolla utanför teatern, vilket kommer att bli svårare att få i.
 • Det värsta som kan hända är att få startas för natten. Chansen finns, kommer du inte fastna.
 • Ta med en ljus jacka eller mössa att sätta på om någon verkar vara ute efter dig.
 • Om du inte kan följa den här artikeln, kan du bara vänta på att filmen ska komma ut på DVD eller titta på filmer på nätet.

Varningar

 • Om du går med vänner se till att du få vänner som inte kommer att försöka få dig utsparkad (dvs, lämna motbjudande, högljudda vänner hemma).
 • Den "Non betala Method" är faktiskt olagligt, eftersom du aldrig betalat din biljett och kom in i filmen gratis.
 • Tänk på att många människor är medvetna om att tonåringar har en tendens att bryta regler och kan hålla ett vakande öga på tonåringar om de ser misstänkta.
 • Det är en möjlighet att du kommer att förbjudas från biografen.
 • Om du ertappas försöker smyga in kommer du förmodligen få problem och dina föräldrar kan kallas.
 • Gör detta på egen risk.
 • Vissa teatrar (oftast de trevligare, nyare) är mycket strängare än andra teatrar (vilket kanske inte är så ny och fin). Vissa teatrar kolla biljett stubbar och ID är liksom. Om de frågar efter ett ID, kommer du troligen inte ha en väg runt det (även om du redan har någon över 17 att köpa din biljett).
 • Se till att du verkligen vill göra detta. Du vill inte göra något som stör ditt samvete, och det kan anses vara stöld av tjänster även om du köper en biljett till en annan film.