Wku

Hur audition för American Idol utan att göra bort dig själv

Vill du veta om du har vad som krävs för att bli nästa europeiska idol, men vill inte hamna på gag reel? Med lite planering, är det möjligt att visa upp dig utan att falla på ditt ansikte.

Steg

Hur audition för American Idol utan att göra bort dig själv. Innan du gör något, berätta för dina ärliga vänner / familjemedlemmar som du funderar på audition för europeiska idol.
Hur audition för American Idol utan att göra bort dig själv. Innan du gör något, berätta för dina ärliga vänner / familjemedlemmar som du funderar på audition för europeiska idol.

Innan audition

 1. 1
  Innan du gör något, berätta för dina ärliga vänner / familjemedlemmar som du funderar på audition för europeiska idol. Fråga vad de ärligt tycker om dina chanser att göra det. Betonar ordet "ärligt". Om de säger ja, gå vidare till nästa steg. Om de säger nej, kanske du inte vill provspela.
 2. 2
  Öva på egen hand. Sjung i duschen, din bil, och i ditt sovrum så att du kan öva. Lär dig att kunna berätta om din egen röst är på planen. Gör en video av dig själv sjunger så att du kan se de konstiga små saker du gör när du sjunger, såsom ryckningar, plocka på naglarna, rycka på dina kläder, etc, och försöker att sluta göra dem när du sjunger. Även om din röst är bra, du ser fortfarande ut som en idiot om du hela tiden dra i örsnibben eller vrida håret.
 3. 3
  Ta sånglektioner. Fråga din instruktör om du har vad som krävs. Om svaret är ja, gå vidare till nästa steg, om inte, stanna hemma och titta på showen på TV.
 4. 4
  Öva sjunga offentligt. Även om du är en bra sångare, kan rampfeber göra narr av dig! Minska din rädsla för att sjunga offentligt genom att gå till en fullsatt karaoke bar och sjunga ditt lilla hjärta ut!
 5. 5
  Välj en låt som lyfter ert sortiment, sång förmåga och personlighet. Fråga din röst instruktör, vänner, familj och karaoke beskyddare bar för sång rekommendationer. När du har valt din sång, lära sig alla ORD. Vi kan inte nog betona detta! Om du är helt tomt ut på dina texter när du sjunger, du ser dum.
 6. 6
  Övning ger färdighet! Det finns inget "göra ett mirakel" sätt att förbereda en audition. Om du menar allvar med detta, starta din behandling minst 6 månader framåt. Faktum är, har de flesta bra sångare arbetat konsekvent och kraftfullt för under många år att utveckla prestanda färdigheter till en professionell nivå.

Vid audition

 1. 1
  Klä någorlunda normalt. Bär inte en kostym, glänsande jumpsuit, eller något som du tycker är rolig, Ingen älskar att plocka på människor som bär udda saker (ex. Klä upp som Frihetsgudinnan, en clown, eller bära en balklänning, eller något alltför komplicerad). Om du klär dig dumt, kommer domarna inte ta dig på allvar. Klä att imponera, men inte på ett galet sätt. Gör din outfit spegla din personlighet. Jeans eller byxor och en fin tröja / blus är bra om du är en avslappnad person. Om du är lite mer avancerad, kommer en trevlig sundress passar dig bra.
 2. 2
  Var dig själv, men också vara charmig, söt och framför allt ödmjuk. Om du är super kaxig och über-säker innan du börjar att sjunga, om du helt blåsa audition, kommer kameran vill fånga din reaktion ännu mer än tidigare.
 3. 3
  Räkna med att bli hemskickad med ett tack, men nej tack. Bli glatt överraskad om du inte är. Detta håller dig ödmjuk. Men inte helt underskatta dig själv. Tro aldrig att du inte kan ha en chans eftersom om du tror det, då kommer du inte.
 4. 4
  När du sjunger, vara passionerad! Även om du inte har en bra röst, är passionen också en ganska stor sak domare leta efter. Älska det du gör. Om du älskar att sjunga och är 100% dedikerad till den, kommer domarna vet att.
 5. 5
  Låt inte din audition köra för länge! 30 till 60 sekunder (ca 2 rader noterna) som mest, eller bara en vers och en refräng. Det visar att du vet att du inte är den enda personen domarna kommer att lyssna på och det även hindrar dem från att behöva berätta för dig, "Okej, det räcker."
 6. 6
  Om de skär dig, försök att undvika att brista i gråt, och tala om för världen att alla dina drömmar har krossat och ditt liv är nu meningslöst. Det tjänar bara för att reta tittarna, och gör att du ser ut som du inte har ett liv och du saknar någon seriös ambition.

Tips

 • Försök inte och ser cool. Kom ihåg att tjejen som kupade handen över hennes öra som folk gör på inspelningsstudior? Jag slår vad om att hon tyckte det var super coolt. Pojke, gjorde Simon få ett gott skratt på henne... och så gjorde resten av världen.
 • Bär inte en t-shirt med en slogan på det, speciellt en som säger, "Jag är nästa europeiska Idol".
 • Vad ingen talar om för dig är att din scennärvaro är faktiskt viktigare än din röst i de första rundorna för producenterna. Om du inte är bekväm preforming för dem, kommer de att avfärda dig utan en andra tanke. Du behöver inte koreografera din låt, men stanna loss och flytta lite. Agera som om du hör hemma där, sjöng.
 • Välj en låt som inte är allmänt sjöng, det gör hela skillnaden. Vara utåtriktad samtidigt.
 • Sjung en pop, rock eller land sång. Om du ska sjunga hip hop, rap, eller opera, skulle du stanna bäst hemma om du inte vill bli utskrattad av 35 miljoner människor. Låt oss inse det, de är stora genrer, men de människor som tittar på det här är oftast då inte, i mainstream musik.
 • Domarna brukar se för människor med bra attityd, scennärvaro och karisma. Gör alla dessa kvaliteter skina! Dessutom, om du har en bra röst, men en dålig inställning, kan domarna säga ja, men när du får det tuffare rundorna när publiken röster, kommer du inte att ha en god chans att vinna.
 • Bli inte förolämpad om de ger dig hårda kommentarer (särskilt om de kommer från Simon Cowell). Ta det som en läxa, arbeta med vad de sagt till, och var inte rädd för att fråga vad du kan göra bättre nästa gång. Detta kommer att visa att du är respektfullt och villiga att lära sig.
 • Lyssna inte till en Discman, iPod eller en MP3-spelare och samtidigt auditions. Du kommer att finna det svårt att höra dig och kommer att hamna klingande löjligt på grund av hur mycket du försöker låta som konstnären av låten du sjunger.
 • Gör inte ljudeffekter för dina låtar, oavsett om det innebär att föra en kazoo med dig eller bara göra konstiga ljud. Detta slår domarna. De enda ljudeffekter du bör ta med är dina instrument. När vi säger instrument, menar vi din gitarr, inte din flygelhorn.
 • Var inte shticky, knasig eller helt enkelt galen. Visa upp din vackra röst, men behålla de röster i huvudet tyst.
 • Scooter flickan var söt, men om du inte vill tjäna en fruktansvärd livslång smeknamn, lämna rekvisita hemma.
 • Viktigast av allt, gör inte något som skulle dra uppmärksamhet till dig själv utom har en fantastisk röst. Detta sätt, om du får ett nej, är du mindre sannolikt att visas på TV och bli generad. Producenterna tenderar att skära normala "inga" auditions från själva episoden och hålla dem med svordomar, gråt idioter i dem. Om du vill spara din värdighet, agera värdigt. Men om du är bara i det för de 15 sekunder av berömmelse, sedan skrik, skrik, och slaga armarna överallt. Gör dig själv en total åtlöje.
 • Försök inte att vara sexig. Bikini flicka gjorde ganska bra, men inse det, var hennes kallelse mer av en porrstjärna då en europeisk Idol ändå.
 • Aldrig, aldrig, inkluderar roliga röster, talade ord eller komplicerade danssteg i din audition.

Varningar

 • Var sann mot dig själv och sjunga som du och uttrycka vem du är! Låt inte någon förstöra dig själv - självkänsla!
 • Om du ignorerar alla dessa tips ovan, vara beredd att kallas en av de galnaste och kanske värsta sångare där ute. Men vem vet, kan du vara en av de weirdos som gör de första avsnitten av europeiska Idol så jäkla roligt!