Wku

Hur att upprätthålla en online-relation

Att vara i en relation har sina fördelar, men de alla ta arbete, särskilt långväga relationer eller relationer huvudsak rotade över Instant Messenger eller e-post.

Steg

Hur att upprätthålla en online-relation. Försök att prata varje dag i minst en timme eller längre.
Hur att upprätthålla en online-relation. Försök att prata varje dag i minst en timme eller längre.
 1. 1
  Försök att prata varje dag i minst en timme eller längre. Ta tid att vara online, och arbeta runt dina scheman att ha en oavbruten timme tillsammans varje dag.
 2. 2
  Undvik distraktion. När du pratar med din betydande andra, prata med dem uteslutande, även om det bara är för lite. Det är som online-motsvarigheten till ett datum eller prata i telefon, och om du kan ge dem din odelade uppmärksamhet då, varför inte på nätet också?
 3. 3
  Använd program som gör att du kan prata med dem, till exempel röstsamtal funktion i MSN eller Skype. MSN och e-post är bra, men inget slår att prata med någon.
 4. 4
  Genomdriva känslan av närhet genom att be honom att spela musik för dig över röstsamtal, eller använda röstklipp. Om ni båda gillar, kan du sjunga favoritlåtar tillsammans över VC, och turas om att spela musik för varandra.
 5. 5
  För att hålla krydda i förhållandet, skicka varandra slumpmässiga lekfulla meddelanden på ovanliga eller oväntade tider på dagen. Det finns inget skönare än att komma hem efter en lång dag och hitta en oväntad söta mail väntar på dig.
 6. 6
  Kom ihåg viktiga händelser, såsom ett test de har betonar om, och skicka dem ett lycka till kort (massor av webbplatser kan du göra det gratis)
 7. 7
  Spela spel tillsammans online. MSN erbjuder några bra online-spel, och flera PC-spel kan spelas med en partner, till exempel Audi. Denna gång ger en känsla av närhet, trots att inte vara fysiskt tillsammans.
 8. 8
  Överväga att göra ett gemensamt e-postkonto om du inte vill att någon annan råkar läsa ett e din andra skickar dig eller vice versa. Gör det något att göra med er båda, till exempel ditt namn eller födelsedagar eller ens favoritlåtar / band, och skicka e-post från ditt konto till det kontot för dem att läsa.
 9. 9
  Spela var som helst när som helst hur som helst spel, vilket fungerar bra om ni båda har björnbär (som tillåter omedelbar e-postuppdateringar) där en person e den andra personen en uppgift och oavsett vad den personen gör, de måste slutföra uppgiften (gör uppgifter kul!).
 10. 10
  Vara romantisk och skicka den andra personen slumpmässiga gåvor, som kan fungera även om paret bor i olika länder genom att kolla in webbplatser som levererar blommor / nallar i deras land och göra en beställning på nätet.
 11. 11
  Använda MSN till din fördel. För MSN-användare, låt dina visningsbilder vara bilder på er två, och synkronisera dina MSN hack (som båda använder en linje från en låt ni båda gillar, eller har din personliga meddelande som en nedräkning till när du ser dem nästa).
 12. 12
  Vara delaktiga i den andra personens liv. Ibland har en online-relation kan verkligen fungera för dig i den meningen att du har saker nedskrivna (i e-postmeddelanden eller samtal) och de gör bra referens att gå över i fall du är dåligt med namn eller kan inte hålla incidenter rakt i dig huvudet, eller helt enkelt vill dubbelkolla något de sagt. Fråga dem specifika frågor som visar att du är involverad i deras liv.
 13. 13
  Att ha en kamp på nätet är förmodligen en av de värsta saker eftersom det är så lätt att skära någon ut om internet är den enda förbindelsen mellan er två. Också det är svårt att säga tonen från en massa ord skrivna på en sida. Alltid, alltid, alltid ta ett steg tillbaka, lugna ner innan hastigt svara och backa om du behöver. Ibland kanske du inte kan betyda något hårt, men den andra personen kommer inte att inse det och få ont.
 14. 14
  Begränsar skämt / sarkasm till telefonsamtal. Ibland får blandade budskap från att inte kunna berätta tonen, och förstår inte om det sades i en skämtsam sätt eller om den andra personen menade det.
 15. 15
  Prova varje gång ni pratar för att göra det intressant, inte gör det att se ut som en tråkig chatt, eller hon / han kommer att förlora intresset för dig! Vanligtvis, när du får slut på idéer, eller om du gör den andra ska komma med andra chatt idéer, kom ihåg att köra slut på saker att säga kommer förr eller senare gå till en upplösning!

Tips

 • Online relationer är svåra att underhålla eftersom oavsett hur mycket kärlek det finns, ersätter inget ansikte mot ansikte komfort. De är inte alltid misslyckas dock, och med tillräckligt med tålamod och kompromisser, kan båda parter känna sig nöjda med det.
 • Förhållandet tar så mycket ansträngning som ett verkliga livet en-utom internet är ditt sätt att kommunicera enbart. Så ta en webbkamera, få skype, hitta ett spel du gillar, och chatta din väg till en perfekt relation.
 • Se till att du litar på den andra personen 100% och vara helt ärlig.

Varningar

 • Låtsas inte vara någon du inte när du är online.
 • ge inte personliga uppgifter om dig själv.
 • Får inte in i en relation med någon opålitliga som du aldrig har träffat, eller någon som verkar annorlunda på MSN än i verkliga livet.