Wku

Hur man har en cool Facebook-profil

Facebook är ett bra sätt att hålla kontakten med dina vänner och familj, dina klasskamrater, kollegor, och ditt folk på campus. Men det finns människor som ser över din Facebook-profil och som kan påverka sysselsättningen, din kriminalregister, etc.

Steg

Hur man har en cool Facebook-profil. Titta på din status - Försök att inte sätta allt du gör i det.
Hur man har en cool Facebook-profil. Titta på din status - Försök att inte sätta allt du gör i det.
 1. 1
  Gå lätt på apps. Facebook är en webbplats för att hålla kontakten med dina vänner, inte att leka med Farmville hela dagen. De kan vara frestande och beroendeframkallande, men inte lägga för många, eftersom de kommer att vara bara en olägenhet när det gäller anmälningar.
 2. 2
  Titta på din status - Försök att inte sätta allt du gör i det. Om det är något du vill att dina vänner att höra eller något häftigt hände, lägga den där. Till exempel vann Braves 7-2 låter bättre än jag tar en tupplur. Också, inte klämma inte ditt nyhetsflöde med appen skräp, om det inte är något häftigt du vill visa alla dina vänner. Försök att hålla dina intressen till fler hobbies eller saker du vill prata om med andra, inte slumpmässiga saker för att få taggar.
 3. 3
  Överdriv inte dina intressen - Med 20 miljoner band på din musik intressen lista visar att du har för mycket tid på händerna. Bara begränsar det till din all time favoritband eller vad, eller en viss genre. Det är favorit oavsett, inte allt du gillar.
 4. 4
  Överdriv inte citat - Om du har något som dina vänner säger eller du sa det var kvick, lägg ner det, men om du har för många, kan du ses som en skvaller.
 5. 5
  Var ärlig om dina politiska åsikter. Håll det tomt om du inte är en bekräftad medlem i en kyrka eller vad eller om du är registrerad på ett visst politiskt parti.
 6. 6
  Ge aldrig ut ditt fullständiga födelsedag. Detta kan användas för identitetsstöld.
 7. 7
  Var ärlig om din relation status - Säg inte om du är i en relation om du inte har en pojkvän / flickvän och säg inte att du är gift om du inte har ett certifierat äktenskap licens. Det är komplicerat bör inte användas för fruktdrycker.
 8. 8
  Var försiktig om kontaktuppgifter och sekretess - Människor du inte lust kunde hitta dig.
 9. 9
  Lägg inte kegger eller ogräs bilder - Det är en dum idé och som kan påverka sysselsättningen och din kriminalregister. De bästa bilderna är en bild med din bästa vän eller ensam göra en hobby som du väljer.