Wku

Hur man förbereder och skapa en youtube-serie och video

Det finns många bra filmer, serier och shower på YouTube.com, en stapelvara för Internetvärlden. Det finns över 1 miljard videor, och många håller på att laddas upp dagligen. Det finns också många serier på YouTube som Dylans Coach, Tomasz s talkshow, och många andra. Denna artikel kommer att visa dig hur man förbereder och skapa en video eller serie.

Steg

Hur man förbereder och skapa en youtube-serie och video. (Valfritt Om videon är kontinuerlig) Redigera video.
Hur man förbereder och skapa en youtube-serie och video. (Valfritt Om videon är kontinuerlig) Redigera video.
 1. 1
  Ha rätt personer. Innan du startar en serie eller video, se till att ha rätt antal människor, och att dessa människor inte får din video off-uppgift och kommer inte lura runt.
 2. 2
  Ha rätt utrustning. Var noga med att ha kameror, en PC (för uppladdning och redigering), Internetuppkoppling, och fler saker du behöver finns under denna kategori.
 3. 3
  Börja fotografera. Börja filma din film, video, eller visa korrekt och på rätt ställen. YouTube har nu ökat gränsen videon tid till det ganska stora antalet oändlighet, men du bör ändå hålla din video i 2 till 15 minuter på grund av människans koncentrationsgräns.
 4. 4
  (Valfritt Om videon är kontinuerlig) Redigera video. Även om inga fel där gjort i ditt filmade processen, kan du fortfarande vill redigera. Om så önskas, kan du lägga till musik, bilder, och sätta olika filmade scener för om det behövs. (Detta sätt, när du tittar på den färdiga versionen, kommer det att verka som om det kommer rätt till det).
 5. 5
  Ladda upp den på youtube. Gå till YouTube.com och klicka Upload i det övre högra hörnet på hemsidan. Följ anvisningarna och beskriva video, och ställ allt du behöver för att ställa in.
 6. 6
  Vänta ca 20 minuter. Efter 20-30 minuter, efter att du klickat ladda upp video och beskriva det, bör din video visas i offentligheten. (Om inte, kommer YouTube att förklara varför).

Tips

 • När filma, ta en bra, stillbild eller film, håll andan, eller andas lätt. Detta kommer att minska skakning av kameran.
 • När du redigerar, ta dina aktörers åsikter och se hur de gillar det. När allt fler åsikter, desto bättre.

Varningar

 • Om du vill göra en parodi på något, få den ursprungliga tillstånd video ägare. Ägaren kan rapportera dig som upphovsrätt, även om det inte är, och kan få dig startade.

Saker du behöver

 • En kamera
 • En dator
 • En USB-kabel
 • Ett redigeringsprogram (t.ex. After Effects, Sony Vegas, MS Movie Maker / iMovie)
 • En aktiv Internet-anslutning
 • En YouTube-konto