Wku

Hur man gör en youtube poop

En YouTube Poop är en stor del populära Internet video kategori inbegriper återblandningen av flera klipp som tillför ytterligare scener, dialogrutor, eller bildspråk för att öka humorn i videon. Youtube Poop kan betraktas som en konstform eller en källa för comedic lättnad av vissa människor. Skapa en YouTube Poop kan vara lätt med bara lite övning, men att bli en bra "pooper" kommer att ta lite knäckning ner och allvarliga ansträngningar. Du hittar en lista över åtgärder för att göra en, i den här artikeln.

Steg

Hur man gör en youtube poop. Veta om de olika "poopisms.".
Hur man gör en youtube poop. Veta om de olika "poopisms.".

Förberedelser för att vara en youtube "pooper"

 1. 1
  Veta om de olika "poopisms." "Poopisms" är olika vanliga skämt som du kan vanligtvis hitta i en Youtube Poop. Ett bra sätt att hitta dessa ut kan vara att kolla vad skämt populära "poopers" använder nu.
  • Kontrollera att Poopers du checkar ut fortfarande gör filmer, eftersom pensionerade Poopers kan använda skämt som kan bli föråldrade eller gammal vid det här laget, det var inte dåligt i deras dag.
 2. 2
  Forskning om olika poop stilar. Till exempel:
  • Allmänna Poops - Din normal god YTP kommer att få en olika mängd metoder, skämt, ljud och grafik för att hålla tittaren intresserad. I en bra YTP, kan du se slumpmässiga hackning, snedvrider volymen av ett klipp för att vara extremt högt, meningen blandning / ord skarvning, visuella skämt, färgstarka och ögon poppar videoeffekter, och andra saker alla tillsammans för att göra en trevlig eller ens rolig video.
   • Dessa bajsar har en kultstatus och är ett mycket kontroversiellt ämne bland gemenskapen, och anses vara en "antingen älskar du det eller du inte" sak i YTP.
  • Middag Spaghetti Poops - Namnet på denna typ av Poop härstammar från ursprungligen populära citat från källorna till dagen. Detta är en stil som godkänns endast genom internet meme-älskande barn, och anses inte vara rolig eller original av den faktiska YTP gemenskapen än ton vanliga "meme freaks" och ibland människor nya till den. Bästa man kan göra är att hålla sig borta från dessa bajsar och försöka att inte fastna i sin stil om du inte absolut tycker det är roligt, eftersom endast en liten grupp människor som faktiskt tycker om dem. Det bästa sättet att kontrollera om det är en middag Spaghetti poop är genom att titta på titeln och miniatyr, det kan säga något i stil med "The King Must Die" eller "Mario är Shoop Da Woop" och mestadels använder scener från CD-i spelen. Liknande stil bajsa till detta är Middag pingas bajsar, vilket kommer att innebära något att göra med kungen, och Dr Robotnik från den äldre "Sonic"-serien. Dessa bajsar bör också undvikas om du planerar att bli kända.
  • Vissa Poops har oftast extremt höga segment i hela videon. Normalt är de rikligt åtföljs av slumpmässiga visuella effekter för att hålla video underhållande.
  • Flash Pooping innebär specialeffekter gjorda med program som Adobe Flash och Sony Vegas Pro. Denna metod för bajsa har länge gått i pension och inte längre allmänt praktiseras, även om det finns ett fåtal människor som fortfarande håller sig till blinka som MeeStarStudios. Flash Pooping brukade vara hatad redan 2008, men folk har allmänt accepterat här stilen så roliga (redigerad maj 2011).
  • Vissa youtube bajsar är baserade på RPG kampen scener såsom final fantasy dessa kallas YTPRPG s
  • Vissa YTP s kan ha en story eller en stark känsla av kontinuitet. Framför allt "Kungen får en bil" och "Morshu får en bil."
  • Youtube Poop Musikvideor, mer känd som YTPMV s, är en annan stil. Det kan vara en massa saker från en "poop" källtecken ord redigerats för att låta som en befintlig låt till en källa karaktärs ord bromsat och påskyndas vanligtvis till en grundläggande slag att låta som en rytm. Det rekommenderas att du får tillräckligt med erfarenhet innan du försöker en av dessa, och att du vet hur man läser och få noter (såvida du gör rap).
 3. 3
  Skaffa grundläggande programvara videoredigering. Windows Movie Maker, en grundläggande video-redigering program som kommer med de senaste versionerna av Windows tills Windows 7, borde vara tillräckligt, men för många, anses det oerhört svårt att arbeta med och långsam. Många andra poopers har gått att använda Sony Vegas eller Adobe Premiere för att göra sina filmer. Se upp om du försöker att illegalt få det eftersom det är mycket dyrt och kan resultera i stämningar.

Göra den faktiska youtube poop

 1. 1
  Välj video (s) som du vill redigera. Vissa gemensamma mål är videospel cut-scener och obskyra serier från 1990-talet. Men nästan alla källa - även en brist på en, i en YouTube Poop fall - kan användas. De sex saker som det är möjligt att göra en youtube poop från är filmer, tv-program, online video, dataspel, annonser och musikvideor. Barns och barnens shower som "Spongebob" och "Ledtrådar Blues" är ganska populär.
 2. 2
  Ladda ner och importera video. Använd YouTube-programvara video nerladdning för att få det videoklipp du vill redigera. Den mest använda är Any Video Converter (AVC).
 3. 3
  Dela upp filmen i delar som du vill redigera. Detta görs med hjälp av skarv verktyget ofta i videoredigering programvara, som låter dig enkelt skapa hanterbara delar. Var noga med att inte göra det för litet eller det kan vara mer ohanterligt.
 4. 4
  Gör dina redigeringar. Dessa kan omfatta duplicating sektioner (oftast mindre än en halv sekund och med slumpmässiga platser på varje), lägga blixtar av bilder eller text (kallas "Subliminals"), till skarvning karaktärens ord få dem att säga nya saker som de inte säga innan (vanligast är kutera ord och skämt kön, men som anses överutnyttjas och fortsätter att sjunka i popularitet), höja volymen på ett klipp till extremt höga nivåer, eller infoga klipp från andra filmer.
 5. 5
  Titta den redigerade videon från början till slut. Du måste se till att videon är sammanhängande, spelar smidigt, och har inga misstag. Under detta steg, kan du också lägga till / ändra nya skämt eller element. Försök att gå igenom bildruta för bildruta och söka efter fel när du redigerar om du kan.
 6. 6
  Spara videon i en standard video format, t.ex. wmv, avi, mov, och mp4. Du kan också spara den som ett projekt för senare redigering. För att göra en ännu roligare "poop," ta "bajsat" video och vidare "bajs" för att göra den bättre. Det är ett föga känt video som heter "Chain YTP.wmv" som visar en anständig exempel med hela samhället äger rum, med input från olika stilar.
 7. 7
  Ladda upp video till youtube. Den gemensamma namnschema är "YouTube Poop:. Creative titel" Detta tillvägagångssätt är inte längre vanligen används av de nyare "poopers." Många människor kommer att lämna "Youtube Poop" ur titeln att göra det kortare, men detta gör det svårare att hitta och kan oavsiktligt locka "troll."

Tips

 • Om du behöver inspiration, försöka titta på Youtube Poops av andra populära Youtube Poopers.
 • Titta andra YouTube Poops för idéer. Observera dem noga och kontrollera betyg och kommentarer från de YTPs du titta på att se hur mycket de gillade.
 • Öva annan art såsom animera eller ritning. Detta gör att du kan lägga mer intressanta element som gör en helt ny scen. Vänligen få den tecknade s creater tillåtelse innan så sker.

Varningar

 • Varnas vid införandet av nya "stilar" av Poops. Den stora majoriteten av samhället har lugnat ner sig till nya stilar från nu.
 • Hit Entertainment är ett av de mest strikta som de attackerade många människor redan. De är extremt skoningslös med sin upphovsrätt, så vara mycket försiktig med videos HIT Entertainment.
 • Vissa YouTube Poops kan vara NSFW. Var försiktig med vad Poops du ser, eller vad du har i dem.
 • Var försiktig när du använder clips utan tillstånd från upphovsrättsinnehavaren, och se till att ditt arbete följer några fair use lagar eller liknande lagar som ditt land har. I Europa, "fair use" lagstiftning tillåter användning av ett upphovsrättsskyddat material utan tillstånd, under förutsättning att vissa villkor som har att göra med hur mycket material som används är uppfyllda. Observera att upphovsrätten varierar från land. Om du är osäker, få tillstånd först.
  • Bara för att det är på Internet, betyder inte att det är copyright gratis. Oavsett hur väl du täcka dina spår, kan du fortfarande spåras.
  • Varnas intrång upphovsrätt något som ägs av Disney, Warner Brothers, CBS, Universal, eller ABC. De är relativt dåligt när det gäller upphovsrätt verkställighet. Viacom och Hit Entertainment är obarmhärtig, och särskilt långlivade och faktiskt känt att riktas mot människor.

Saker du behöver

 • En video för att redigera. Du kan ladda ner video från någon annan, eller få det själv med hjälp av olika metoder (t.ex. rippa från DVD).
 • En YouTube-konto: Försök INTE att kalla den något i stil med "DinnerWeegee9000"
 • eller annat du förmodligen inte att tas på största allvar.
 • Grundläggande redigeringsprogram, t.ex. Windows Movie Maker (Programmet fungerar bara bra om du är skicklig på det), annars använder Sony Vegas, Adobe Premiere och Final Cut Pro. Dessa är de viktigaste redaktörer som används för att göra YTP, de sista tre just nämnda särskilt används av ett stort antal erfarna personer. Andra program som iMovie, NeroVision, Pinnacle, Cyberlink och Editstudio kan också användas. VideoPad videoredigerare är det enklaste att använda och du får obegränsad tid med den fria versionen och du kan spara med det också. Också det är billigt att köpa, men det är något begränsad på parodiera (bajsa) alternativ.
 • YouTube film nedladdning programvara, t.ex. Any Video Converter eller Leawo. Många online video omformare kommer att fungera bra, såsom KeepVid eller iDesktopTV.