Wku

Hur man startar och upprätthålla en framgångsrik youtube karriär

Hur att vinna videovisningar, prenumeranter, vänner, och kanske, om du har tur och begåvad nog... berömmelse.

Steg

Hur man startar och upprätthålla en framgångsrik youtube karriär. Det första steget på varje youtube-konto är att göra ett kontots användarnamn och lösenord.
Hur man startar och upprätthålla en framgångsrik youtube karriär. Det första steget på varje youtube-konto är att göra ett kontots användarnamn och lösenord.
 1. 1
  Det första steget på varje youtube-konto är att göra ett kontots användarnamn och lösenord. Gå bara till http://www.youtube.com och klicka på "Skapa konto" fliken. När du väljer ett användarnamn som du vill att det ska vara catchy, lätt att läsa, och få Användarnamn något sätt relaterar till din personlighet eller en huvudkategori som du planerar att diskutera på youtube. Efter brainstorming för en stund, noggrant välja ett användarnamn.
 2. 2
  Din första video-välja ett ämne att prata om, speciellt ett ämne som du känner väl eller har en stark åsikt om. Du kanske vill att din första video för att vara en introduktion till din kanal och ge människor en smak av vad du har att erbjuda dem. (Exempel: Berätta om framtida ämnen, datum då dina kommande filmer kommer att komma ut, och den nedersta raden är att göra dem vill ha mer av dig.
 3. 3
  Idéer om du inte kan komma på något att prata om eller göra, kan du titta på andra filmer och samla idéer. Efter att ha sett några filmer du kan inspireras att göra en video svar eller ens en parodi av sin ursprungliga videon. Få videovisningar-* Gain Viewer Tips * Titta på nyheterna och håll dig uppdaterad!
 4. 4
  Sedan skapa videor som har relevans för den senaste nyheterna. Gör videosvar till väl kända eller populära filmer.
 5. 5
  Spamma inte - Folk kommer att hitta dig, det finns ingen anledning till spam. Det enda spam kommer att göra för din YouTube-karriär, är förstöra din trovärdighet och anseende.
 6. 6
  Välj tags-väljer taggar är ett ganska viktigt steg för video uppladdning processen att välja populära taggar kommer att göra det svårare för människor att hitta din video. Välja unika men korrekta taggar ska ge dig fler vyer. (Exempel = Om jag skulle lägga upp en video om vad jag tyckte om Lil Waynes musikkarriär. Jag skulle inte bara sätta "Lil Wayne" eftersom det skulle bli för många resultat att gå igenom. Men om jag skulle sätta Lil Wayne, Cash Pengar, Musik, karriär, och historia, skulle jag sluta förmodligen upp med en mycket mer visningar, inte för att det finns fler taggar än bara Lil Wayne men eftersom det verkligen smalnar sökresultaten ner).
 7. 7
  Försök att få abonnenter-med abonnenter är en av de viktigaste sakerna för att få tag på youtube. När någon prenumererar på en kanal, blir de din fan som kan vara mycket givande för vissa människor. För att få abonnenter-On varje YouTube-kanal finns en ruta som kallas en beskrivning låda. Många människor tar detta utrymme för givet men helst någon ser på din kanal kommer de att se vad du skriver där, så du kanske vill ge ledtrådar om framtida filmer eller berätta lite om dig själv, om du skriver några bra övertygande material kan detta vara en stor sätt att få abonnenter. Att hålla abonnenterna-Det bästa sättet att hålla abonnenterna är att alltid hålla ditt ord. (Exempel = om du säger din video kommer ut på fredag, gör dig säker på att du har en video posted senast fredag.) Ett annat sätt att hålla abonnenterna är att ha en jämn takt av video, som en per vecka, två per vecka, eller vad det än kan vara, bara hålla det tillförlitliga.
 8. 8
  Få lite förtroende-youtube kan vara ett bra ställe, men kan också vara en mycket ond plats, oavsett vad du gör, oavsett hur du ser ut, det finns människor där ute som kommer att säga negativa saker att försöka göra sina hjälplösa små liv mer intressant. Det bästa du kan göra när du får en otäck kommentar är att ta bort sin kommentar, blockera dem, och aldrig, och jag menar aldrig svara på dem, vill du inte ge dem den tillfredsställelse för att vara en idiot. Håll era huvuden högt och inte låta någon sätta dig ner.