Wku

Hur man gör en ren runescape Skiller

Många människor i Runescape har utväg att göra Skiller pures, vissa människor är osäkra på varför. Eftersom Jagex tog bort PvP (Player versus Player), har spelare hittat något annat som är mer utmanande och roligt, tittar på en combat level 3 göra framsteg genom icke-bekämpa färdigheter, som ibland är bättre än högre nivå spelare. Märke av en ren Skiller är att se till att du har tid, uthållighet, och rätt inställning för att slutföra hårda mål. Här är en sju steg guide, som huvudsakligen handlar om de viktiga aspekterna.

Steg

Hur man gör en ren runescape Skiller. När du rabatt handledningen området.
Hur man gör en ren runescape Skiller. När du rabatt handledningen området.
 1. 1
  Slutför guiden. Försök att fylla i handledningen eftersom det hjälper till att få lite extra pengar, och när du gör quest, alltid se till att kontrollera sina belöningar för att se till att de inte ger någon typ av stridserfarenhet (Attack, Styrka, försvar, konstitution, bön eller Summoning), notera att Slayer inte ger bekämpa nivå!
 2. 2
  När du rabatt handledningen området. När du lärt dig det grundläggande i de flesta färdigheter, försök att hålla sig med en pinne som du får tillsammans med. Poängen med Runescape är att vara motiverad och alltid se till att ha gott om kul! Så huvud och börja träna din skicklighet, med dessa råa resurser sälja dem till Grand Exchange, eller spelare i närheten som är intresserade av att handla på.
 3. 3
  Pengar som gör världen gå runt. När du har tillräckligt med pengar, spendera på andra råvaror resurser som kan förvärva några gps (guldmynt), gå vidare och börja utbilda andra icke-stridande färdigheter eftersom de kommer att vara användbar, långt senare när du börjar få mer erfarenhet. Dessutom, om du är ett P2P (pay-to-play) Skillers kan förvärva under miljontals gps bara för att upprätthålla sina färdigheter upp och därför är det alltid trevligt att se alltid fokusera på multiplar färdigheter, i fall du blir uttråkad.
 4. 4
  Motivation är nyckeln till framgång en bra Skiller. För att få nivåer i kompetens, du behöver motivation och de flesta Runescape spelare får veta att Runescape inte förvärvar en hel del motivation. Notera eftersom denna guide har nyligen uppdaterats, detta är de nya sätten spelarna bli motiverad i Runescape:
 5. 5
  Clan chattar, musik eller musik. Detta tre, används ofta bland många spelare där ute för att se till att de njuter av spelet och även vara motiverad för att hålla sina kunskaper högt.
 6. 6
  Sätta upp mål. Oerfarna Skillers är skyldiga att göra kortsiktiga mål, såsom att uppnå en nivå eller mängden resurser som krävs. Även erfarna Skillers är skyldiga att göra långsiktiga mål, eftersom du kommer att uppleva en stor mängd erfarenhet att få till nivå upp, se till att ställa tillförlitliga mål. Dessutom erfarna Skillers det är alltid bra att göra mål som avser mängd erfarenhet de får, i stället för nivåer!
 7. 7
  Tid. Alltid hålla koll på din tid, och försök aldrig att spela över gränsen! Ofta spelare anbud att spela Runescape under en lång tid av perioden, eftersom de börjar bli beroende, vilket är ganska dåligt på ett sätt eftersom de förlorar motivationen och inte sysslar med annat! Alltid hålla koll på din tid, och vad som händer på din fysiska världen och virtuella världen!
 8. 8
  Alltid spela med vänner. Alltid spela Runescape med dina vänner, klaner är oftast inte det bästa eftersom det ofta ledare bestämmer vad varje klan medlem borde göra, som förstör det roliga! Jag rekommenderar starkt att ha aktiva vänner som är intresserade av Skilling och umgås! Kom ihåg att nu dagar, har Runescape Community ändra en hel del, och folk alltid fått anpassa sig till den nya miljön.
 9. 9
  Sök och gör det! Det är ingen hemlighet i Runescape, förvärvar det trial and error och söka nya sätt att förbättra din effektivitet på att utbilda dina kunskaper sedan söka nya metoder alltid kommer att hjälpa dig att öka din skicklighet upp!

Tips

 • Hålla sig till en färdighet i taget, är alltid perfekt eftersom det är snabbare att nivå upp, och uppnå en imponerande nivå i en färdighet bör motivera dig att få högre.
 • Ta pauser. Om du börjar träna en färdighet i timmar åt gången utan en paus, kommer du bli uttråkad, och det kommer unmotivate dig. motivation är nyckeln till att göra en imponerande Skiller.
 • För att undvika att utjämning upp av misstag, utrusta en utbildning båge eller vanlig Ridande utan några pilar. På så sätt kommer du aldrig att kunna attackera. Om du gör ett farligare quest (som Black Knight fästning) och vill utrusta en sköld, kan du också använda ett armborst utan bultar.
 • Gör quests när du får tråkigt, några belöningar är värt besväret, till exempel, ger riddare svärd quest du 29 Smide nivåer från nivå 1, vilket sparar mycket tid.
 • Var positiv och försök att inte avskräckas av andra stora Skillers, eftersom de var i dina skor en gång.
 • När du tar emot pärlor från en slumpmässig händelse, inte sälja dem. Varför sälja något som du kan använda senare?
 • Försök att göra ditt namn kreativa en unik. Uppenbarligen namnet "Drag0n KILLR" inte skulle vara ett lämpligt namn för en Skiller. Istället väljer ett namn, t.ex. "pur3skill" eller möjligen "Phierce Skiller".
 • - Observera dock att ditt namn inte behöver innehålla ordet skicklighet eller Skiller.

Varningar

 • Bli inte frustrerad om du dör, du troligtvis inte kommer att förlora mycket ändå. Bara vara noga med att inte utrusta stora summor pengar eller stapelbara objekt som leder till nästa varning.
 • Köp inte dyra objekt som inte har någon användning (t.ex. santa hatt, halloween masker, party hattar etc.) Om du inte har råd med det och har mycket mer pengar för dina kunskaper.
 • Försök att inte bli frustrerad när andra Skillers be dina kompetensnivån. Det kan få agitera, men det kan också hålla dig från att bli uttråkad (och även göra några vänner!).
 • När man tänker på att göra en quest, se till att du kolla vad belöningen är innan du gör det. Vissa uppdrag ger dig stridserfarenhet som kan vara oönskade.