Wku

Hur sluta runescape

Runescape är ett online rollspel. Liksom många andra MMORPGs, kan det bli ganska beroendeframkallande. Narkotikamissbruk kan minska din förmåga att studera, koncentrera, eller göra andra saker i ditt liv. Att försöka styra tiden du spelar och hur du tror skulle vara den bästa metoden för att ha kul och njuta av livet på samma gång. Men sluta RuneScape är ett alternativ om du vill aldrig spela spelet igen. För att bli framgångsrik på RuneScape du måste tänka på det som ett andra liv.

Steg

Hur sluta runescape. Ha en fest i Falador festlokal.
Hur sluta runescape. Ha en fest i Falador festlokal.
 1. 1
  Ha en fest i Falador festlokal. Du kan ha ett "lämnar" parti och släppa alla dina varor i bröstet. Du kanske också vill stanna i Lumbridge och hjälpa nya användare genom att erbjuda dem pengar för att hjälpa dem på deras resa. Du kan även släppa dina objekt tillåter dem att försvinna ur spelet helt, eller skingra dina objekt bland dina vänner. Oavsett vad du väljer att göra, låt det vara ett sätt som tillfredsställer dig och skulle kunna gynna samhället.
 2. 2
  Avsluta prenumeration. Detta är en självklar en, säga upp ditt abonnemang bara tillåter dig att spela gratis att spela versionen av RuneScape. Även om du håller logga in för att spela RuneScape du inte kommer att ha så roligt som du skulle i medlemmar och kan hamna uttråkad av spelet lättare.
 3. 3
  Radera cache. Jagex lagrar en cache på din dator för att tillåta massor av informationen i spelet för att ladda mycket snabbare. Radera det kommer inte bara att spara lite utrymme på hårddisken men också göra RuneScape mer laggar och inte svarar första gången du loggar in, om du inte kan motstå att gå tillbaka.
 4. 4
  Fundera över varför du spelar. Spelar du för spänning? Tristess? Vad det än kan vara finns det ofta ett annorlunda sundare sätt att tillfredsställa dig. Plocka upp en hobby är ett bra sätt att lindra missbruk. För att spela RuneScape effektivt, bör du tänka på det som bara ett spel, inte ett liv nödvändighet. Tänk på hur spelet påverkar dig. Titta på hur det påverkar andra.
 5. 5
  Undvik att logga in. Detta är ganska självklart, men detta steg kan vara svårt. Försök att fånga dig själv varje gång innan du kommer till inloggningsskärmen.
 6. 6
  Blockerar platsen från din dator, om du har möjlighet. Du kan göra detta med Windows HOSTS-filen, eller så kan du ha föräldrakontroll programvara du kan använda eller har dina föräldrar satt.
 7. 7
  Ge bort den! Det är rätt. Gå fram till någon och ge ditt konto bort. Inte bara har du hjälpt någon annan, du är inte längre den nivån 100 du var om du någonsin försöker att spela igen. Alternativt, lägga ut det på nätet för någon annan att använda.
 8. 8
  Har en familjemedlem ändra lösenordet och inte berätta vad det är. Detta kommer att hålla dig från att logga in permanent. Om du någonsin vill spela RuneScape igen, skulle du behöva för att skapa ett nytt konto.
 9. 9
  Hitta en annan hobby som du tycker om, som inte är relaterad till något spel. Detta kan innebära att lära sig spela ett instrument, sport, samla, eller reser. Detta kommer att ta dig bort leken, och mer tid du spenderar borta från det, desto mer fri tid att koncentrera dig kommer att ha.
 10. 10
  Förstör ditt konto. Gå till byte av lösenord skärmen, skriv sedan en slumpmässig virrvarr av bokstäver i adressfältet. Kopiera och klistra in den i din "Nytt lösenord" rutan. På så sätt kommer du att veta ditt konto är borta för alltid, och det finns inget sätt att få det tillbaka.
 11. 11
  Älska något användbart i verkliga livet. Till exempel, om du kär i matematik eller jogging, kan du spendera massor av tid med den istället för med Runescape. Det är verkligen inte mycket mening med att bara gå ifrån Runescape eller drar ut på internet: du kommer tillbaka eftersom ditt schema och liv är tomt. Du måste fylla det med något nyttigt, något som kommer att ta upp din tid. Självklart, om du saknar disciplin att göra detta bör du aktivt söka hjälp för någon att hjälpa disciplin dig. Till exempel skulle ett häftigt exempel vara om du älskade matematik och du började förbereda för International Mathematics Olympiad. Då skulle du hitta massor av resurser på nätet och många instruktörer som hjälper dig. Eller du kan ordna med din vän att ha ett särskilt utbildningsprogram så att du har ett schema och du tränar hårt för saker som jogging eller studerar matematik. När du fyller denna lucka i ditt liv (när du faktiskt har ett mål som du vill uppnå, som tar upp din tid och du bara älskar att göra det) bör du inte vara beroende av Runescape längre.

Tips

 • Om du väljer att avsluta spelet, försök att ha självbehärskning och undvika att fokusera på allt som rör spelet.

Varningar

 • Använd inte den här guiden om du vill komma tillbaka senare, om du gör det, kommer du inte att kunna få tillbaka ditt konto och du kommer att ha något i den om du även återställa den eller något.
 • Börja inte spela annat MMORPG. Du kommer att bli beroende av att man också. Försök att bända dig bort från datorn.
 • Inte svära inte, trakassera, eller bryta några andra regler i RuneScape i försök att få ditt konto förbjudna. Detta stör spelet för andra människor som vill ha kul. Har enkla seder och lämnar spelet på ett bra sätt.