Wku

Hur ska en skogshuggaren rena i runescape

En skogshuggare ren är en karaktär som har nått nivå 99 i vedhuggning skicklighet, och har inte arbetat på några andra färdigheter. I följande artikel kan även användas av alla som vill öka sina trädfällningsproblem färdigheter, inte bara för att skapa en ren.

Steg

Hur ska en skogshuggaren rena i runescape. När du har en fullständig inventering av stockar, antingen gå till GE och lagra stockar med en bankir, eller släppa dem från din inventering (power-skärning).
Hur ska en skogshuggaren rena i runescape. När du har en fullständig inventering av stockar, antingen gå till GE och lagra stockar med en bankir, eller släppa dem från din inventering (power-skärning).

För att nå nivå 15

 1. 1
  Få en brons yxa. Gå till Bobs Hatchets ligger bredvid kyrkogården i Lumbridge och få ett gratis prov av en brons yxa och / eller en fri hacka.
 2. 2
  När du har en fullständig inventering av stockar, antingen gå till GE och lagra stockar med en bankir, eller släppa dem från din inventering (power-skärning).
 3. 3
  Så fort du har råd, köp ett järn yxa som skär snabbare. när du når nivå 5, får en stål yxa och när du når nivå 10 får en svart yxa.
 4. 4
  Upprepa detta tills du når nivå 15.
 5. 5
  Gå till banken och slå alla de loggar som du har samlat in sedlar.
 6. 6
  Promenera till Grand Exchange, vilket är strax över Varrock Västbanken och sälj dina loggar.

För att nå nivå 31

 1. 1
  Klipp ekar
 2. 2
  När du når nivå *, köpa en Mithril yxa från Grand Exchange i Varrock.
 3. 3
  Skär ekar.
 4. 4
  Upprepa tills du når nivå 31.
 5. 5
  Gå till banken och förvandla alla dina ekstockar i sedlar.
 6. 6
  Promenera till Grand Exchange och sälja dina ekstockar.

För att nå nivå 60

 1. 1
  Köp en runa yxa när du når nivå 41.
 2. 2
  Cut ek, pil, lönn eller teakträd.
  • Pilträd kan hittas norr om hönsfarm nära Lumbridge eller vid Barbarian utpost (endast medlemmar) eller i Draynor, eftersom banken är ganska mycket rätt bredvid dem.
  • Lönn träd blir tillgängliga på nivå 45 (endast hittades för icke-medlemmar på vedhuggning ön.) (Vilket kräver nivå 30 Dungeoneering). Dessa kan hittas på Camelot bakom banken eller nära WC Expert.
  • Teakträd ger snabbare upplevelse för alla träd. Slutföra uppdrag Monkey Madness, utrusta din apa Greegree, och gå till Ape Atoll.

För att nå nivå 85

 1. 1
  Cut ek, pil, lönn, teak, eller idegranen.
  • Idegranen ligger nära Falador, inne Varrock östra sidan, gnome fäste, nära Rimmington och ut i skogen bakom Lumbridge slott. Dessa ger mer pengar än pilträd, men är långsammare att skära.

För att nå nivå 99

 1. 1
  Köp en drake yxa (endast medlemmar).
 2. 2
  Klipp vide, idegran, mahogny, kvävning murgröna, eller magiska träd. Kvävning Ivy är den absolut snabbaste, men den enda pengar du får ÄR FRÅN bon!
  • Mahognyträd kan hittas i Hardwood Grove av Tai Bwo Wannai (enbart för medlemmar). Spelarna måste betala 100 handelsdagar pinnar, den valuta i Tai BWO Wannai, varje gång de kommer in i inhägnat område där träden. De finns också på Ape Atoll och i Kharazi Jungle.
  • Magiska Trees blir tillgängliga på nivå 85, och finns på Siare Village, i Mage Training Arena nära Duel Arena, eller i närheten Lletya (Du måste fylla i en strävan att kunna träsnitt nära Lletya.)
  • Kvävning murgröna kan hittas av idegranen söder om Falador. Det finns öster om den södra infarten Falador.

Tips

 • För ännu snabbare resultat om du är medlem, gå till Stealing Creation, och få ett Sacred Clay Hatchet och skär träden i den ordning ovan. Du kan svinga stridsyxan på nivå 40 attack. Använda Sacred Clay Hatchet ger dig dubbla XP.
 • Ha mycket tålamod. Du kommer inte att få 99 virkessåg på en dag, det tar månader, även ett år om du inte spelar mycket.
 • Efter nivå 60, ​​om du har ett hus i Rimmington med en anställd kan du använda din tjänare som bankman. (Du måste vara medlem för att kunna göra detta)
 • Medlemmar har nu även tillgång till ett vedhuggning minigame, den onda träd, att de kan delta i två gånger om dagen. I minispel, spelarna försöker att döda den onda trädet genom att skära ner den eller sätta den i brand. Det kan hittas genom att tala till anden trädet i nordöstra Grand Exchange.
 • För riktigt bra upplevelse, kan du hugga Murgröna som växer på väggarna i städer som Falador eller Varrock. Din inventering blir aldrig fullt från hackning Ivy.
 • Se till att du är så lätt som möjligt. Om du är medlem kan du också få stövlar av lätthet som ger en bonus på -4 till din vikt. Spot slängkappor fungerar också bra.
 • När du får nivå 99 vedhuggning, kan du få en cape virkessåg skicklighet.
 • Använd heliga lera axlar från Stealing Creation! De kan skära lite långsammare än en drake yxa gör, men det är dubbelt erfarenhet (eller 120% mer för den flyktiga verktyget).
 • Glöm inte att gå till sågen! Ta alltid stora order och skär utöver vad som krävs för extra xp! För snabbast sågverk xp, bara avsluta / återinträda sågverket att dumpa extra plankor.
 • Om du letar efter pengar och få 99 virkessåg du vill klippa idegranar. Den totala mängden pengar styckning idegranar från nivå 60-99 kommer att vara cirka 27 miljoner GP. (Exklusive boet som faller från trädet, som är medlemmar endast)