Wku

Hur du använder clan chat i runescape

Clan chat är en funktion som gör att du kan prata med din klan, dina vänner, eller någon annan. Detta är särskilt bra för att prata med två eller fler personer. Dock kan detta vara lite överväldigande när du inte vet hur man använder det. Men med den här artikeln, kan du göra klan chatt andra natur.

Steg

Hur du använder clan chat i runescape. Klicka på klanen setup.
Hur du använder clan chat i runescape. Klicka på klanen setup.

Göra en klan

 1. 1
  Klicka på klanen setup. Detta tar dig till den plats där du kan namnge din klan, som vem som kan se din klan chatt, ange vem som kan prata om din klan chatt, ange vem som är kompetent att sparka folk från din klan chatt, och ge leden för att människor i din klan.
 2. 2
  Gör dig klanens namn. Välja en klan namn behövs när du vill använda den här funktionen. Det måste dock vara 12 bokstäver / siffror eller mindre. Kom ihåg, du kan alltid ändra din klan namn om du vill.
 3. 3
  Välj vem som kan komma in i klanen chatten. Öppna Chatt betyder att titta på chatten. Du kan välja vem som har förmågan att gå in i chatten. Detta är användbart eftersom det kan hindra rivaliserande klaner från att se klanen snacket.
 4. 4
  Välj vem som kan prata i chatten. Nu får du styra vem som kan prata i chatten. Så detta kan hjälpa om du bara är intresserad av människor observera din klan chatt om du inte vill att de pratar i den.
 5. 5
  Välj vem som kan sparka folk från chatten. Kicking människor från chatten är i princip kasta dem ut från chatten så att personen inte kan prata. Det är normalt en bra idé att inte låta opålitliga människor sparka eftersom de kunde sparka folk du försöker att ha en diskussion med eller dig själv! Detta är bra för irriterande människor som kommer i chattar.
 6. 6
  Välj raden av människor i din klan. Den person som är värd för chatten är automatiskt kanalen ägare. De övriga leden som kan ges ut är från högsta till lägsta rang: Allmänt, kapten, löjtnant, Sergeant, korpral, rekrytera och vän. Du kan bara ge leden till personer på din vänlista. Om de inte är i din klan och är på din vänlista, det är automatiskt en kompis.
 7. 7
  Klicka på X när du är klar. Du behöver inte trycka på några knappar spara. Så när du känner dig nöjd med din nya klan, klicka på X-knappen.

Prata med en klan

 1. 1
  Klicka på Gå chatten. Detta låter dig välja vilken klan chatt du vill ansluta.
 2. 2
  Skriv klanens ägarens användarnamn. Ja, skriver du användarnamnet, inte namnet på klanen. Om du försöker prata med din egen klan, ange ditt eget användarnamn i.
 3. 3
  Börja chatta med din klan. För att göra detta, bara sätta ett / innan meddelandet. När du har gjort detta bör du framgångsrikt har skrivit ett meddelande till din klan!
 4. 4
  Avsluta chatten när du är klar. Allt du behöver göra är att trycka på knappen som kommer att få dig ur denna klan chatt. Detta är bra eftersom du kan bara prata med en klan i taget.

Tips

 • Människor i din ignorera lista kommer inte att kunna prata eller titta på din klan chatt.
 • Någon som har sparkat får komma tillbaka om en timme eller när alla har lämnat klanen chatten.

Varningar

 • Inte Spamma när du pratar, kan det få dig förbjudas!
 • Inte reta inte andra eftersom de kan ha förmågan att sparka dig!