Wku

Hur man använda flera datorer med ett tangentbord och övervaka

Här är ett praktiskt sätt att driva två (eller fler) datorer från en plats utan att behöva duplicera ett tangentbord, mus och bildskärm.

Steg

Hur man använda flera datorer med ett tangentbord och övervaka. Bestäm vilken metod som fungerar bäst för dig.
Hur man använda flera datorer med ett tangentbord och övervaka. Bestäm vilken metod som fungerar bäst för dig.
 1. 1
  Bestäm vilken metod som fungerar bäst för dig. Hårdvara och mjukvara lösningar finns tillgängliga. Läs vidare för att hjälpa räkna ut vilken som är bäst för din personliga situation.
 2. 2
  En mjukvarubaserad lösning kräver att varje dator under kontroll har en nätverksanslutning. Nätet kan vara en LAN om det kommer styras lokalt bara, eller en internetuppkoppling om det kommer att behöva styras från vilken dator som helst i världen med en internetuppkoppling.
 3. 3
  Skaffa mjukvara och service för dina datorer. En sådan leverantör är. De har flera nivåer av service från fri för "enkel fjärrkontroll" (LogMeInFree) till de mer robusta "full service" erbjudanden (t.ex. LogMeInPro) men har en månadsavgift på cirka US15€ per dator. Den LogMeIn service i allmänhet fungerar mycket bra, men som alla nätverk lösning är bäst när den är ansluten med hög hastighet LAN eller bredband mellan datorerna. Välj den servicenivå som bäst uppfyller dina behov, skapa ett konto och ladda / installera programvaran.
 4. 4
  En andra mjukvarubaserad alternativet är den open source lösning som kallas "synergi" detta fungerar över operativsystem, när bara försöker kontrollera flera datorer lokalt med ett tangentbord och mus, om du kommer en "mjuk" KVM-switch.
 5. 5
  En hårdvarubaserad lösning kan uppnås med en "KVM-switch" KVM är en förkortning för "tangentbord, video, mus". Dessa enheter har normalt anslutningar för olika ingångar från datorer och en enda utgång för att ansluta till en bildskärm. Det finns också flera PS / 2 mus och tangentbord utgångar för att ansluta till datorer och två ingångar för anslutning av både ett tangentbord och en mus. Nyare KVM-switchar har övergått från PS / 2 och rund Tangentbordskontakter till de populära USB-portar istället. Var noga med att få en KVM som stödjer tangentbord och muskontakter datorn använder eller skaffa adaptrar. På grund av begränsningar i kabellängd som KVM (och USB för den delen) signaler kan resa, kommer alla datorer har förmodligen att ligga ganska nära (inom 10 meter eller så av KVM hårdvara) om inte någon annan repeater eller extender hårdvara användes.
 6. 6
  Köp några extra kablar som behövs för att slutföra anslutningarna mellan KVM och datorer och I / O-enheter.
 7. 7
  Markera den produkt som har dator och operativsystem (s) stöd för din konfiguration. Många KVM s installera drivrutiner och använda ett litet program för att växla mellan datorerna. Detta innebär att om flera OS s är inblandade, kommer förarna att krävas för varje för att fungera korrekt.
 8. 8
  Installera KVM och programvara som anges i tillverkarens anvisningar.