Wku

Hur får man en massa facebook gillar

Vill du veta hur man får mer lik på din Facebook-inlägg? För att få uppmärksamhet av dina Facebook-vänner, måste du veta vilka bilder och kommentarer kommer att tilltala dem. Följ bara dessa enkla tips och du har mer lik i den tid det tar dig att lägga upp en ny bild.

Steg

Hur får man en massa facebook gillar. Få en massa Facebook-vänner.
Hur får man en massa facebook gillar. Få en massa Facebook-vänner.
 1. 1
  Få en massa Facebook-vänner. Det enklaste sättet att förbättra dina chanser att få en hel del gillar är att ha en massa vänner på Facebook. Om du bara har tio vänner på Facebook, kommer du inte att kunna få väldigt många gillar, oavsett hur fantastiska dina inlägg är. Här är hur man får så många Facebook-vänner som du kan:
  • Var inte blyg om friending bekanta. Om du kortfattat träffat någon och du kör i samma kretsar, är det socialt acceptabelt att vän den personen. Så länge du inte går över toppen och skicka bekant ett meddelande eller på hans eller hennes vägg omedelbart, bara skicka en vänförfrågan kommer att vara ett bra sätt att göra en ny Facebook-vän.
  • Var inte rädd för att vän någon från ditt förflutna. Om Facebook håller rekommendera vänner till dig, kommer det bero på att du har vänner eller ett nätverk gemensamt. Så länge personen vet vem du är, det är okej att begära att hans eller hennes vän.
  • Vara socialt aktiv. Om du är vänlig på arbetsplatsen, i din yoga klass, och under din lördag eftermiddag volontärarbete sessioner, kommer du att vara mer benägna att träffa fler människor som kan vara dina vänner på Facebook.
  • Bli inte avskräckt om många av dina Facebook-vänner aldrig gillar dina inlägg. Många människor känner att de måste vara närmare vän med någon som gillar hans eller hennes bilder, men det finns många undantag från denna regel, och du kommer definitivt att få lik från människor du har inte hört från i år om du postar rätt saker.
 2. 2
  Utveckla verkliga relationer. Att ha en massa Facebook-vänner kommer säkert att förbättra dina chanser att få gillar, men odla verkliga relationer kommer också att hjälpa dig att få folk att gilla dig är bilder. Här är hur det fungerar:
  • Om människor känner sig närmare dig, kommer de att vara mer benägna att bläddra din profil. Om de hittar något de gillar, då de kommer att låta dig veta!
  • Folk kommer också att känna sig mer bekväm tycke dina bilder om de umgås med dig ansikte mot ansikte.
  • Du kan också berätta för dina verkliga vänner om saker som du har skrivit. Du behöver inte vara självklart om det eller anslut dig själv för mycket, men du kan i förbigående säga saker som, "Hej, har du kolla in den länken jag postat på Facebook?" eller "Jag skrev precis ett album från förra helgens fest Du borde kolla upp det -. finns en fantastisk bild av dig där!"
  • Du kan också tagga dina vänner i dina fotoalbum. Detta kommer att göra dem mer benägna att bläddra bland dina foton, och att gilla dina olika inlägg.
 3. 3
  Var aktiv på Facebook. Du måste vara en Facebook-gemenskap medlem i god ställning för att få en hel del gillar. Du kan inte räkna med att lägga upp ett album, foto, eller kommentarer och få en omedelbar reaktion om du inte återgälda. Såhär:
  • Uppdatera din status med något roligt eller meningsfullt minst en gång om dagen. På så sätt kommer människor att tänka på dig.
  • Gå på Facebook minst en gång om dagen. Sätt upp ett mål att vilja minst fem saker som kommer upp på ditt nyhetsflöde.
  • Försök att gilla de tjänster som någon annan varje gång, så du är på hans eller hennes radar. Om du gillar inläggen från en person som du inte känner så väl, kommer han eller hon vet att det är okej att vilja dina inlägg. Se bara till att inte vilja foton från någon helt random som knappt kommer ihåg vem du är.
  • Gör ett mål att skriva på väggarna i några av dina Facebook-vänner varje dag. Skicka minst en person ett meddelande varje dag.
  • Underskatta inte kraften i en tillfällig säcken.
  • Var aktiv på Facebook, men inte vara irriterande. Du vill inte dina Facebook-vänner att rulla sina ögon på hur ofta du dyker upp på deras nyhetsflöde. Om du är för aktiv, kan några av dina vänner spärra dina statusuppdateringar eller defriend dig.
 4. 4
  Inlägg rätt bilder. När du har samlat tillräckligt med Facebook-vänner och har många verkliga anslutningar, kan du arbeta på finslipa de bilder som du lägger upp. Den typ av bild du lägger upp kan bestämma hur många människor kommer att gilla det. Här är några Facebook-foto utstationering dos och inte göra:
  • Om du lägger upp ett foto på dig själv, se till att det är dumt, roligt, eller extraordinära på något sätt. Om du är på en ny plats, klädd i en rolig dräkt, eller uppklädd för ett speciellt tillfälle, det är värt att publicera. Om det bara är en vanlig bild av dig, då det inte kan vara som-värdig.
  • Posta ett foto med en kändis är garanterat att få dig massor av lik.
  • Posta ett foto från din barndom, om det är riktigt söt eller fånigt, kommer också att få massor av lik.
  • Om du examen från skolan eller sprang ett maratonlopp, publicera en bild på dig med ditt examensbevis eller ditt efterbehandlaren medalj.
  • Generellt kommer publicera bilder av mer än en person gör det lättare för dig att få mer gillar. Om flera personer är taggade i bilden, då kommer de att vara mer benägna att titta på det.
  • Om du lägger upp en söt bild på dig och din significant other, människor tenderar att gilla dem. Försök att inte se alltför självbelåten i bild, eftersom dina Facebook-vänner kan bli irriterade av det.
  • Lägg upp dina bilder i rätt tid på dagen, när du vet att folk är på sina datorer. Om du lägger upp det för tidigt på morgonen eller sent på kvällen, kan det bli förbisedda.
  • Undvik att skicka alltför många bilder av landskap och monument. Du kan vara riktigt stolt över din resa till Rom, men om du inte är i bild, då kommer du bara vara den 100: e personen att lägga upp en bild av Fontana di Trevi som dagen.
 5. 5
  Lägg de rätta statusuppdateringar. Din statusuppdatering är inte bara ditt sätt att låta folk veta vad som händer i ditt liv, men ditt sätt att försöka visa dina Facebook-vänner hur kvick, tankeväckande, eller bara skoj du är. Här är några sätt att få en massa likes på din statusuppdatering:
  • Vara kort och koncist. Låtsas att du postar på Twitter. Försök att underhålla publiken i 100 tecken eller mindre. Om din status är så lång att dina vänner måste klicka för att läsa resten, kommer de att bli uttråkad.
  • Var inte rädd för att vara helt dumt. Du behöver inte visa upp hela tiden.
  • Rätt citat från en populär TV-show direkt efter det sänds är säker på att få massor av lik från människor som vet vad du pratar om.
  • Om du ska på semester eller nyligen har kommit i en ny stad, skriva om det och folk kommer att bli glada för dig.
  • Posta inte alltför många uppdateringar som klagar över vädret, prata om hur tråkigt arbete är, eller är alldeles för personliga för Facebook-community. Dina Facebook-vänner är vana att se detta varje dag, och kommer att vara mer imponerad om du är originalet.
  • Kontrollera nyheterna ofta. Om du är den första personen att upptäcka en breaking news story och du postar det, kommer du få massor av rekvisita.

Tips

 • Kom ihåg att Facebook är inte en sann bild av verkligheten. Bara för att folk gillar dina inlägg betyder inte att du är en fantastisk person, det betyder bara att du har en stor Facebook-persona. Och om inte många människor gillar dina inlägg, inte avskräckas och tycker det är en återspegling av hur de tycker om dig som person.