Wku

Hur man laddar ner Facebook video gratis

Facebook har massor av intressanta filmer men ingen direkt alternativ för att bara ladda ner vad du tittar på. Men med bara ett par klick kan du ladda ofta dessa filmer och spara dem för framtida underhållning eller eftervärlden. I den här artikeln får du lära dig ett par sätt att ladda ner Facebook videor gratis med hjälp av en tredje part. Följ bara dessa instruktioner.

Steg

Hur man laddar ner Facebook video gratis. Hitta en video du gillar.
Hur man laddar ner Facebook video gratis. Hitta en video du gillar.
 1. 1
  Hitta en video du gillar. Troligtvis kommer din nuvarande nyhetsflöde innehåller flera att experimentera med.
  • Många av de videofilmer som publiceras på Facebook är värd YouTube, och helt enkelt delas på Facebook. Att greppa de, måste du ladda ner dem direkt från YouTube. (Webbplatsen värd videon kommer i allmänhet vara inbäddade i videobilden.)
  • En video som faktiskt är värd Facebook kommer inte kreditera någon annan webbplats.
 2. 2
  Ta tag i länken. För att få en länk till en Facebook-video, högerklicka på namnet på videon och välj adress Kopiera länken eller Kopiera länken plats.
 3. 3
  FBDOWN FBDOWN ( http://fbdown.net ). Denna webbplats är mycket enkel och okomplicerad, och låter dig dra i något Facebook-värd video, där du kan dela den tillbaka till Facebook, twittra det, bädda in den i din blogg eller hemsida, eller ladda ner den. Liksom YouTube, har det även en bestämmelse om att göra kommentarer. Länken tillhandahålls nedan.
 4. 4
  Klistra in webbadressen. Längst upp på sidan, klickar du på Ange fältet videolänk, och klistra in länken webbadressen i det fältet.
 5. 5
  Klicka på ladda ner. En länk till videon du valde samt nya länkar visas i en ny sida med HD (High Definition) eller SD-Video.
 6. 6
  Spara video. Högerklicka Ladda ner video i hög kvalitet eller Ladda ner video i låg kvalitet och välj Spara som. Detta kommer att öppna en dialogruta som frågar dig var du vill spara mp4.
  • Öppna videon i ett nytt fönster. Du kan också klicka med vänster Ladda ner denna video, som kommer att öppna en ny flik som visar videon. Höger-klicka på videon härifrån kommer också att ge dig möjlighet att spara, men bara om du har Quick Time Pro.
 7. 7
  Välj en nedladdning namn och plats och klicka på Spara.

Tips

 • Gå till Facebook Video Nere vid http://www.fbdown.net/ spara videon som mp4. Observera att du kan behöva ladda ner en kompatibel videospelare för att titta på video från din dator. Du bör kunna hitta en gratis en på nätet som VLC Media Player.

Saker du behöver

 • Facebook-konto
 • Facebook Video Down