Wku

Hur man skapar en falsk Facebook-profil

Facebook är bara om nummer ett sätt för människor att ansluta, dela sina liv, få nya vänner, och få tillbaka kontakten med gamla vänner. Men ibland vill du njuta av vad som finns tillgängligt på Facebook utan att dela din gillar, kommentarer och inlägg med everybody-eller ens någon, du vet, men du fortfarande vill se ut som du är en "riktig" människa. För det behöver du en "alt", en falsk eller anonym Facebook-konto med tillräckligt många vänner och aktiviteter för att titta övertygande. Här är hur man ska gå om det.

Steg

Hur man skapar en falsk Facebook-profil. Skapa ett e-postkonto med ditt nya namn.
Hur man skapar en falsk Facebook-profil. Skapa ett e-postkonto med ditt nya namn.

Del ett: att skapa en identitet

 1. 1
  Välj ett namn. Ditt alt namn kan vara något som du gillar. Du kan smälta in i folkmassan med ett namn som John Smith, eller du kan stå ut med en bisarr namn såsom Aloysius L. Cornwisky. Bara vara medvetna om att ju mer besynnerliga namnet, desto mindre troligt att du kommer ses som "riktiga". När allt har Aloysius inte varit i topp 1000 baby namnen under de senaste 50 åren!
  • Oavsett vad du väljer, det finns ingen begränsning på samma namn.
 2. 2
  Skapa ett e-postkonto med ditt nya namn. Använd en tjänst som Yahoo, Gmail eller Hotmail för att skapa ett anonymt konto. Inte bara är de fria, skulle du behöva en domstolsorder att lära identiteten på den verkliga personen bakom falska namn.
 3. 3
  Lägg till foton från din lever. Medan vem som helst kan ha ett namn, bilder berättar historien. Som ordspråket säger, "Pictures, eller det inte hända."
  • Undvik att använda bilder från Google, eller från webbplatser lager foto, eller någon annan offentlig plats-de är alltför lätt utreds av vem som helst, tack vare Google Bilder. För att testa om din bild är lätt att upptäcka, navigera till images.google.com, och dra bilden i sökfältet. Om det kan hittas på nätet, kommer Google Images finna det.
  • Några möjliga alternativ inkluderar dejtingsajter såsom Zoosk eller Match.com, Flickr, Tumblr, och även att "andra" sociala medier webbplats, Myspace.
  • Undvik att använda andra Facebook-konton, som deras sofistikerade ansiktsigenkänning algoritmer kan leda till att du oavsiktligt märka någons bild, som sedan skulle vara på din list. Det kan kosta dig ditt falska kontot, och primära kontot också!
  • Om du är i din sena tonåren eller i tjugoårsåldern, är Vampire Freaks laddad med bilder, men de kan upptäckas med Google Images.
  • När du hittar en profilbild, se till att det finns andra bilder av den personen för senare användning. Om du vill använda flera människor som "du," se till att du uppmärksammar detaljer som näsa typ, läppar, hudfärg, hår cut och färg, längd, vikt, ögonfärg, och diverse andra attribut.
  • Många människor använder barndom bilder för sin Facebook-profil, eller ens bilder på en katt, en favorit idrottslag, eller ens ett buskage-det finns särskilda behov av att lägga in en bild av något ansikte alls i din profil.

Del två: att bygga din profil

 1. 1
  Skapa din alternativa liv. När du bygger en profil för din alt, kommer du vill ha en plats eller community för att "leva."
  • Din alt kan bo i samma stad som du, eller kan leva på andra sidan av världen!
  • Sök efter högstadieskolor, gymnasier eller högskolor i området, och lägga till dem till din sida.
  • Välj flera olika saker för varje kategori i intresse avsnittet. För musik plocka band du gillar som passar stilen på det tecken du skapar.
 2. 2
  Skapa din alternativa själv! Prata om dig själv-men kom ihåg, du är inte pratar om den "riktiga" du, du skapar en karaktär. Du kan vara yngre än du är, eller äldre. Du kan även vara det motsatta könet!
  • Ju fler detaljer du lägger till, desto mer övertygande ditt falska kontot vara. Bara vara noga med att "agera" den del du spelar.
 3. 3
  Lägg människor. Sök efter personer i din alt hemstad som ser ut som de skulle kunna vara intressant. Om de har en hel del vänner, ännu bättre. Målet här är att bygga upp ett nätverk av "vänner", och genom att hitta människor som har ett mycket stort antal vänner, kommer du åstadkomma två saker:
  • Först, om deras lista är enorm, det finns inget sätt de vet alla på listan också. Ta reda på sina huvudsakliga intressen, och när du kompis dem, säger något i stil med "Hej, kom ihåg mig? Vi träffade på konserten förra veckan." De kommer bara antar att du träffat, och vän du tillbaka.
  • Andra, om de har så många vänner, kommer du snart att ha gemensamma vänner-ens vänner som inte är riktigt lika känd. På så sätt kan du säga "Hej, kom ihåg mig? Jag var med Joe Populär hos konserten förra veckan."
  • Vän människor av båda könen. Som verkligen kommer att hjälpa dig att utveckla en väl avrundad profil.
  • Lägg inte till personer du känner! Om du får en massa folk som säger att du är falska, bara ignorera dem och gå vidare. Fortsätt att tillsätta folk, och lära känna dem på chatt och meddelanden.
 4. 4
  Hålla det fräscht. Uppdatera din profil pic och omslagsfoto från gång till gång, och se till att du delta i evenemang i "din" stadsdel.
  • Konfigurera Twitter, Yelp, och konton Instagram, och checka in på olika platser runtom i staden. Genom att hålla den aktuell, kommer du att ge intryck av att du är den verkliga affären.