Wku

Spelregler för Arma 2 krigföring för nybörjare

Arma 2 Warfare är ett multiplayer-scenario för datorspelet Armed Assault 2. Detta är en snabbguide till hur du börjar spela Warfare.

Steg

Spelregler för Arma 2 krigföring för nybörjare. Vet vad det scenariot är.
Spelregler för Arma 2 krigföring för nybörjare. Vet vad det scenariot är.
 1. 1
  Vet vad det scenariot är.
  • Warfare är ett Arma II scenario med 3 fraktioner: Öst, Väst och Resistance. Öst och väst är spelbara, med NPCs som motstånd.
 2. 2
  Målet är att besegra de andra spelbara fraktioner genom att ta kontroll över städerna på kartan. Varje stad har utbudet punkter som gör ditt team för att bygga fler baser och köpa uppgraderingar.
 3. 3
  Torka ur motståndet. Towns initialt kontrolleras av NPC motstånd fraktion. Utplåna motståndet i varje stad gör ditt team för att bygga upp den mängd förbrukningsställen varje stad bidrar till dina lag utbudet kassakistor. Samma mängd poäng också ges till varje spelare i $, från vilken en spelare kan köpa vapen, fordon och män.
 4. 4
  För att vinna spelet måste spelare antingen eliminera de andra spelarna baser eller ta kontroll över alla städer.
  • Kommando: En befälhavare röstas för i början av spelet. Om ingen befälhavaren röstade för framgång, kommer AI befalla - och kommer att bygga mycket uppenbara baser.
   • Befälhavaren är ansvarig för HQ fordonet (MHQ). Den MHQ inte att drivas av någon annan än befälhavaren. Den MHQ kan omvandlas till en orörlig bas. Ett alternativ menyn kan då befälhavaren att välja baserna för att bygga. En erfaren befälhavare kommer att sysselsätta komplexa strategier för att bygga och uppgradera bases.Often nyckeln till ett lag lyckas kommer att förlita sig på befälhavarna besluten i hela spelet.
  • Towns: Towns bestå av en central depo och 2-4 bunkrar. Fånga bunkrar möjliggör spelare att köpa vapen och att leka på bunkrarna bör en spelare dödas i strid.
   • För att fånga en stad eller bunker, får spelaren vänta i byggnaden för energi bar att tömma till noll, då baren kommer att fylla på och byter färg till grön. När staden fångas fordon kan köpas från staden depo använder alternativmenyn genom att klicka på skiftnycklar "X"-ikonen. Staden utbudet kommer att öka från ett lågt värde eg. 10/50 till 50/50, antingen gradvis (om den pre-game auto utbudet parameter valdes) eller i steg om 10 om de tillhandahålls av leverans lastbilar från befälhavarna basen.
   • När en stad fångas, kommer vänliga AI enheter bebor staden ger skydd från fientliga krafter. Ju högre utbudet värdet i staden desto större kraft under förutsättning att vakta den.
  • Vapen: Varje spelare kan utrusta ett gevär och pistol och ett sekundärt vapen som en missil bärraket, samt ett begränsat utbud av granater och kanistrar rök. I de tidiga stadierna av spelet spelare föredrar att använda ostyrda raketer gillar SMAW och RPG som dessa vapen möjliggör stridsvagnar och APC vara inaktiverad i stället förstöras.
  • Funktionshindrade fordon kan sedan repareras och användas mot fienden i grannstäderna. Även guidade bärraketer ger bättre armor penetration och riktar förmåga, mer erfarna spelare tenderar att stanna kvar med ostyrda raketer grund av sin mångsidighet på slagfältet. I de senare stadierna av spelet spelarna kommer att ha tillgång till stridsvagnar och flygplan, och kommer därför att hitta de flesta av fiendens fordon överflödig, särskilt som fiendens fordon inte kan anges av en spelare AI trupp.
  • Taktik: En spelare ska resa från stad till stad fånga städerna som de går. Om en spelare dör utan att fånga en bunker på en fiende staden de kommer att leka på en bas. Rulla ut med mushjulet och välja en gul-inringade basen kommer att leka en spelare på den basen. Lätta Fabriker (L) är den vanligaste valda spawn som transporter finns det att köpa. När tunga fabriker (H) finns tillgängliga, städer blir betydligt lättare att fånga, som en enda tank kan ta en stad i ett par minuter med spelaren körning.
 5. 5
  Bygg statiska försvar och artilleri med hjälp av en reparation fordon. Detta görs bäst från baser som endast befälhavaren ska vara ansvarig för ett baser försvar. Ansvarsfrihetsgrunder måste bemannas av dina personliga AI män om de är längre än 200 meter från en kasern.
 6. 6
  Som standard byggandet menyn är bunden till den mellersta musknappen och enter-knappen.
 7. 7
  Blå städer och byggnader - Resistance ockuperade, röda städer och byggnader - Enemy fraktion, gröna städer och byggnader - Friendly
  • Slutsats:
   • Fånga bunkrar i städer för att köpa vapen och att återskapas.
   • Fånga en towns central depå för att fånga staden och köpa fordon.
   • Köp vapen på kaserner, fordon på LH eller A fabriker.
    • För att vinna: Fånga alla städer eller hitta och förstöra alla fiendens baser.

Tips

 • Fånga bunkrar i städer för att köpa vapen och att återskapas.
 • Köp vapen på kaserner, fordon på LH eller A fabriker.
 • Fånga en towns central depå för att fånga staden och köpa fordon.
 • Skicka pengar till spelare med alternativen - Lagmeny - välja vilka spelare namn, välj det belopp att överföra, klickar du på Överför
 • Fastnat i mitten av ingenstans? Tryck på Escape, välj RESPAWN, rulla ut med mushjulet och välj en ny bas (gul cirkel) på kartan.