Wku

Hur man väljer en mobiltelefon

Är du i den position där du behöver en mobiltelefon? Undrar du vilken typ du ska få? Är du orolig för hur det skulle bli för dyrt? Tja du är inte ensam i denna situation.

Steg

Hur man väljer en mobiltelefon. Bestäm vad planerar att använda eller prenumerera på.
Hur man väljer en mobiltelefon. Bestäm vad planerar att använda eller prenumerera på.
 1. 1
  Bestäm vad planerar att använda eller prenumerera på. Det finns två typer av planer nämligen: kontantkortskunder. Abonnemangskunder är de som går genom månatliga räkningar. Användning enligt mängden månatliga faktura som du har råd eller vill använda, och oftast får du fria minuter att gå med det, plus att de också kommer med lägre priser. Prepaid, å andra sidan, är den typ av plan som antingen går de "Fylla centra" eller "laddningsstationer" och / eller genom samtal kort som du behöver för att läsa just den summan på telefonen / linje nummer som tilldelats din cell telefonen. Detta låter brukar du bestämmer när du vill använda telefonen för samtal eller inte, så du inte betalar för något som du inte använder.
 2. 2
  Ange de viktigaste funktionerna du känner att du behöver. Behöver du texten en hel del? Överväg att köpa en mobiltelefon med bredare knappar för enklare textning upplevelse.
 3. 3
  Tänk vilka alternativ du verkligen behöver. Behöver du verkligen alla funktioner? Vi alla blir alltför fångas upp med alla fancy funktioner som våra telefoner kommer med. Ibland glömmer vi att allt vi verkligen behövs är en pålitlig telefon som fungerar bra. Så fundera på hur mycket funktioner och funktioner behöver du verkligen från enheten. Såsom:
  • Kamera / videokamera
  • Pekskärmar
  • Internet kapacitet
 4. 4
  Bestäm vilken kropp av telefon du vill.
  • Candybar / Bar telefoner. De är de vanliga typ mobiltelefoner på marknaden. Även om de kan verka gamla, det finns många up-to-date sådana på marknaden idag. Candybar telefoner har skärmen och knappsatsen alla på ena sidan. Det finns också candybar typ telefon som kan glida åt endera sidan erbjuder ett komplett QWERTY-tangentbord. Flip telefoner. Den vanligaste typen av telefon. Telefonen flips att ha rörlighet. Det är mer kompakt än en candybar telefon och är inte benägna att oavsiktlig kallelse som en candybar. Reglaget telefoner.
  • En glida telefonerna är en av de mest populära telefonerna på marknaden. Den glider upp för att avslöja knappsatsen. Många reglaget telefoner glider upp för att avslöja ett QWERTY-tangentbord eller under en pekskärm.
  • Smartphones. Smartphones är telefoner som Blackberry och vad inte. De har likna en candybar telefon, men är mer kompakt och är mer benägna för affärer.
  • Pekskärm telefoner. Pekskärm telefoner är inte billigt. Ta iPhone till exempel. En pekskärm telefonen har tangentbordet på skärmen. Det glider inte eller vända eller nåt sånt.
  • QWERTY-telefoner. Ett QWERTY telefonen glider åt sidan för att avslöja ett komplett tangentbord pad. Denna typ av telefon är perfekt för textning. Vissa reglage eller candybar telefoner medföljer QWERTY-tangentbord.
 5. 5
  Bläddra igenom sökmotorer, läsa recensioner, och be andra användare vad är den bästa telefonen. Genom att forska och ytterligare se över vilken typ av telefon du skulle vilja, då du kommer att kunna komma med detaljerade specifikationer för de speciella modellerna (forskning vanligtvis skulle innehålla: pris, återförsäljare / handlare plats, funktioner garanti, tillgänglighet).
 6. 6
  Handla för telefonen. Mobiltelefoner är tillgängliga från gallerior, online, från en annan person (hand-me-downs), eller från en deltagande återförsäljare. Du måste canvas som har den bästa affären först, och vilka är de extra tillbehör som kan ingå och / eller har ett rabatterat pris.
  • Var en smart shopper genom jämföra priser på telefoner. Ibland billigare telefoner kan ha samma eller mycket liknande specifikationer som de dyrare. Också överväga att försöka hitta andra butiker som säljer samma telefon så att du kan få en bättre förståelse för hur mycket andra butiker säljer den för.
  • Titta på billigare alternativ till den telefon du vill. Låt oss säga att du vill ha den helt nya MOTOKRZR. För halva priset kan du få W370, som huvudsakligen är en KRZR utan de extra funktioner. Innan du köper, fråga dig själv: Behöver jag verkligen kameran, webbläsare, och alla andra funktioner?

Tips

 • Överväga att hitta telefoner med längre batteritid. En av de viktigaste med en bärbar enhet är hur länge batteriet räcker. Det är meningslöst att få en om batteriet är dåligt.
 • Ibland kan du få ut av att köpa en dataanslutning för din smartphone. Med Verizon, kräver någon smartphone släpptes före november 2008 att inte ett dataabonnemang, och med AT & T, kan du bara berätta att du inte kommer att använda din smartphone för data.
 • Du behöver inte att få en telefon direkt från den transportör du väljer. Du kan köpa upp sajter som Newegg, eBay, eller Best Buy.
 • Om du fortfarande inte säker på vad en telefon att välja bör du kolla in följande användbara länken.
 • Kom ihåg att alltid hålla information om garanti av enheten, och lämna registreringsuppgifter vid behov. Också, be om information om garanti från återförsäljare samt längden på deras återkomst / politik ersättare.
 • Se till att du är bekväm med hur du navigerar den mobiltelefon du valde.

Varningar

 • Också få obegränsad nätter och helger. Så på det sättet kan du text eller ringa till pojkvännen eller familjen.
 • Kom ihåg att alltid kolla efter sälar och genuina klistermärken på förpackningen och på själva enheten för att se till att din nya mobiltelefon lagligt säljs, och inte har manipulerats på något sätt.