Wku

Hur man laddar ner och spela torrents

Hur man ladda ner och spela torrent och några exempel på programvara som du kan behöva för att göra detta.

Steg

Hur man laddar ner och spela torrents. För att ladda ner torrents behöver du först program som kan ladda ner stora filer.
Hur man laddar ner och spela torrents. För att ladda ner torrents behöver du först program som kan ladda ner stora filer.
 1. 1
  För att ladda ner torrents behöver du först program som kan ladda ner stora filer. Du kan Google torrent ladda ner programvara eller prova Bittorent eller Utorrent som är både gratis nedladdningar från www.bittorent.com & www.utorrent.com
 2. 2
  När du har programvara för att ladda ner torrents du behöver för att hitta ett p2p (Person 2 personer) webbplats för att ladda ner torrents från det finns många plats för detta. Bara Google torrents och hittar en lista över några av dessa. (Dvs: isohunt.com, mininova.com, btjunkie.com)
 3. 3
  Välj en torrent att ladda ner. Kontrollera kommentarer för tips om kvalitet, format och några tips om hur man spelar eller använder torrent. Du kan även kommentera eller ställa frågor på några torrent sajter.
 4. 4
  Låt torrent att ladda ner, beroende på storleken på torrent, din, och antalet distributörer, kan detta ta några minuter eller några dagar.
 5. 5
  att öppna en torrent-fil efter att hämtningen är slutförd i de flesta program som Utorrent och bitorrent högerklicka på filen och vänster klicka på "Öppna objektets mapp".
 6. 6
  Den programvara som används för att spela upp en torrent beror på vilken typ av torrent du hämtat. Musik och vissa filmer kan oftast spelas på de flesta vanliga mediaspelare. Andra videor och dvd som finns i andra format kan behöva annan mjukvara som kan läsa och spela olika codecs (videoformat) som avi, xvid, & DVX. VLC media player, och GOM Player är både gratis att ladda ner och spela många video codecs eller du kan ladda ned enskilda codecs för mediaspelaren måste du spela upp videoklipp. Vissa program och spel kan installeras från en fil bara öppna filen och klicka på ikonen och kör. Följ instruktionerna på skärmen för att installera, andra spel och programvara måste brännas till CD eller DVD innan de kan installeras och användas. För att göra att du behöver programvara för att bränna. iso-filer till disk. Daemon Tools och MagicISO Maker är två gratis verktyg som kan göra detta. Du kan sedan sätta in den brända cd och installera spelet eller mjukvaran.

Tips

 • om du gillar programmet eller musiken som du hämtar du ska bidra till skaparen

Varningar

 • Nedladdning av upphovsrättsskyddat material kan vara olagligt.