Wku

Hur man laddar ner med utorrent

uTorrent är en mycket funktionell BitTorrent-klient med en mycket liten minnesanvändning. Det kan hjälpa dig att ladda ner ett enormt utbud av musik och filmer, och det är tillgängligt för Windows, Mac OS X, och Linux. Denna artikel kommer att lära dig hur man får och använder uTorrent.

Steg

Hur man laddar ner med utorrent. Ladda ner utorrent hos.
Hur man laddar ner med utorrent. Ladda ner utorrent hos.

Installera och ställa in utorrent klienten

 1. 1
  Ladda ner utorrent hos. Om du använder GNU / Linux, Försök Transmission eller KTorrent. uTorrent är vad som kallas en BitTorrent-klient. Din klient är en mjukvara som kommunicerar med massor av andra datorer via en server på internet. För att ladda ner torrent filer, behöver du en BitTorrent-klient.
  • uTorrent är bara ett av dussintals BitTorrent klienter. De kan användas i mer eller mindre på samma sätt, med subtila skillnader. Några andra populära klienter inkluderar:
   • BitLord
   • Vuze (Azureus)
   • ZipTorrent
   • Tomat Torrent
   • FrostWire
 2. 2
  Öppna din nyligen nedladdade klienten och utföra en hastighet test. Gå till ValGratis guide Val> → Utför hastighet test. Notera vad din uppkopplingshastighet slutar som.
 3. 3
  I hastigheten guiden, välj den hastighet som bäst motsvarar det antal du hämtade i din hastighet test. Om datorn körs på en långsammare anslutning, t.ex. ett 56k uppringd, räkna dina nedladdningshastigheter vara betydligt långsammare.
 4. 4
  Välj ett portnummer någonstans i godtagbart intervall. Den acceptabla porten är mellan 49512 och 65535. Skriv in ett godtyckligt antal någonstans mellan två och testa ditt portnummer.
 5. 5
  Aktivera kryptering. Kryptering är den process genom vilken din klient döljer din anslutning hastighet för att hålla Internetleverantörer från strypning det. Om en ISP redovisar en klient hämtar en massa uppgifter, kan den välja att strypa den för att hålla den från att monopolisera anslutningen. Om du vill ladda ner filer snabbare, aktivera kryptering genom att klicka på lämplig ruta och sedan välja "Använd valda inställningar."
 6. 6
  Navigera till Inställningar och markera var du vill att dina nedladdade filer att hamna. Gå till ValInställningar Val> → Downloads och bläddra i mapp du vill ifyllda akter hamna i.
 7. 7
  Snabba upp utorrent genom att inrätta port-forwarding. Du kan aktivera UPnP (Universal Plug-n-Play) på uTorrent och routern och det kommer automatiskt port-forward portarna för dig när du startar uTorrent.

Hämta torrentfiler

 1. 1
  Gå till en torrent söksida. Det finns många torrent sajter. (Kom ihåg, dessa skiljer sig från de webbplatser BitTorrent-klient.) De fem mest populära torrent sajter, som av 2013, inkluderar:
  • IsoHunt
  • ThePirateBay
  • Torrentz
  • Extratorrent
  • TorrentReactor
 2. 2
  Skriv namnet på de filer du vill hämta i sökrutan.
  • Om du trycker på sök, öppnar en annan sida. Den första torrent sida som öppnas är Mininova. Det svarta fältet överst på sidan ger dig länkar till andra motorer torrent sökning Om du inte kan hitta filen du söker på Mininova.
 3. 3
  Ta en titt på såmaskiner och Leechers. Till höger på sidan kan du se seeders och Leechers. Såmaskiner är människor som har helt hämtat filen och dela den med andra. Leechers är människor som nu laddar ner filen och därmed dela endast en bråkdel av filen. Välj alltid den torrent med flest Leechers och såmaskiner.
 4. 4
  Kontrollera alltid synpunkter på torrent. Vissa torrents kan innehålla virus eller korrupta filer. Om filen verkar kolla, kan du gå vidare utan att behöva oroa virus eller andra komprometterande faktorer.
 5. 5
  Hitta nedladdningen knapp någonstans på torrent sidan. Om du klickar på torrent du vill ladda ner ett fönster som detta visas.
 6. 6
  Vet att utorrent kommer nu att visa en ruta där du kan välja vilka filer att ladda ner. I den här rutan är filerna i torrent du valt visas. Du kan välja eller välja bort filer som du vill ladda ner och klicka på OK.
 7. 7
  Vänta tills filen för att starta nedladdningen.

Tips

 • Denna bandbredd intensiv aktivitet ogillande av vissa Internetleverantörer som kommer att försöka strypa BitTorrent trafik. Du kan aktivera trafik kryptering, som kan eller inte kan snabba upp dina nedladdningar.
 • En Internetanslutning med hög hastighet kan du ladda ner snabbare, men akta dig för eventuella bandbredd gränser (t.ex. 90 GB / mån) infördes av din Internetleverantör.
 • Om du är en avancerad användare, och du vill snabba upp utorrent, kan du göra detta genom att vidarebefordra din utorrent porten på routern.
 • Du behöver Winrar eller 7zip för att utvinna något komprimerade arkiv du hämtar.

Varningar

 • Var noga med att kolla kommentarerna i filen du hämtar att undvika att ladda ner infekterade / falska filer.
 • Installera INTE uTorrent - istället skapa "uTorrent" mapp på enhetens "Program Files", och flytta dina nyligen nedladdade uTorrent körbara där, vilket förhindrar uTorrent från tillfoga malware. (UTorrent besättningen hittat en lösning på detta trick, fungerar inte längre nu)
 • Nedladdning av piratkopierad mjukvara / musik / filmer kommer att sätta dig på risken att åka fast och har avgifter upphovsrättsintrång pressade på dig.