Wku

Hur får man massor av prenumeranter på youtube

Har du problem med att locka abonnenter till din kanal på YouTube? Här är några knep på hur man blir en av de mest populära kanalerna på YouTube!

Steg

Hur får man massor av prenumeranter på youtube. Spendera tid på dina videoklipp.
Hur får man massor av prenumeranter på youtube. Spendera tid på dina videoklipp.
 1. 1
  Spendera tid på dina videoklipp. Se till att de är awesome! Gör ditt bästa för att planera dem ut i förväg, och alltid redigera dina videoklipp för att klippa ut några misstag, liksom obekväma pauser, eller om du stoppar upp.
 2. 2
  Lägga upp nya videoklipp regelbundet. Försök att göra en ny video varje vecka eller varannan vecka så att folk kommer att komma tillbaka till din kanal.
 3. 3
  Var en vän. Försök att göra en vän på YouTube. Leta efter någon som är på din vän lista och kommentera deras kanal och säga "hej" till dem! Försök att prata med dem. De kanske teckna. Även med främlingar som verkar vänlig-bara pop i ett "Hej!" och en fråga, kanske om en av dina eller hans / hennes videos.
 4. 4
  Berätta för alla dina vänner och släktingar om din YouTube-kanal. Om någon av dina vänner eller släktingar har ett YouTube-konto och sedan få dem att prenumerera på dig!
 5. 5
  Titta, kommentar och betygsätta. Detta är viktigt. När du tittar på en video, se till att du betygsätta och lämna en trevlig kommentar. Även om du inte gillar videon, inte lämna en egentligen kommentar som kommer att föra den personen ner, skriva lite konstruktiv kritik. Något i stil med; "Det var bra, utom nästa gång, kan du göra kanske ______"
 6. 6
  Annonsera din kanal! Lägga in länkar till dina videor på sociala nätverkssajter som Facebook eller Twitter, eller skicka en länk i forum.
  • Få Adsense och Blogger. De annonserar din kanal på URL som du väljer. På Blogger, kan alla som ser din blogg titta på dina filmer om du väljer att lägga upp dem på det, vilket kan veva in fler abonnenter.
  • Titta på en video med anknytning till dina videoklipp och säga något i stil med, "! Rolig video Det är ungefär som min video" _____ "Men var försiktig när du gör kommentarer som att-vissa människor inte gillar dem.
 7. 7
  Gör fler videor. Varje vecka, försöka göra fler videor! Folk är villiga att teckna. Gör saker som Annoying Orange, där ett nytt avsnitt kommer varje vecka. Eller försöka göra en video med en cliffhanger, och säga att du inte kommer att göra en annan video eller avslöja sak tills du får tillräckligt med folk för att prenumerera.
 8. 8
  Använd en youtube marknadsföring tjänst. Det finns flera företag som kommer att främja din kanal eller videor på dussintals webbplatser, och resultat garanti. Även om det kan kosta en vacker slant, det är ett snabbt sätt att få uppmärksamhet och popularitet på din kanal och videor.
 9. 9
  Gör dem roligt att låta fler och fler YouTubers prenumerera! Folk älskar roliga filmer. Om de kan få ett gott skratt från dina videor och de märker att du lägger upp nya videoklipp regelbundet, kan du vara säker på människor kommer att teckna och även dela dina videoklipp med sina vänner.
 10. 10
  Prenumerera på prenumerera. Gå vidare till en slumpmässig kanal, prenumerera. Kommentera slumpmässig persons kanal, eller skicka meddelanden till dem (trevliga meddelanden). Be dem att teckna subscribe (prenumerera någon så prenumerera tillbaka dem). Denna metod kan ibland komma ut som vidrig, så det är bäst att undvika om du kan. Om de säger nej, slösa inte din tid (kom ihåg att avbeställa dem, eller om du inte gillar deras filmer, hålla tecknade).

Tips

 • Försök att undvika att använda fult språk i dina videor. Den har vanligtvis en negativ effekt med människor just har börjat att se dina videor.
 • Förtroende!
 • Försök att undvika de "Sub 4 Sub 'metod eller be för människor att betygsätta och prenumerera på dina videoklipp eller via kommentarer, eftersom dessa metoder kan upplevas som motbjudande och har motsatt önskad effekt beroende på målet.
 • Ett annat förslag skulle vara en YouTube Promotion, dvs utifrån en Youtube bot. Detta verktyg är ganska vanligt på YouTube i dessa dagar för att sprida ordet om filmer från enskilda YouTube-användare. De mjukvaror är inte avsedd att missbrukas, men kan hjälpa till om de används korrekt.
 • Ett annat sätt att få massor av abonnenter är att prenumerera på slumpmässiga användarnamn uppringt namn slösaktiga. Skriv bara in youtube.com / "ett slumpmässigt användarnamn" såsom "ost", "knipa", "gun", och se till att den är under 20 tecken! Många människor har blivit känd genom att göra detta och få många prenumeranter på detta sätt eftersom många människor går YouTube-kanal surfa!

Varningar

 • Vissa människor kanske inte gillar dina filmer och kommer att kommentera rude kommentarer. Ta det inte för personligt och försöka förbättra på vad de ogillar om dina videor.
 • Vissa människor kanske inte gillar sub4sub, och kommer ofta att berätta detta i kommentarerna eller deras box. Om de ange detta, försök inte sub4sub på dessa kanaler.