Wku

Hur super utloggning på Facebook

När du är utloggad från Facebook, ni fruktar att få meddelanden som du har taggats i ett foto eller att en kompis med tvivelaktig dom bara har skrivit något väggfärg? Med de flesta människor som har vänner, familj och kollegor i deras sociala nätverk, är det viktigt att hålla utkik efter vad andra skriva om dig. Med den normala utloggning process, det finns inget du kan göra åt potentiellt pinsamma Facebook inlägg tills du loggar in igen Men om du använder "Super Logga ut" eller "Super utloggning", kan ingen lägga upp något förrän du loggar in igen Här är hur.

Steg

Hur super utloggning på Facebook. Logga in med ditt Facebook-konto.
Hur super utloggning på Facebook. Logga in med ditt Facebook-konto.
 1. 1
  Logga in med ditt Facebook-konto.
 2. 2
  Klicka på "konto" längst upp till höger på sidan så att kontot menyn droppar ner.
 3. 3
  Klicka på "kontoinställningar" och "mitt konto" sidan visas.
 4. 4
  Gå till botten av "mitt konto" sida, där du kommer att se "inaktivera kontot."
 5. 5
  Klicka på "avaktivera" länken till höger. Den Inaktivera konto sida kommer att visas.
 6. 6
  Välj din anledning till att lämna från listan. Välj alternativet för "permission." Du kan också välja att inte ta emot e-postmeddelanden från vänner medan du är borta från Facebook. Markera kryssrutan om du inte vill ta emot e-post från Facebook under din paus.
 7. 7
  Klicka på den blå knappen Bekräfta. Ett lösenord ruta visas där du anger ditt Facebook-lösenord och säkerhetskoder. När du har matat dem, kommer ditt konto att inaktiveras och ingen kommer att kunna posta något där.
 8. 8
  För att återaktivera ditt konto, helt enkelt logga in igen med din e-postadress och lösenord.

Varningar

 • Om du är en grupp administratör kan du behöva återställa din status när du återaktivera ditt konto eftersom Facebook inte automatiskt startar om denna funktion. Om du inte är en grupp admin, då finns det inget annat att göra för att aktivera ditt konto.