Wku

Hur få tvillingar eller trillingar i The Sims 3 utan fusk

Sims är bedårande och rolig. Så mycket roligt, att hur kan man vara nog? Om du följer dessa steg kommer jag att visa dig hur du kontrollerar att du har tvillingar eller trillingar - utan fusk - och hur man ser till att de är det kön du vill ha.

Steg

Hur få tvillingar eller trillingar i The Sims 3 utan fusk. Välj kön (frivillig).
Hur få tvillingar eller trillingar i The Sims 3 utan fusk. Välj kön (frivillig).
 1. 1
  Få sim gravid: Att få tvillingar eller ens trillingar, har din sim att bli gravid. För att få Sim gravida se till att två simmar av motsatt kön har en stor romantisk relation. Då, i den romantiska uppsättning alternativ, det finns ett alternativ, "Försök till Baby". Klicka på denna. Om du hör ett ljud vaggvisa tindra när de är klara, är din kvinnliga gravid. Om inte, försök igen.
 2. 2
  Välj kön (frivillig): Bestäm om du vill ha pojkar eller flickor. Om du vill ha en av båda, jag har hört att det finns ett sätt, men jag har inte varit framgångsrika. Nu, vänta tills meddelandet kommer upp att din sim är gravid. Om du vill ha pojkar, under hela graviditeten, äter tre eller fler äpplen i följd. Om du vill ha tjejer, under hela graviditeten, äter tre eller fler vattenmeloner i följd.
 3. 3
  Gör det multiplar: Köp en TV och en stereo med Kidz Zone Channel och Kids Music Station, om du inte redan har dem. Sätt din sim i ett rum med båda. Slå på TV: n och ändra den till Kidz Zone. Ha din gravida sim titta på detta. Slå sedan på stereon och ändra den till Kids Music. Din sim kommer att vara glada, och detta kommer att hjälpa till med vår sak.
 4. 4
  De är födda: Följ Steg tre så ofta som möjligt. Ju mer de tittar Kidz Zone och lyssna på Kids Musik, desto mer sannolikt är det att dina nya simmar kommer att vara tvillingar eller trillingar. På den tredje dagen av graviditeten, kommer din sim att ha barnet (ren). Om allt är gjort bra, kommer din sim få tvillingar eller trillingar. Jag önskar er lycka till i att ta hand om dem. Och för att hjälpa dig komma bättre, se "Hur ta hand om tvillingar eller trillingar i Sims 3".

Tips

 • Håll din sim glad under graviditeten och du kommer att kunna välja barnens egenskaper.
 • Föräldrarna kommer förmodligen få en önskan att säga heller, "Ha en pojke," eller "Har en flicka". Om du följer anvisningarna i steg 3 detta uppnås enkelt.
 • Din sim kommer troligen få ett "Läs en graviditet bok" önskar. Detta uppnås enkelt och när du är klar, kan du ha far läste detta.
 • Din sim kommer att få "ont i ryggen" moodlet under graviditeten. En massage från antingen spa eller någon som hon är romantiskt involverade bör bota detta under en tid.
 • Se till att du läser en graviditet bok medan din sim är gravid. Om du inte har en graviditet bok i ditt hem, kom ihåg att det finns ett bibliotek och en bokhandel. När du slutar läsa graviditeten boken det kommer att låta dig välja två egenskaper när bebisen är född!
 • Den fertilitetsbehandling Lifetime Reward är användbart.

Varningar

 • Om din sim är olycklig hela graviditeten, kommer hon har barn med negativa egenskaper.
 • Låt dig inte att fastna i steg två som du glömma allt om steg tre, det viktigaste steget, du kommer att sluta med bara en unge, men åtminstone de ska vara rätt kön.

Saker du behöver

 • The Sims 3
 • En kvinnlig Sim
 • En romantiskt involverade Man Sim